- Αυτό το θέμα έχει 1,026 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη
tzatzikis90.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
19 Απριλίου 2018 στις 15:13 #94238
Kalogeridis
ΣυμμετέχωνWelcome back!!!
19 Απριλίου 2018 στις 17:22 #94240sotos-marathon
ΣυμμετέχωνΣας ευχαριστω πολυ παίδες!!
21 Απριλίου 2018 στις 17:05 #94348dimitrissss
Συμμετέχων30 λεπτά τρέξιμο μετά από 40 μέρες για να δω αν πόσο θα πονάει η φτέρνα αύριο με το πρωινό ξύπνημα. Τελικά δε χρειάστηκε να περιμένω μέχρι αύριο. Ξεράθηκα στον ύπνο το μεσημέρι. Για φυσική κατάσταση δε μιλάμε. Λες και γυρίσαμε πίσω στο 2004.
21 Απριλίου 2018 στις 18:29 #94358stratus
Συμμετέχων@dimitrissss Μη στεναχωριέσαι για τη φυσική κατάσταση σου.Το σώμα θυμάται και επανέρχεται πολύ σύντομα. Το θέμα είναι να μην πονάς και να μπορείς να τρέχεις
21 Απριλίου 2018 στις 21:57 #94378Elda
ΣυμμετέχωνΟπως τα λεει ο Χρηστος. Εγω μενοντας 5 μηνες σχεδον εντελως εκτος, σε 2.5 μηνες ειχα επανελθει πληρως. Το βασικοτερο ολων ειναι να μην πονας.
22 Απριλίου 2018 στις 10:19 #94396dimitrissss
ΣυμμετέχωνΚαλά είμαι και λίγο υπερβολικός. Απλά την άλλη φορά που είχα κάνει 30 μέρες αποχή μόλις βγήκα ήμουν σαν να μην είχα σταματήσει ποτέ. Χθες έτρεξα 5 χιλιόμετρα και σήμερα οι τετρακέφαλοι είναι λες και έχω τρέξει μαραθώνιο.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν κάνω καύσεις. Γιατί απολαμβάνω πολύ τον ελεύθερο χρόνο καλοπερνώντας και το έριξα και στη μαγειρική χωρίς εκπτώσεις 😛22 Απριλίου 2018 στις 10:26 #94398stratus
ΣυμμετέχωνΔημητρη επειδη και εγω συνηθως κωλ…ραω το καλοκαιρι παιρνω 2-3 κιλακια,αλλα με το που ερθει το φθινοπωρο τα χανω.Δεν ειμαστε και ελιτ να κρατιομαστε σε συνεχη φορμα,ας χαρουμε λιγο και το καλοκαιρι
24 Απριλίου 2018 στις 12:18 #94676tazi
ΣυντονιστήςXtes 6-7 xlm se rithmous fisiologikous, sigoura bebaia pano apo 5 mia kai roloi tha xanaforeso afou pia tha nioso oti exei noima.
Simera ponanae TA PANTA, ektos apo ton axilleio eutixos pou apla meta to treximo itan ligo erethismenos, alla mexri ekei. Strassburg sock to bradi kai to proi mia xara. Simera leo na kano 15lepto apotherapeias kai aurio sigoura off27 Απριλίου 2018 στις 15:42 #94780tazi
ΣυντονιστήςΤρεξιμο λοιπον και χτες μετα απο μια μερα ξεκουρασης. Παντα χωρις ρολοι, αλλα αυτη τη φορα ενιωσα μια ζωηραδα. Παρολο που ειμαι χοντρα γρυπιασμενος, ο καιρος ηταν τοσο δρομικα καλος που το να εμενα μεσα θα ηταν χειροτερο. Ξεκινησα με σκοπο να κανω ενα εξαρακι, μετα τα πρωτα τρια ξεμπουκωσα, ανεπνεα κανονικα και τελικα κατεληξα να κανω 14. Πρεπει να ηταν κοντα στο 5. Στο τελευταιο δεκαλεπτο ενιωσα οτι κουραζομαι. Τριτη ουσιαστικα προπονηση μετα απο 7 μηνες, λογικο ειναι.
Ενοχληση καμια. Το επομενο πρωι, σημερα δηλαδη, ο αστραγαλος ηταν πιασμενος, νομιζω λογω των πολλων επαναληψεων του τελευταιου καιρου για την ενδυναμωση του αχιλλειου. Επισης μια μικρη, ανεπαισθητη ισως αισθηση του τραυματισμου, πρηξιμο ομως μηδεν. Active recovery δηλαδη.
Συγκρατημενα αισιοδοξος λοιπον δηλωνω…..28 Απριλίου 2018 στις 12:40 #9480428 Απριλίου 2018 στις 15:18 #94806dimitrissss
ΣυμμετέχωνΕγώ μάλλον πρέπει να το ξεγράψω το 2018 εντελώς.
28 Απριλίου 2018 στις 16:10 #94808stratus
Συμμετέχων@dimitrissss Τι έγινε Δημητρη;
28 Απριλίου 2018 στις 18:40 #94818tazi
Συντονιστής14 διαλλειματικα…. χιλιομετρα σημερα. Δηλαδη 6, σταματημα για νερο, μετα αλλα 6, σταματημα γιατι δε μπορουσα αλλο και μετα αλλα 4. Ολα αυτα στη τεσσαρα, με ζεστη που μου φανηκε πραγματικα αφορητη. Δυνατοτητα θερμορυθμισης ανυπαρκτη, σταση σωματος οσο πηγαινε και χειροτερη, καρδιοαναπνευστικα μετρια. Ολα αυτα με τα NB1400v4. Ε ρε πακετο που εχω να φαω…
28 Απριλίου 2018 στις 22:20 #94832stratus
Συμμετέχων@tazi Ωραία είσαι στα πάτρια εδάφη Θα είμαι 4αρα τη Δευτέρα για ψιλό long run 28 χλμ ,οπότε άμα έχεις κέφι πέρνα
29 Απριλίου 2018 στις 07:51 #94834dimitrissss
ΣυμμετέχωνGood morning mates. @stratus H οριστική διάγνωση είναι τενοντίτιδα στην κατάφυση του αχιλλείου δεξιά. Ο ένας γιατρός λέει ξεκούραση και λήψη ανακουφιστικών μέτρων (υποπτέρνια και ακόμη περισσότερη ξεκούραση). Ο δεύτερος προτείνει το ίδιο και αν δεν δω αποτέλεσμα να κάνω PRP και δεν αποκλείει να τρέξω μαραθώνιο στο τέλος της χρονιάς. Εγώ βλέπω ότι τα υποπτέρνια μάλλον χειροτερεύουν το θέμα γιατί όπως σηκώνετε η φτέρνα χτυπάει στο παπούτσι και ερεθίζεται και άλλο η περιοχή και τώρα μετά από 3 βδομάδες χρήσης τους έχω περισσότερη ενόχληση. Όσο για το PRP τελικά αποφάσισα να μην καταφύγω σε καμιά μέθοδο που δεν εγγυάται 100% επιτυχία και έχει και το κόστος της, ούτε θα ψάχνω για θαυματουργούς μασέρ και χειροπράκτες που σε “δέρνουν” και σου λένε πήγαινε τρέξε και τελικά χειροτερεύεις περισσότερο. Το σώμα αποφάσισε και είπε “μην τρέχεις”. Δε ξέρω μόνο αν το είπε για τώρα ή το αποφάσισε και για πάντα. Θα δούμε. Έχω αρχίσει να συνηθίζω την ιδέα ότι αποφάσισε το δεύτερο.
@tazi Το απόγευμα θα τα πούμε! -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.