- Αυτό το θέμα έχει 1,046 απαντήσεις, 86 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 11 μήνες πριν από τον χρήστη
Etien.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
25 Οκτωβρίου 2019 στις 12:06 #113004
big-blue
ΣυμμετέχωνΜαρία κουράγιο πες της, αν και τα νιάτα είναι να δίνουν σε εμάς κουράγιο. Σίγουρα με δύναμη θα το ξεπεράσει. Και γω έχω τέτοια νεύρα από χτες που αν με αφήσει το πόδι να τρέξω, θα πάω το 32-42 στα εντελώς κόκκινα, όχι συντηρητικά όπως κάθε χρόνο… Όπως και να χει, εγώ με το τρίωρο δεν έχω ξεμπερδέψει:)
25 Οκτωβρίου 2019 στις 12:29 #113006stratus
Συμμετέχων@elda Μαρια καλα κανει η κορη και ειναι πεισματαρα .Εγω καθε φορα λεω τελευταιος μαραθωνιος και υστερα ψαχνω τον επομενο .Περαστικα
25 Οκτωβρίου 2019 στις 13:08 #113008ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
ΣυμμετέχωνElda δες το λιγο για τον κ Δημήτρη( τον Τσουκα ) ξανά έχω την εντύπωση οτι παροτι ειναι σε αποελ σε κυπρο πρεπει να ανεβαινει ελλαδα για τους ασθενείς του. Με ειχε δει και μενα το 2013 που ειχα μερικη ρηξη εσω – εξω πλαγιου συνδεσμου,.κανε google it ( αν δεν τα εχεις) τα στοιχεία του.
Εναλακτικά πες του να σου προτεινει εκεινος γιατρο
Περαστικά να ειναι ολα..25 Οκτωβρίου 2019 στις 13:56 #113010Elda
Συμμετέχων@giorgos-pliakos δεν ξερω αν ο Τσουκας ερχεται στην Ελλαδα για τους ασθενεις του, φανταζομαι οχι για τους κοινους θνητους. Την Τεταρτη 16/10 το βραδυ επαθε τον τραυματισμο. Πεμπτη πρωι πηραμε τηλ και πηγαμε στο ιατρειο του οπου την ειδε ο βοηθος του, ο οποιος θεωρησε πως μαλλον δεν ειναι χιαστος αλλα εσω πλαγιος και αναθαρρησαμε, Παρασκευη εκανε τη μαγνητικη με αμεση διαγνωση μια απο τα ιδια με περισυ. Στο καπακι ενημερωσαμε το βοηθο του, τον ρωτησαμε τι να κανουμε μας ειπε να τα πουμε απο κοντα. Δε θεωρησαμε πως ειχε νοημα αλλη μια διαδρομη Σαρωνιδα-Υγεια χωρις κατι καινουριο, οποτε Δευτερα πρωι εκλεισα ραντεβου με το Χισσα μετα απο συαστασεις, Τεταρτη μας ειδε, μας αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και προγραμματισαμε χειρουργειο για την επομενη Τεταρτη. Ο Τσουκας δεν εμφανιστηκε ποτε πουθενα ουτε απανταει ποτε σε κινητο. Κανονικα θα επρεπε να τον ενημερωσει ο βοηθος του να επικοινωνησει μαζι μας. Και στην τελικα δεν ξερω κατα ποσο θα ηθελα να ξαναπαω στον ιδιο γιατρο μετα απο νεα ρηξη σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και σε φαση που δ εν προμηνυε τετοιο τραυματισμο (ειδαμε και το βιντεο και δεν μπορουμε να καταλαβουμε πώς και γιατι τραυματιστηκε).
Τεσπα, βγηκα οφ τοπικ, αν και οι ορθοπεδικοι δυστυχως δεν παυουν να ειναι ον τοπικ σε θεματα προπονησεων. Καλα να μαστε και αχρειαστοι να ναι.
25 Οκτωβρίου 2019 στις 13:58 #113012YannisV
Συμμετέχων@stratus Χρήστο καλά να περάσετε στη Φρανκφούρτη και να ευχαριστηθεί τον πρώτο της Μαραθώνιο η Σταυρούλα! Όσο για σένα μη ζοριστείς πολύ και σε χρεώσει και δεν μπορέσεις να σταθείς όρθιος στο 39… Όχι τίποτα άλλο, το αφεντικό θα σου κόψει το μεροκάματο!!
@elda Μαρία περαστικά στη μικρή, να πάνε όλα καλά και να επανέλθει γρήγορα!25 Οκτωβρίου 2019 στις 20:32 #113034kostas
Συμμετέχωνευχαριστω πολυ παιδια και για τις αποψεις και το το αρθρο, ιδιαιτερα κατατοπιστικο!
εκατσε και καλα γτ αυριο θα παω για εργομετρικο οποτε θα το συγκρινω ετσι για να εχουμε μια συγκριση οχι τιποτα αλλο.
επισης naftony δεν επιασα αυτο που λες στο μνμ σου για τις προπονησεις και το vomax αλλα υποθετω οτι ολα αυτα διαβαζονται στο γραφημα του shape οποτε θα συνεχισω την μελετη, θα επανελθω για συγκριση και αποκλισεις (ποσο μεγαλες θα ειναι) σε σχεση με το εργομετρικο και την κυριακη αφου εκανα το 32αρι την προηγουμενη να δω πως θα βγει το 24αρι σε marathon pace κατα τον coachπεραστικα σε ολους παιδια κριμα να διαβαζω για τραυματισμους (και ατυχηματα με πουλμαν υποθετω :P) και ας μην σας ξερω προσωπικα.
25 Οκτωβρίου 2019 στις 23:48 #113040tazi
Συντονιστής9αρι τέμπο σήμερα σε σαμπ 420, τα 4 ήταν πραγματικά παλικαρίσια, τα δε δύο πρώτα χαρντ ροκ, ο αέρας ήταν το κάτι άλλο, υπήρχαν στιγμές που περισσότερο πήγαινα με τα χέρια πάρα με τα πόδια, όταν τον είχα πλάτη τρεις λαλούν και δύο χορεύουν.
26 Οκτωβρίου 2019 στις 15:42 #113044tazi
Συντονιστής25αρι σημερα γυρω απο τον τρικυμιασμενο Ταμεση, ο ρυθμος αργος, 503, βαλσαμο μου φανηκε. Τα δυο τελευταια ελαφρως τσιμπημενα για να αλλαξει λιγο η γεωμετρια και να φρεσκαρουν τα ποδια. Ειναι η μεγαλυτερη αποσταση που εχω τρεξει εδω και πανω απο 25 μηνες.
26 Οκτωβρίου 2019 στις 15:48 #113046kostas
Συμμετέχων@tazi αυτα διαβαζω για βαλσαμο @5.00 και
ανεβαινει η ψυχολογια μουβαζω τα κλαμματα για την συνεχεια!26 Οκτωβρίου 2019 στις 17:43 #113048stratus
Συμμετέχων@kostass Καλα εσυ στο 5 κολλησες ; Ο αλλος ,ονοματα δε λεμε ,εκανε χαλαρο στο 4.20
Κανονικα ολοι αυτοι πρεπει να μπαναρονται αμεσως26 Οκτωβρίου 2019 στις 17:48 #113052tazi
Συντονιστής@kostass Αγαλα αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι Κώστα. Το τρέξιμο είναι από τα πιο τίμια αθλήματα που υπάρχουνε. Ότι δίνεις παίρνεις, απλά η εμπειρία βοηθάει στο να καταλάβεις τι χρειάζεσαι. Γι αυτό ιδιαίτερα για τους νέους δρομείς ο προπονητής είναι ίσως και απαραίτητος. Όσο για το ρυθμό, μη σκιαζεσαι, όταν πρωτοξεκίνησα αναρωτιόμουν αν ποτέ θα έσπαγα τα 50 στο δεκάρι…, μετά βρήκα προπονητή και όλα γινοντουσαν από μόνα τους, σα κάτι μαγικό. Έτσι αγωνιστικά από τα 52 προσγειώθηκα στα 42,5 χωρίς να το καταλάβω σχεδόν μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Οπότε no big deal. Θέλει τρόπο!
26 Οκτωβρίου 2019 στις 17:56 #11305427 Οκτωβρίου 2019 στις 10:04 #113068kostas
Συμμετέχων@stratus
+1 στο autoban για οποιον αναφερει στην ιδια προταση λεξεις οπως 04.χχ easy χαλαρο σβηστος κτλ!!
@tazi το εσωσες τωρα με αυτο το μνμ αναθεωρω για το ban και λεω μακαρι τα λογια σου να γινουν αποτελεσματα για εμας 😛
αλλιως θα ξυνηγαμε τον προπονητη χαχα
για την ιστορια 24αρι σημερα στο 05.25 περιμενοντας τα αποτελεσματα του εργομετρικου!27 Οκτωβρίου 2019 στις 10:27 #113070tazi
Συντονιστής@kostass χεχεχε μια χαρα σε βρισκω.
Σε δεκαρι υπολογιζω σημερα, νεα προπονηση, τη σκεφτηκα χτες οσο ημουνα για ψωνια, ενα χλμ ελευθερο, ενα πιο γρηγορα, με τα ελευθερα να παραμενουν στον ιδιο ρυθμο και τα πιο γρηγορα να κατεβαινουν ανα δεκα σεκ. Βασικα νιωθω κουρασμενος εδω και δυο τρεις μερες και θελω να κουνησω λιγο πιο σβελτα τα ποδια για να παρουν τα πανω τους. Αποτερος στοχος αυτης της προπονησης ειναι ολα τα χλμ να κετεβαινουν ανα δεκα σεκ δηλαδη η ξεκουραση να ειναι δεκα σεκ πιο πανω απο το πιο σβελτο. Επιταχυνομενο δλδ. Φανταζομαι δεν ειμαι αυτος που σκεφτηκε αυτη τη παραλλαγη αλλα δεν εχει τυχη να το εχω διαβασει καπου αλλου. Κατι σαν δομημενο φαρλεκ δλδ. Για να δουμε….
27 Οκτωβρίου 2019 στις 10:46 #113072 -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.