Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,201 έως 1,215 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ναι, έτσι δείχνει ξεκάθαρα.

pseiras
    Συμμετέχων

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι η Nike δεν εχει ενα παπουτσι καντιλακ για recovery ή long runs.
    Σαν να υπαρχει “τρυπα” στην γκαμα της.
    Να μπει σφηνα σε μοντελα οπως 1080v10 , clifton , Triumph ISO , GoRun ride , ghost κτλπ.
    Ολα τα μοντελα της “πρεπει” να ειναι και γρηγορα , με λιτοδιαιτα upper , στενες γραμμες και οχι τα πιο σταθερα.
    Φανταζομουν ενα μοντελο πλουσιο στο upper , χωρις carbon , φαρδυ/σταθερο με zoomx αφρο (ερωτευμενος με τον συγκεκριμενο αφρο), με σκοπο την ανεση και μονο στα πολλα χιλιομετρα και ας εβγαινε και σχετικα βαρυ.
    Εξαφανισε τον ανταγωνισμο στους αγωνες , το ιδιο θα συνεβαινε και στην επιλογη προπονητικου.

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

@Pseiras Η Nike έχει το 4% και ναι έχει εξαφάνιση τον ανταγωνισμό, όπως το λες!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@pseiras Έτσι είναι η Nike Κώστα, δεν ακολουθεί τις συνήθεις “σταθερές” στην κατηγοριοποίηση των μοντέλων της. Ούτε και την ενδιαφέρει προφανώς, αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα “επιβάλλει” αυτό που θέλει.

Μέχρι και το Vomero 13, υπήρε Cadillac στην γκάμα της. Πολύ καλά μοντέλα τα V10 -> V13.
    Κατά πάσα πιθανότητα, το V15 θα έχει ZoomX. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνος του, το υλικό είναι υπερβολικά μαλακό για να σταθεί χωρίς συμπλήρωμα.

pseiras
    Συμμετέχων

@echetlos
    Αν βγει το Vomero 15 με ZoomX και οτιδηποτε πανω απο 18/28 , το αγοραζω πλεον με κλειστα τα ματια (και δεν χωνευω και την Nike).
    Να ειναι και λιγο ανετο μπροστα γιατι με τα turbo2 νιωθω να πνιγομαι και δεν θεωρω οτι εχω ποδια χομπιτ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Pegasus 37
    Screenshot_2020-04-15 Instagram
    Screenshot_2020-04-15 Instagram(1)
    Screenshot_2020-04-15 Instagram(2)
    Screenshot_2020-04-15 Instagram(3)

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 9 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    Giorgiops
    Συμμετέχων

Περιμένουμε review

PanDex
    Συμμετέχων

Εγώ βλέπω ένα fly με react χωρίς πλάκα με zoom.

sotosdiam
    Συμμετέχων

Αν ισχύουν τα χαρακτηριστκά στο αμερικάνικο runningwarehouse, zoom και μάλιστα διπλάσιου πάχους σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, θα υπάρχει μόνο μπροστά.
    https://www.runningwarehouse.com/Nike_Zoom_Pegasus_37/descpage-9NZPMBW.html

Προσωπικά με έχει ψήσει 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Έρχονται αρκετά ενδιαφέροντα reviews!

20200415_211023

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Έγκυρες πηγές μιλούν για full zoom air αλλά απ’ την άλλη, το running warehouse ίσως είναι ακόμη πιο έγκυρο.
    Μοιάζει λογικό πάντως να μην χρειάζεται αερόσακος στην φτέρνα, με τόσο πολύ React.
    Ίδωμεν…

Αν ισχύουν τα χαρακτηριστκά στο αμερικάνικο runningwarehouse, zoom και μάλιστα διπλάσιου πάχους σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, θα υπάρχει μόνο μπροστά.

pseiras
    Συμμετέχων

Εγω απο το πλαι του pegasus γιατι βλεπω δυο υλικα?
    react και ? ή και τα δυο react είναι ?

(πολλα like για την φωτο με τα αναμενομενα reviews)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@pseiras Διότι θες σώνει και καλά να έχει ZoomX… γι’ αυτό! 😛

Εγω απο το πλαι του pegasus γιατι βλεπω δυο υλικα?

pseiras
    Συμμετέχων

Δεν μπορω να κρυφτω!! 🙂

Σαλονάτος
    Συμμετέχων

Δεν μπορεί..Δεν μπορεί ο Echethlos να ‘ναι απλώς ένας ψαγμένος ερασιτέχνης δρομέας στην Ελλαδίτσα του περιφερειακού ευρωπαϊκού νότου…
    Τη δουλειά την έχω «μυριστεί» από χρόνια , όταν διάβασα εμπεριστατωμένο review του στο μεγάλο και τρανό Runners World!

Επιτέλους, κύριε Νίκο μας, αποκάλυψε τις πηγές χρηματοδότησής σου!! Ζηλεύω αφάνταστα, εγώ ο φτωχός «πάλιουρας», να σε βλέπω να κυκλοφορείς και να τεστάρεις τόσα μοντέλα από το «πάνω ράφι»!!!

Καλή δρομική ανάσταση σε όλους μας!!!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,201 έως 1,215 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.