Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Φιλίππειος Δρόμος 2018.

Φιλίππειος Δρόμος 2018.

• Αυτό το θέμα έχει 18 απαντήσεις, 10 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη Kostão.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 19 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Vicky
    Συμμετέχων

Καλησπέρα.
    Την Κυριακή γίνεται ο 7ος Φιλίππειος Δρόμος.
    Βεργίνα-Βέροια 14,6km. Από τους πολύ αγαπημένους μου αγώνες…θα είμαι εκεί.
    Θα έρθει κανείς;

Γιάννης
    Συμμετέχων

Εδώ θα είμαστε Vicky καλώς να έρθεις!

Vicky
    Συμμετέχων

Σωτήρη δεν θα έρθεις;;;

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Έλα Βίκυ @vicky, τώρα το βλέπω. Ναι θα έρθω. Ραντεβού 10.00 στην είσοδο του μουσείου, όπως πέρσι;

Vicky
    Συμμετέχων

Και κανένα πεντάλεπτο νωρίτερα….θα τα πούμε εκεί… ωραία….
    Γιάννη έλα και εσύ να σε γνωρίσουμε…

Yiannis
    Συμμετέχων

Κ εγώ θα ρθω στο ραντεβού! Καλή μας διασκέδαση

Vicky
    Συμμετέχων

Καλημέρα.
    Τα λέμε αύριο λοιπόν….
    Φάτε και κανέναν υδατάνθρακα σήμερα.
    Μπορεί να είναι λίγα τα χιλιόμετρα, αλλά θα βοηθήσει….

Στέλιος
    Συμμετέχων

Καλο αγωνα να εχετε !

Ξερω ότι ο Σωτηρης εχει έναν στοχο . Ελπιζω να τον πετυχει ! 😀

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Thanks Στέλιο! Βασικά, όπως λέω πάντα (τα τελευταία 2 χρόνια που τρέχω τέλος πάντων), ας είμαστε γεροί στην εκκίνηση, και από εκεί και πέρα πάμε για το καλύτερο δυνατό ανάλογα και με τις συνθήκες. Τώρα, αν κάτσει και κανένα 59άρι, θα πιω μια tequila παραπάνω το βράδυ 🙂

PanDex
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια στο Σωτήρη και τον Ιερεμία, πάρα πολύ καλοί.

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Μετά από ώριμη σκέψη πρέπει να είμαι πολύ ευχαριστημένος με το σημερινό!! Ευχαριστώ @pandex
    Χάρηκα που βρήκα τον Σωτήρη! Απίστευτη η επίδοση του!

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

00.59.27 ο τελικός καθαρός χρόνος και κάπως έτσι, πολύ ευχάριστα, κλείνει η αγωνιστική σεζόν για φέτος. Χάρηκα πολύ που είδα Βίκυ @vicky, Γιάννη @ichasone και Ιερεμία @chousidisieremias με τον οποίο κιόλας είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε και για αρκετή ώρα για δρομικά, ακαδημαϊκά, ακόμη και φορολογικά θέματα. Κάναμε και όλοι μας PBs αν δεν κάνω λάθος, οπότε διπλά τα μπράβο! Ιερεμία, εννοείται πως πρέπει να είσαι πολύ ευχαριστημένος με την επίδοσή σου σήμερα. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος εσύ, τότε οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε μαζική αυτοκτονία :). Το ξέρω ότι ξεκούραστος και υγιής πιθανότατα θα απέδιδες καλύτερα, αλλά σήμερα πήρες το 100% των δυνατοτήτων σου, δεδομένων των συνθηκών.

Χάρηκα πολύ τον αγώνα γιατί, πέραν της ωραίας και οικείας για μένα διαδρομής, για πρώτη φορά κατάλαβα και το πώς μπορεί κανείς να βοηθηθεί από έναν δρομέα που τρέχει μαζί. Κώστα @kostao thanks a lot! Με τράβηξες για αρκετή ώρα και ήταν πολύ ευχάριστο το ότι τερματίσαμε μαζί. Πηγαίναμε τόσο υπερηχητικά, δε, εκεί στον τερματισμό, που η μάνα μου μόνο από πίσω κατάφερε να μας βγάλει φωτογραφία https://www.flickr.com/gp/58652662@N04/2Nq50N

Κάνοντας την ανάλυση του αγώνα στο σπίτι με τα διάφορα λογισμικά, φτάνω στο συμπέρασμα ότι μάλλον έκανα βέλτιστη κατανομή δυνάμεων. Έτσι κάτι καλύτερο πολύ δύσκολα θα έβγαινε, παρά το όνειρο του ανθρώπου που συμβουλεύεται η Garmin για να βγάλει τις δικές της προβλέψεις, Παναγιώτη @kalogeridis. Δεν πειράζει, κρατάμε κάτι για την επόμενη φορά.

Πάνο @panosdimi thanks!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μπράβο παίδες, σούπερ χρόνοι!!!!

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων
    Kostão
    Συμμετέχων

Εδώ να πω και εγώ συγχαρητήρια σε όλους για τους χρόνους τους. Τον Ιερεμία κάπου στο φράγμα μου τον έδειξε στο βάθος ο Σωτήρης, μετά τον χάσαμε από τα μάτια μας. Άνεμος. Μου ήταν πολύ ευχάριστο και ενδιαφέρον να συντρεξω σε αρκετά έντονο ρυθμό με τον Σωτήρη, και να συμπεριφερθούμε ως ομάδα, αν και χωρίς εμπειρία. Ας πούμε, τώρα σκέφτομαι ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κομμάτι με τον αντίθετο άνεμο εναλλάξ ο ένας μπροστά ο άλλος πίσω με σκοπό να εξοικονομήσουμε ενέργεια. Ή το γεγονός ότι τρέχαμε επί 2 χιλιόμετρα στο σημείο εκείνο του φράγματος σε ημικύκλιο και ο ένας από μας(εγώ) ήταν μόνιμα στην εσωτερική και ο άλλος έκανε παραπάνω μέτρα… Την άλλη φορά καλύτερα. Επίσης, ήταν ενδιαφέρον να παρακολουθήσω την στρατηγική του Σωτήρη που βασίζεται καθαρά στους στιγμιαιους σφυγμούς και ήξερε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται και πόσες δυνάμεις του μένουν. Είναι όπως ο κάθε οδηγός ενδιαφέρεται πόση βενζίνη καίει και πόση του μένει. Εγώ μέχρι τώρα ήμουν ακόλουθος του pace που έχω ορίσει, και να το ακολουθώ σε συνάρτηση με την υψομετρική. Γενικά, χάρηκα τον αγώνα και το αποτέλεσμα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 19 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.