Τοποθέτηση ετικέτας: βιταμίνες, γρίπη, διατροφή, Κρύωμα, συμπληρώματα
- Αυτό το θέμα έχει 72 απαντήσεις, 15 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη πριν από τον χρήστη
mashine.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:03 #10439
StellarunΣυμμετέχων@Echetlos ε ενταξει ηθελα να το ληξω με λιγο καλυτερο χρονο γιαυτο ολη η ιστορια χαχα! αλλιως σιγα μην το ξανακανα….καλη και η δοξα και οι στιγμες αλλα οκ ας τις ζησουμε και σε κανα 10αρι σε κανα 20αρι σε βουνα και λαγκαδια μετα! 😛
13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:07 #1044013 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:38 #10447
dimitrissssΣυμμετέχων.Αντε κανενα εξωτερικο το πολυ που κανεις τουλαχιστον προετοιμασια τον χειμωνα!
Εγώ κάνω προετοιμασία το καλοκαίρι για να τρέξω εξωτερικό, οπότε ποτέ η λες ποτέ! Με τη κλασική πάντως και εγώ έχω πάρει διαζύγιο, έστω και προσωρινό.
@big-blue Τι το μελετούσες; Σήμερα το πρωί αρκετοί βήχανε στη δουλειά και μιλουσαν για ιώσεις, το περιβάλλον είναι επιβλαβές!13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:01 #10448
big-blueΣυμμετέχωνΧρήστο κοιμάμαι κάπου 7-8 ώρες αλλά είναι διακοπτόμενο λόγω του μικρού. Ξυπνάει τα βραδια κ ξυπνάω κ γω. Η φαρμακοποιός μου είπε πως ίσως είναι “κοντά” οι οργανισμοί μας γι αυτό με κολλάει τοσο εύκολα…
13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:03 #10449
big-blueΣυμμετέχωνΔημήτρη κόλλησα γι αυτό το μελετουσα.
Και πήγαινα τραίνο!13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 14:05 #10453mashine
Συμμετέχων@big-blue Πολλά χιλιάρια οχι σε χλμ αλλά σε C.Δοκίμασε 5000mg ημερησίως και βλέπεις αν ο οργανισμός σου ζητά και άλλο ή το αποβάλλει.
13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 16:41 #10455
big-blueΣυμμετέχων@mashine πήρα μια βιταμίνη C της lanes, ανοσοποιητικό λεει. 1000mg/δισκίο, 1 δισκίο την ημέρα.
Η φαρμακοποιός που είναι γνωστή μου μου συνέστησε τις energy της lanes για μετά το κρύωμα, τις δινει σε αθλητές μου είπε.
Το θέμα με τα 5000 που λες είναι μήπως πανε τσάμπα αλλά κ πως ξέρεις ποσα απορροφά ο οργανισμός.13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:00 #10456
SkakinenΣυμμετέχων@big-blue
Η δυνατότητα απορρόφησης βιταμίνης C διαφέρει μεταξύ ατόμων. Το 90% των ανθρώπων δεν μπορεί να απορροφήσει περισσότερο από 2000mg/ημέρα. Μέχρι 1000mg/ημέρα είναι λογική ποσότητα και πολλοί ειδικοί προτείνουν σχήμα 4x250mg ή 2x500mg αντί 1x1000mg.
Tα 5000mg είναι υπερβολή και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται ελαφρά τη καρδία. Διαταραχές γαστρεντερικού, πέτρες στα νεφρά είναι πιθανοί κίνδυνοι σε υγιή άτομα. Σε ασθενείς οι κίνδυνοι είναι περισσότεροι.13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:07 #10457
big-blueΣυμμετέχωνΣας ευχαριστώ πολύ όλους!
Πήγα να παρω αυτή που μου προτείνατε οι περισσότεροι αλλά δεν είχε και δεν είχα χρόνο να παω σε αλλο φαρμακείο λόγω δουλειάς.13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22:29 #10461
dimitrissssΣυμμετέχωνΤις βιταμίνες και τις εχινάκειες και τα συναφή τα παίρνουμε πριν κολλήσουμε όχι μετά.
13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22:38 #10464
xipolitakosΣυμμετέχων@big-blue για τους λόγους που αναφέρει ο @Skakinen μου είχαν προτείνει και χρησιμοποιώ Vitamin C 1000mg timed release (βραδείας απορρόφησης, για την αποφυγή στομαχικών διαταραχών) της εταιρείας Quest. Υπάρχει και οικονομική συσκευασία (50% extra free). Πληρώνεις για 60 tablets και το δοχείο περιέχει 90.
25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 22:57 #11050
big-blueΣυμμετέχωνΠάλι με ταλαιπωρημένο το ΩΡΛ μου συστημα από χτες, ενώ είχα σημάδια 2-3 μέρες πριν, έχασα το LR μου σημερα. Αυριο πάω σε γιατρό για τσεκ κ εξετάσεις, δε γίνεται δουλειά ετσι, έχω ξενερώσει.
Να βγαίνουν οι προπονήσεις σούπερ κ το ανοσοποιητικό να μη δουλεύει…25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 23:24 #11054
dimitrissssΣυμμετέχωνΕγώ με την ελαχίστη υποψία ερεθισμένου λαιμού χθες το πρωί πήγα σε φαρμακείο για ψώνια.
26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 23:41 #11081
big-blueΣυμμετέχωνΜε τσέκαρε, εχω ρινίτιδα κ βρογχίτιδα κ μαλλον πεσμένο ανοσοποιητικό. Δε βοηθάει καθόλου σ αυτά η υγρασία κ η αερόβια άσκηση!
Το καλό ειναι πως ο γιατρός είναι συνομήλικος, γνωστός μου κ αθλητής οπότε με καταλαβαίνει κ του έχω κ εμπιστοσύνη.
Μου έγραψε ενα σωρό αιματολογικές καθώς κ υπέρηχο θυρεοειδούς (νομίζω υπέρηχο), καθώς κ άνω κ κάτω κοιλιας. Γενικό check δηλαδή.
Αντιβίωση για 7 μέρες, σπρέι για τη μύτη, εισπνοές κ εχινατσια επειδή του τη ζητησα:)
Ευκαιρίας δοθείσης πήγα κ για το μασάζ στον Φυσικοθεραπευτή μου. Μεγάλο θέμα με τις ταινίες, η γάμπα εχει μαλλον χρόνιο θεματάκι (παντα το Σεπτέμβρη μου δείχνει πως υπαρχει) ενώ κ ο προσαγωγος πονούσε. Να πω πως σχεδόν το 80% των χλμ μου τα κανω στο στάδιο…
Θα αφήσω το τρέξιμο κανα 5 μέρες max, ας παω στα λιοφίλια απροπονητος.
Ελπιζω τον Οκτώβρη να είμαι καλά κ να πιάσω τα περσινά επίπεδα…6 Οκτωβρίου 2016 στις 00:16 #11537
big-blueΣυμμετέχωνΛοιπόν: λιοφίλια, οκ, με ρεκόρ παρόλη την καταπόνηση κ με αντιβίωση, 01:40 κάτω απ´ το προηγούμενο που είχα κάνει τον Απρίλιο.
Αποτελέσματα εξετάσεων:
Χαμηλός Σίδηρος ορού (40) ενώ η φεριτίνη ειναι ικανοποιητική. Αυτά ειναι στάνταρ τα τελευταία χρονια.
Χαμηλή Β12 κ φυλλικό οξύ νομίζω.
Μαγνήσιο στο κατώτατο όριο κ νάτριο κάτω απ τά όρια!!!
(Για το νατριο μου άφησε κάποιες υπόνοιες για το εργαστήριο, πως μετράει χαμηλά κτλ).
Πάντως σε ελάχιστες προπονήσεις μου έπαιρνα ηλεκτρολυτες, σπάνια-μόνο στα δίωρα. Ίσως στοίχισε κ αυτο…σημερα 2 saltsticks για 25Κ;)
Μου έγραψε: σίδηρο, φυλλικό οξύ κ μαγνήσιο, + την εχινατσια+ βιταμίνη c. Ενα τσουβάλι…
Ευτυχώς που άκουσα το σώμα μου κ πήγα για τσεκ, θα είχα κλατάρει. Για να δούμε τον Οκτώβρη λοιπόν…
(Οι ταινίες ή τα ισχία ή οι γλουτιαιοι διαμαρτύρονται αλλά δεν έχουν άλλο χρονο πλέον) -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.