- Αυτό το θέμα έχει 38 απαντήσεις, 15 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη
tzatzikis90.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
3 Οκτωβρίου 2016 στις 10:18 #11365
sotos-marathonΣυμμετέχωνΚαλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους και ολες!!
Πραγματικα ηταν ενας πολυ ωραιος αγωνας αρτια οργανωμενος οπου καθε χρονο ειναι ενα κλικ πανω απο την προηγουμενη χρονια!!Συγχαρητηρια!!!
Στα δικα μου τωρα:Ηθελα να σπασω τα 40′ οπου τελικα και εγινε κανοντας νεο pb στην αποσταση των 10χλμ με 39′.37” καταλαμβανοντας την 2η θεση!!!! Ομως ειμαι διπλα χαρουμενος που βοηθησα τον Αντρεα τον γιο της Μαριας (elda) να σπασει και εκεινος το φραγμα των 40′ !!! Μαρια μου κατ αρχην να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια, κατα δευτερον και σημαντικοτερον ειναι οτι ο Αντρεας οχι μονο το εχει αλλα μπορει ακομα καλυτερα!!!Μπραβο του και να τον χαιροσαστε!!!
Χαρηκα πολυ που ειδα πολλους φιλους συντρεχτες με τους οποιους εχουμε επικοινωνια μεσα απο το gorun τον Νικο (echetlo) τον Χαραλαμπο (chamav) τον Νικο (tazi) την Μαρια (elda) τον Παναγιωτη (panos) τον Σπυρο (spy) σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Σπυρο μου!!
Η επομενη συναντηση μας για το καθιερωμενο pasta party πριν τον Αυθεντικο!
Για να ανοιξει καποιος το θεμα…3 Οκτωβρίου 2016 στις 10:25 #11368
chamavΣυντονιστήςΚαλημέρα κι από εμένα, χαρήκαμε νομίζω όλοι πολύ τον αγώνα και μάλλον φύγαμε όλοι ευχαριστημένοι με τους χρόνους μας! Ήταν απολαυστική εμπειρία να βλέπεις τόσους γνωστούς να τρέχουν σε κάθε σειρά. Ο χρόνος μου 40:46, μεγάλη έκπληξη.
3 Οκτωβρίου 2016 στις 10:40 #11369
sotos-marathonΣυμμετέχωνΣυγχαρητηρια Χαραλαμπε!!! αν και τα ειπαμε απο κοντα…και για τον χρονο αλλα και για την 1η θεση!!
3 Οκτωβρίου 2016 στις 15:42 #11395
big-blueΣυμμετέχωνΕγώ ψιλοχυμα βρήκα τα οργανωτικά. Κανείς δεν ήξερε που θα αφήσουμε τα ρούχα, αν μπορούμε να αλλάξουμε σε αποδυτήρια, ντους δε νομίζω, ενώ κ για νερά πήγα στο σημείο τροφοδοσίας του αγώνα.
Νομίζω πως ασχολούνται μόνο με τα εντός του στίβου, ενώ στα εκτος αυτού είναι ο καθένας μόνος του.
Μερικοί “συντρέχτες” είχαν γαϊδουρινή συμπεριφορά, εντός του αγώνα, ευγενικά μιλώντας3 Οκτωβρίου 2016 στις 16:44 #11396
spyΣυμμετέχων@big-blue:…τρεξαμε στην ίδια σειρά και δεν ανταλλαξαμε ούτε κουβέντα!Ούτε πριν τον αγώνα, αλλά ούτε και μετά…!!!Κρίμα, διότι ήταν ευκαιρία να τα πούμε!Φυσικά, φταιω εγώ.Πριν ήμουν αγχωμενος … και δεν είχα μυαλό … και μετά ήμουν κουρασμένος … και δεν έβλεπα μπροστά μου!!!Την επόμενη φορά … δεν θα μου ξεφυγεις …!
3 Οκτωβρίου 2016 στις 18:17 #11418
taziΣυντονιστήςΤελικά ηταν ο αγωνας των ρεκορ, ειδατε ο Παυλος τι εκανε…..!!!
3 Οκτωβρίου 2016 στις 19:05 #11422
NekΣυμμετέχωνΈκανα κι εγώ ατομικό με 42:41 (αν και όταν πέρασα τον τερματισμό έγραφε 42:37 και νομίζω ότι στην πρώτη στροφή έχουν προστεθεί 3sec). Είχα 42:00 από το 10άρι στο Ελληνικό αλλά κανονικά ήταν 9800 οπότε θεωρώ ότι έκανα καλύτερο χρόνο τώρα. Με έβαλαν στο 3ο γκρουπ και ξεκίνησα πολύ πιο γρήγορα από όσο ήθελα και μετά το 5ο χλμ έριξα ρυθμό. Δεν ξέρω αν ήταν καλό ή κακό τελικά
3 Οκτωβρίου 2016 στις 19:31 #11423
big-blueΣυμμετέχωνΌλοι κάναμε PB μάλλον:)
@spy δεν πειράζει, άλλη φορά!Ο Μπασδέκης είναι σπουδαίος δρομέας.
Ο πίνακας νομιζω πως δε μετρούσε σωστά, κάνω λάθος;
4 Οκτωβρίου 2016 στις 01:44 #11429
tzatzikis90Συμμετέχωνσυγχαρητήρια σε όλους σας! σας βλέπω και σας χαίρομαι! με τα κυάλια σας βλέπουμε πια τους περισσότερους!
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.