Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 151 έως 165 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε ολους και ολες!
    13χλμ σήμερα το πρωί σε 1:03:43″ ρυθμός 4,54″/χλμ..

”Run smart..Run For Life”

dimitrissss
    Συμμετέχων

Χαλαρό 11αρι με ρυθμό 6:00 / χλμ

tzatzikis90
    Συμμετέχων

χτες το απόγευμα 9χλμ πολύ χαλαρά -6:26 μέσο- στο βουνό με ενοχλήσεις στο δεξί τετρακέφαλο από την αρχή ως το τέλος. στη συνέχεια κοιλιακοί, ραχιαίοι και κάμψεις.

σήμερα το βραδάκι 11.4χλμ χαλαρά στην παραλιακή με αρκετές ανηφόρες επίτηδες χωμένες στη διαδρομή. ειδικά στο τέλος οι παλμοί πρέπει να πέρασαν σε άλλη διάσταση με ένα χιλιόμετρο σχετικά απότομη συνεχόμενη ανηφόρα. 5:33 μέσο. οι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο παρούσες..

καληνύχτα σας!

spy
    Συμμετέχων

… σημερα το πρωι-πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου 16 χλμ, εκ των οποιων τα 5 χλμ σε ρυθμο 4:15/χλμ, σε 1:19:21!

…χθες το απογευμα 100′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου,χεριων και ποδιων!
    …καλημερα σας!!!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι: 3,5χλμ ζεσταμα,4×100μ ανοιγματα,

9×1000μ σε ρυθμο 4.10/χλμ με 1′ διαλ.jogging.
    ..τα 4 τελευταια κομματια βγηκαν σε 4.07”/χλμ. και πολυ ανετα θα ελεγα αλλα ετσι τα ηθελε ο coach..

2,5χλμ αποθεραπεια.

Συνολο 15! αυριο ρεπο και την Κυριακη 24κμ οπου θα κλεισει η εβδομαδα στα 84 συνολικα.

”Run smart..Run For Life”

tazi
    Συντονιστής

Χτες πηγα για μασαζ, περιεργως με βρηκε σε καλη κατασταση, υστερα ομως που βγηκα για χαλαρωμα σταματησα πριν καν κλεισω τα πέντε λεπτα. Καθε βημα και σφυρια στη γαμπα, ελπιζω να ηταν απο τον ερεθισμο που προκαλεσε η μαλαξη, αν οχι τοτε εχω προβλημα. Σημερα ολη τη μερα με τη συμπιεστικη εχω σκασει στη ζεστη. Το απογευμα θα ξαναδοκιμασω, αν ολα πανε καλα, το προγραμμα εχει τεμπο δεκαρι, φανταζομαι κοντα στο 350-355.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

23k στο 5:22, κυριολεκτικά στάζοντας!
    25άρι είχα να κάνω αλλά στο 16ο χλμ μπήκα στο Τροκαντερό για να έχω νερό ανά πάσα στιγμή κι ο 300άρης στίβος δεν παλευόταν με τίποτα!
    Τα παράτησα από βαρεμάρα.
    Τα LunarEpic άψογα και σε LR!

tazi
    Συντονιστής

Τελικα καταφερα να τρεξω σημερα. Η ενοχληση- πονος εκει αλλα σε υποφερτο βαθμο. Το 10αρι βγηκε χωρις πολυ δυσκολια αλλα οχι και οπως θα ηθελα στο 39.

spy
    Συμμετέχων

@tazi: Νικο απιαστος!Αν καταφερνεις μ’ενοχλησεις να κάνεις τέτοιες επιδόσεις … απόλυτα υγιής … θα τα σπασεις όλα…!Πολλά περαστικα, κι ελπίζω η συμμετοχή σου στα Λιοφιλια … που μάλλον θα σε θαυμασω από κοντα (αν είμαι κι εγώ καλά!) … να συνοδευτεί από ένα μεγάλο ρεκόρ, αφού οι προπονήσεις σου δείχνουν ότι το έχεις!!!
    …στα δικά μου τώρα, μετά από 4 συνεχόμενες ημέρες τρεξίματος … σήμερα απλά περιοριστηκα σε 100′ ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, χεριών και ποδιών!!!

tazi
    Συντονιστής

Σημερα το πρωι στη τεσσαρα για πενηνταλεπτο, χαλαρωμα σε αργους ρυθμους με την ενοχληση οπως ηταν αναμενομενο μετα τπ χτεσινο βαρεμα να κανει αισθητη τη παρουσια της.
    Ευτυχώς βρηκα τον @than και το Φωτη και πηγαμε μαζι.

@spy
    Αν εξαιρεσεις το τραυματισμο μου, γιατι εκει τον κατατασσω πλεον, ειμαι σε πολυ καλη φορμα. Βλεπω παντως οτι και εσυ εχεις ανεβει σε ρυθμούς!, Οπως ειπες ελπιζω να αλληλοχειροκροτηθούμε σε 4 εβδομαδες απο τωρα, εγω παντως σιγουρα θα ειμαι εκει εστω και σαν θεατης κατι βεβαια που απευχομαι.

tazi
    Συντονιστής

Σημερα το πρωι στη τεσσαρα για πενηνταλεπτο, χαλαρωμα σε αργους ρυθμους με την ενοχληση οπως ηταν αναμενομενο μετα τπ χτεσινο βαρεμα να κανει αισθητη τη παρουσια της.
    Ευτυχώς βρηκα τον @thanasiskypraios και το Φωτη και πηγαμε μαζι.

@spy
    Αν εξαιρεσεις το τραυματισμο μου, γιατι εκει τον κατατασσω πλεον, ειμαι σε πολυ καλη φορμα. Βλεπω παντως οτι και εσυ εχεις ανεβει σε ρυθμούς!, Οπως ειπες ελπιζω να αλληλοχειροκροτηθούμε σε 4 εβδομαδες απο τωρα, εγω παντως σιγουρα θα ειμαι εκει εστω και σαν θεατης κατι βεβαια που απευχομαι.

xipolitakos
    Συμμετέχων

23k στο 5:22

@echetlos
    , να αρχίσω να φτύνω; 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@xipolitakos Όχι ρε Χρήστο, σιγά την απόσταση και τον ρυθμό…
    Γενικότερα, στο αερόβιο επανέρχομαι αλλά η ταχύητητα έχει μείνει πίσω.

tazi
    Συντονιστής

@echetlos Το βασικο ειναι το αεροβιο, αφου το ξερεις, τι ασχολεισαι με τη ταχυτητα? Ολη η ιστορια εκει ειναι, η ταχυτητα,ξεκλειδωνει αργοτερα μεσω του καλου αεροβιου, τι να τη κανεις αν δε μπορεις να τη κρατησεις?

xipolitakos
    Συμμετέχων

@echetlos, Νίκο σε καλό δρόμο είσαι! 😉

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 151 έως 165 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.