Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 136 έως 150 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα ενα 8αρακι πολυ χαλαρο σε 43′ και καπακι γυμναστηριο για ενδυναμωση ποδιων+χεριων!

”Run smart..Run For Life”

winarg
    Συμμετέχων

@spy Ας φτάσουμε μαζί στο 39 και μετά τερμάτισε όπως θες 🙂

@xipolitakos
    742θερμίδες μου έγραψε…

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Μουσκίδι vol.2 σήμερα σε ακόμα πιο έντονη βροχή! 15’χαλαρό-60′ επιταχυνόμενο τέμπο και τελικό μέσο 4:38-15′ χαλαρό τρέξιμο.
    Σύνολο 18,4Κ. Αύριο ελπίζω σε καλύτερο καιρό!!

xipolitakos
    Συμμετέχων

@winarg για τα 6,8χλμ. που έκανα στο 4:25 μου έγραψε 423 θερμίδες
    Σήμερα κάτι δεν πήγαινε καλά. Οπότε στο 5ο έκανα διακοπή 106 δευτερολέπτων.
    Παρόλο που οι παλμοί δεν ήταν τελικά ιδιαίτερα υψηλοί σαν μέσος όρος, μετά το 4ο άρχισα να νιώθω δυσφορία. Μάλλον συσσωρευμένη κούραση, λίγος ύπνος, υγρασία… όλα μαζί…

https://connect.garmin.com/modern/activity/1343734448\

Etien
    Συμμετέχων

Υπο αλυπητη καταρρακτωδη βροχη χτες το απογευμα , βγηκαν 15 χιλ , στο 5 ,32!! Ολα καλα !!

ευχαριστω !

tazi
    Συντονιστής

Εχω την εντυπωση οτι κατα μεσο ορο.οι θερμιδες που καιμε ανα χλμ εναι.λιγο.πολυ ιδιες για τον.καθενα,και εξαρτωνται σε μεγαλο βαθμο απο.το.βαροςας, εμενα ειναι της ταξης των 60, αυτο που αλλαζει ειναι η προελευση τους που εξαρταται κυριως απο το ρυθμο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

400άρια με 70% υγρασία!
    Προβλέπεται ένα ωραιότατο απόγευμα…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Η νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου σήμερα!
    Μπουκωμένος ακόμη και στην προθέρμανση.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα! Recovery run απόψε 10,4 χλμ σε μια ώρα και ένα λεπτό πολύ ευχάριστα με παρέα συντρέχτες.

tazi
    Συντονιστής

Εγω αντιθετα εβγαλα τη προπονηση νερακι, 5Χ1600 σε ρυμο 335/340 με 3 λεπτα διαλειμμα. Αν δεν ειχα μια πολυ δυσαρεστη ενοχληση-πονο στη γαμπα θα ενιωθα οτι απλα πετουσα, δεν ενιωσα τη παραμικρη κουραση, οταν ομως δοκιμασα να επιταχυνω, οχι πολυ, λιγακι, δηλαδη να πεσω στο 330, εκει ενιωσα αμεσως τα ποδια να γαλακτωνουν, προφανως ετρεχα στο οριο ανετα, μολις ομως το ξεπερασα αρχισαν τα προβληματα, επιτηδες το εκανα για να δω ως που με παιρνει.

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

ίδια αισθηση κιεγω..αναπνευστικο μπουκωμα από την υγρασία..συνεχιζα να ιδρωνω δεκα λεπτα μετα το περας της προπόνησης. Μην ακουτε τον ταζι και κομπλάρετε..οι κενυατες δεν εχουν τετοια θέματα!

than
    Συμμετέχων

Εγω χθες στο Φάληρο ενιωθα σούπερ! Παρα την υγρασία κ τη βροχή.
    Σήμερα 6χλμ χαλαρά στο γυμναστήριο, 1 ωρα Pilates(χόρτασα μάτι…) και 13χλμ πηγαινέλα σπίτι γυμναστήριο με το ποδήλατο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κι εγώ εκεί ήμουν, Θανάση. Γύρω στις 19:00, προς ΣΕΦ.
    Χθες ήταν μια χαρά.

big-blue
    Συμμετέχων

Σήμερα εκτος γηπέδου είχε μια υγρασία που κολλουσες, λόγω της χτεσινής νεροποντής.
    Μετα το βραδυνό μου 23άρι με 10Κ ΜΡ, το ραντέ μπλουζάκι στιβόταν σαν να είχε πλυθεί χωρις στίψιμο! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό στα 4,5χρονια που τρέχω. Τώρα είδα σε ένα site πρόγνωση 93% υγρασία (!!!) για τις 03:00. Και το άτιμο όταν τρέχεις δεν το πολυκαταλαβαινεις αλλά το μηχάνημα ζορίζεται…

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου, 10 χλμ ελευθερο ανυποδητο τρεξιμο σε 51’51”!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 136 έως 150 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.