Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 436 έως 450 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    xipolitakos
    Συμμετέχων

10χλμ σήμερα.
    Τα 8 τέμπο που το πίεσα κακώς από τη μέση και μετά λόγω παρέας και αντί για 4:25 βγήκε μέσος ρυθμός 4:20

tzatzikis90
    Συμμετέχων

σήμερα το απόγευμα, καπάκι μετά τα ΙΕΚ (που ήταν καπάκι μετά τη δουλειά με σύντομο διάλειμμα για φαγητό), διαλειμματική στο στάδιο.

3.2χλμ ζέσταμα με δρομικές και 4 ανοίγματα μέσα, 3×1600 με 4:06, 4:03, 4:05 μέσο και 1.2χλμ αποκατάσταση. στο τέλος διατάσεις. διάλειμμα ενδιάμεσα 400 μέτρα χαλαρό τρέξιμο. 10χλμ συνολικά.

για πρώτη φορά φέτος ένιωσα το κρύο να με τρυπάει. χειμώνα καλώς ήρθες!

αυτά για σήμερα, συνεχίζουμε..

31 κου σου!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Χαλαρό 6αρι και μια ώρα ενδυνάμωση.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι:3,5χλμ ζεσταμα, 12χλμ250μ σε 54′.50” ρυθμος μ.ο 4.28”/χλμ , 1,5χλμ αποθεραπεια..
    ..ο λαγονοψοιτης πολυ καλυτερα χωρις καμια ενοχληση!ευχομαι να συνεχισει ετσι! Το καλο που του θελω…

”Run smart..Run For Life”

xipolitakos
    Συμμετέχων

16χλμ στο Συγγρού. Έκανα παρέα στα παραπάνω χιλιόμετρα του @trexantiris

spy
    Συμμετέχων

…χθες το απογευμα 45′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου … και σημερα το πρωι αλλα 75′ ασκησεις ενδυναμωσης χεριων και ποδιων!Κατι “παιζει” με το αριστερο μου γονατο εδω και 4 εβδομαδες … χωρις ομως να μπορω να προσδιορισω κατι συγκεκριμενα!Στο τρεξιμο ποτε δεν με ενοχλει, απλα το εχω στο νου μου … οταν κατεβαινω σκαλες … που και που απο πολυ λιγο ομως … οποτε αναγκαστικα πηγαινω βλεποντας και κανοντας…!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι αχαραγο … 36 χλμ στη μεγαλη διαδρομη των βορειων προαστιων, με τις μεγαλες υφομετρικες διαφορες, απο την Κηφισια ως το γηπεδο Διονυσου μετ’ επιστροφης μεσω Μελισσιων στο Μαρουσι και στη συνεχεια πισω στη βαση … σε 2:59:12!

Καλημερα σας και καλο Σαββατοκυριακο!!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Πρωινό 7αράκι στη Γκράβα σε 36 λεπτά.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

5χλμ τζόκινγκ στους μο 125 παλμούς με κάμποση ζέστη…

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Φιλοθέη για 32αρι σήμερα σε 3 ώρες και 9 λεπτά. Ψιλοαγγαρεία. Μετά τα μεσημεριανά τσίπουρα χθες τι την ήθελα και τη βότκα το βράδυ.

than
    Συμμετέχων

Καλημέρα! Επιστροφη στις προπονήσεις! 15 χλμ στον Υμηττό (στην 4αρα κ στο χωμα προς Μονή κ Καλοπούλα) με την ταινία να διαμαρτύρεται σε καποια σημεία αλλα έκανα πως δεν την άκουγα… Για μισάωρο αναγνωριστικό ξεκίνησα, αλλα παρασύρθηκα. Τωρα πονάει λίγο κ είμαι με πάγο, αισιοδοξω ομως πως αυτην την εβδομάδα θα επανέλθω, συντηρητικά πάντα.

xipolitakos
    Συμμετέχων

33χλμ. σύνολο με εξομοίωση πάνω στο δύσκολο κομμάτι του αυθεντικού παρέα με @winarg.
    Τo 1 προθέρμανση πριν ξεκινήσουμε.
    Εβδομαδιαίο σύνολο χιλιομέτρων 108.

billant
    Συμμετέχων

LR σήμερα πρωι Αγ. Κοσμάς – Αστερας και πισω με λίγο απο πρωην αεροδρόμιο σύνολο 28km @ 5.48 —- χωρις hr γιατί μου πεταξε το δερμα όξω την προηγούμενη βδομαδα

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου, με την ομορφη φθινοπωρινη πανσεληνο πανω απο το κεφαλι μου να φωτιζει ολο το γηπεδο … αρχικα 3 χλμ προθερμανση, μετα 30′ tempo σε ρυθμο 4:15 και τελος 3 χλμ αποθεραπεια … συνολικα 13,09 χλμ σε 1:02:22! Στη συνεχεια 1000 μετρα κολυμβηση σε 23’49” … και χθες το πρωι 100′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου, χεριων και ποδιων!

Καλημερα σας … και καλη εβδομαδα!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Εχθες 28χλμ ακριβως σε 2ωρες 20λεπτα,ρυθμος 5’/χλμ και οι παλμοι στα χαμηλοτερα επιπεδα!!
    Σημερα το πρωι ενα 8 αρακι σε 41′ και καπακι γυμναστηριο για εμδυναμωση ποδιων.

”Run smart..Run For Life”

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 436 έως 450 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.