Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 421 έως 435 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    spy
    Συμμετέχων

@stratus: Χρηστο μας δουλεύεις και συ κανονικοτατα εδώ μέσα…Εδώ 500αρια στο 3:55 αδυνατούμε να κάνουμε … και συ αναφέρεται σε υγρασίες, 1600αρια στο 3:48 … και διάφορα άλλα … !Το κακό είναι ότι είμαστε και συνομήλικοι … και μου στερεις το άλλοθι της ηλικίας!Δεν ξέρω γιατι και για που ετοιμαζεσαι…αλλά μία επίδοση πειστικά κάτω από το 3ωρο σε μαραθωνιο την αξιζεις μ’αυτα που βλέπω και διαβάζω!!!

stratus
    Συμμετέχων

Δεν ετοιμαζομε γαι τιποτα Σπυρο.Αν μου τη δωσει μπορει να τρεξω Σδυα 10αρι.Θα δω τον καιρο και πως θα ειμαι και θα κρινω.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

3:20-25 ούτε στα όνειρα μου τέτοια εποχή Σπυρακο μου! Όχι στην Αθήνα..ούτε στην Καλαμπάκα μπρος πίσω δεν το Έχω! Στις δύσκολες στιγμές μου πάντως θα σ

tzatzikis90
    Συμμετέχων

3:20-25 ούτε στα όνειρα μου τέτοια εποχή Σπυρακο μου! Όχι στην Αθήνα..ούτε στην Καλαμπάκα μπρος πίσω δεν το Έχω! Στις δύσκολες στιγμές μου πάντως θα σε παίρνω να με ανεβάζεις, είσαι ο καλύτερος!

tazi
    Συντονιστής

Σημερα, δειλα δειλα θα παω για καμια ωριτσα. Ετρεξα προχτες 40αλεπτο και ολα κυλησαν μια χαρα, αν εξαιρεσουμε βεβαια οτι ημουν κρυωμενος και χτες αναγκαστηκα να μεινω σχεδον ολη μερα στο σπιτι. Απο αυριο βεβαια ξεκιναω για τριτη συνεχομενη χρονια, την ιδια παντα περιοδο, την επιχειρηση δοντια. Αυτη τη φορα θα ειναι πιο επωδυνη, χρονοβορα και κοστοβορα από οτι καταλαβα.
    Αν παντως με το τρεξιμο δε βγει καμια ενοχληση εγω θα ειμαι ευχαριστημενος!!, γιατι μου εχει λειψει πολυ!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Χαλαρό 12αρι σε μια ώρα και 10 λεπτά.

mashine
    Συμμετέχων

8.76k σήμερα λίγο τσιμπημένα στο 4:55…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

13,5χλμ τέμπο στο 5’11”. Ήθελα 6” πιο αργά Αλλά μου βγήκε αβίαστα. Οι παλμοί μο 148 Μαξ 156. Αν Και είχε αέρα είχα πιάσει ρυθμό Και δεν ένιωθα πράμα.Πολύ ευχαριστημένος και αύριο ενώ μπορώ να χωρέσω άλλη μια έξτρα,δε θα το κάνω για να ξεκουραστώ καλά εν όψει 18 κυριακατικων χλμ.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου 12 χλμ ανυποδητο χαλαρο τρεξιμο σε 1:00:36!
    Καλημερα σας!

winarg
    Συμμετέχων

Καλημέρα!
    Εχθές το απόγευμα το μενού είχε κολύμπι. Είχα όρεξη αλλά η διαδρομή είχε πολύ κόσμο! 5 άτομα είναι κάπως μπόλικα για να κολυμπίσεις άνετα.
    Με τα πολλά πολλά βγήκαν 1550μ σε 30λεπτά. ( @spy εγκρίνεις; )

Σήμερα πρωί πρωί 2χλμ ζέσταμα και μετά 13 χλμ σε 58:35 (4:30/χλμ) και μετά άλλο 1χλμ αποθεραπεία.
    Όλα καλά!

spy
    Συμμετέχων

@winarg: Αργυρη σκόνη με κάνεις και στη κολύμβηση, αφού στη καλύτερη των περιπτωσεων θα έκανα κοντά στα 36′!Στο τρέξιμο ήδη μου έχεις δημιουργήσει τραύματα … με τα “ντουμπλαρισματα” …το μόνο που μου απομένει πια είναι να το ρίξω στις υπεραποστάσεις …”ποντάροντας” ότι μάλλον δεν θα έχεις όρεξη (ακόμα) να τρέχεις τόσα πολλά χλμ! Στον ΑΜΑ παντως, όπως ήδη είπαμε, αν είμαστε μαζί ως το 39 … σου “απαγόρευω” να ξεφυγεις στα τελευταία 3 χλμ!

winarg
    Συμμετέχων

@spy με υπεραποστάσεις δε θα ασχοληθώ οπότε εκεί θα συνεχίσεις να με έχεις 🙂
    Μακάρι να είμαστε μαζί στο 39 και θα είναι χαρά μου να σε δω να τερματίζεις μπροστά μου!
    Η μόνη προϋπόθεση είναι να τρέχεις και να μην περπατάς (και να πηγαίνεις κάτω από 4:50…)

spy
    Συμμετέχων

@winarg:…θα προσπαθήσω Αργυρη να είμαστε μαζί στο 39 … άλλωστε εγώ δεν ακολουθώ ποτέ συγκεκριμενη τακτική στους αγώνες… οπότε είναι ευκαιρία (αν ξεκινήσουμε παρέα) να “κλεψω” τη δική σου τακτικη …και να κάνω για μία φορά στη ζωή μου negative split!Βέβαια 4:50/χλμ στις ανηφόρες … μου φαίνεται γρηγορο…!

winarg
    Συμμετέχων

@spy 4:50 στο 39 βρε. Οι ανηφόρες θα είναι στο 4:45 χαχαχαχα (πλάκα κάνω για το 4:45)

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Μετα απο 3 μερες αναγκαστικης ξεκουρασης λογω λαγονοψοιτη σημερα το πρωι 15χλμ με μ.ο ρυθμο 4.54”/χλμ.. οσο για το ποδαρι?..καλυτερα αλλα οχι εντελως καλα..

..αυριο ειχα 1400αρια αλλα θα καουν ωστε να αποφυγω τις ταχυτητες και θα αρκεστω σε tempaki..

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 421 έως 435 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.