19 χλμ σε 1:27:26 με μο παλμων 128
Τα πρωτα 15 σε 1:10:41,τα επομενα 3 σε 11:48 και το τελευταιο σε 4:51.Στο πρωτο χλμ ειχα μια διαμαχη με ενα σκυλο,αν θα πρεπει να τρεξουμε παρεα ή χωρια -:)
Ξαναβρηκα χαρα στο τρεξιμο,διοτι ειδικα τον τελευταιο χρονο ειχε καταντησει αγγαρια.
Τέμπο 12 χιλιόμετρα απόψε. Είχα στόχο να βγει σε 4:47 ρυθμό τελικά είχα σταθερό ρυθμό 4:36. Συνολικά 17 χιλιόμετρα σήμερα. Καρδιοαναπνευστικά είμαι μάλλον καλά. Τα δομικά υλικά με ανησυχούν!
…σημερα το πρωι διαλειμματικη προπονηση στο γηπεδο Χαλανδριου: 3 χλμ προθερμανση και στη συνεχεια 10Χ600μ. σε ρυθμο 3:45 / 2′ διαλειμμα αργου τρεξιματος ενδιαμεσα και τελος 3 χλμ αποθεραπεια … συνολικα 14,9 χλμ σε 1:16:11! Ειναι προφανες, για αλλη μια φορα, οτι την ταχυτητα αυτη δεν την κατεχω … τουλαχιστον μενει η προσπαθεια, απο την οποια μενω ικανοποιημενος!
Επιτέλους τρεξιμο χωρίς πρόβλημα. Τη Δευτέρα εκανα 6 χλμ χαλαρά και σημερα ετρεξα κανα 50λεπτο στο ταρτάν, παλι χαλαρά.
Το ευχαριστο που παρατήρησα(θυμιζω ειχα θεμα με τη λαγονοκνημιαια) είναι οτι πλεον τρεχω χωρίς πρόβλημα κ απλα νιωθω λιγο σφιχτο εξωτερικά το γονατο μετά. Κανω διατάσεις, βαζω παγο κ περναει εντελως.
Στην αρχή, δεν πονουσα καθολου στην καθημερινότητα μου αλλά μόλις ετρεχα 10 λεπτά με επιανε κ σταματουσα. Δηλαδή πλεον εχω την εντυπωση πως περασε η φλεγμονή κ απλα οι μυες του ποδιου ειναι πολυ πιασμένοι. Αν τους αφησω, ισως την ξαναπατήσω. Αισιοδοξω ομως πως με δυο γερα μασαζακια θα ειμαι περδικι.