Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 466 έως 480 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

Μια ωρα σχεδον σημερα στο αλσος Συγγρου, τριτο συνεχομενο τρεξιμο, σταδιακα απο μισαωρο μεχρι και σημερα μια ωρα χωρις καμια ενοχληση αλλα με διαφορετικη αισθηση σε καθε ποδι. Αυριο τιποτα, μεθαυριο παλι χωμα και τη Κυριακη λιγη ασφαλτο, κανοντας support στον @david στη κλασσικη για το τελευταιο μεγαλο. Νεροκουβαλητης δηλαδη!! που καταντησαμε….

dimitrissss
    Συμμετέχων

Χαλαρό εξάρι σε 34 λεπτά. Μετά είχα ενδυνάμωση αλλά ήμουν κουρασμένος, κάθισα λίγο στα μηχανήματα σηκώθηκα έφυγα. Πιο πολύ μπουχτισμένος θα έλεγα παρά κουρασμένος.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι στους δρομους της Κηφισιας 16 χλμ παρορμητικο τρεξιμο, υποτιθεται σε ρυθμο μαραθωνιου … σε 1:11:35!Κανονικα η προπονηση προεβλεπε 10 χλμ ελευθερα και τα τελευταια 6 χλμ σε ΜP, αλλα εγω για αλλη μια φορα εκανα …του “κεφαλιου μου”!

Καλημερα σας!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spy Πωπω… δυνατή προπόνηση, Σπύρο!

tazi
    Συντονιστής

@spy Το πατησες Σπυρο, ενα ακομα δυσκολο λρ εχει μεινει, αντε και το φαγαμε το γαιδαρο, συγχαρητηρια!

spy
    Συμμετέχων

@tazi: …ένα χαλαρό δικό σου ρυθμό ακολούθησα, αλλά για μένα βέβαια αυτό ειναι πολυ-πολυ γρήγορο!Δυστυχώς ή ευτυχως, εγώ έχω δυο 32αρια ακομα, αύριο και το επόμενο Σαββατο … και τη Κυριακή, που βάσει προγράμματος είναι αργία … αγώνα 5 χλμ, τον οποίο φυσικά ελπίζω να μην τον πάω “όλα μέσα”, διότι κι ή Δεύτερα και ή Τρίτη θα είναι δύσκολες ημέρες!Αν δεν έχω τραυματιστεί ως την μεθεπόμενη Δεύτερα … όλα θα έχουν πάει πολύ καλά …Πάντως μέχρι στιγμής … μου φαίνεται ότι είμαι μία χαρά!!!Tapering … τις τελευταίες 10 ημερες πριν τον αγώνα επί της ουσίας!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι με πολυ κεφι 16χλμ με μ.ο. ρυθμο 4.39”/χλμ..(1:14′:30”)ολα καλα ο καιρος δροσερος τελειος θα ελεγα, μακαρι να εχει τετοιο καιρο και την ημερα του αγωνα!

”Run smart..Run For Life”

xipolitakos
    Συμμετέχων

15,8 σήμερα στο Συγγρού. Μέσος ρυθμός 5:19

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ταλιρο τζόκινγκ στο 6’14 στους 125 μο…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

…και 9 βραδινά χλμ περπάτημα με φορτίο.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 32 χλμ στη δυσκολη διαδρομη των βορειων προαστιων σε 2:41:14!

Καλημερα σας … και καλο Σαββατοκυριακο!!!

tazi
    Συντονιστής

@spy Εγω τα θαυμαστικα θα τα εβαζα μετα τη προπονηση!!!!!!!!!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Ξεμούδιασμα στη Γκράβα με 8 χιλιόμετρα σε ρυθμό 5:06. Παλμοί μάλλον χαμηλοί. Λες;

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Πεύκης:3,5χλμ ζεσταμα,
    5×3200μ στο 4.15″/χλμ με 1’διαλ.jogging,
    1,5χλμ αποθεραπεία.

Όλα καλά!!!😉

spy
    Συμμετέχων

@tazi:Νικολη ευχαριστώ!Το καλό είναι ότι πρόλαβα και το καθιερωμένο πια καφέ του Σαββάτου με τη γνωστή παρεα … οι οποίοι με “δουλεύουν”, όντας 10ρηδες εκείνοι, για τα πολλά χλμ που κάνω!Το ζητούμενο πάντως εξακολουθεί να είναι … να βγει η διαλειμματικη της Τρίτης!Αυτή φοβάμαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο…!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 466 έως 480 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.