Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 541 έως 555 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης

Μετά από 2 χλμ. ζέσταμα και ανοίγματα, ακολούθησε 10άρι σε αγωνιστικό ρυθμό ημι-. 40΄50΄΄ το τελικό αποτέλεσμα και είχα αρκετό καιρό να κατεβώ τόσο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@supergomar Πωπω… πολύ δυνατός, Βαγγέλη!!!

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Έχοντας σαν στόχο τον Μαραθωνιο Αθηνών και προσπαθωντας να ξεφορτωθω 5-6 κιλά αποτέλεσμα λαιμαργίας εχω ξεκινησει αργα τρεξιματα δινοντας χρονο στο σωμα μου να ανταπεξλεθει και να προσαρμοστει στο λιγότερο φαγητο…..στοχος να κανω μινιμουμ 40 χλμ την εβδομαδα και ανα δυο κυριακες ενα long run….εχοντας ρυθμο ημιμαραθωνιου 5.30/χλμ τα αργα μου τα κανω περιπου στο 6.15 με 6.30/χλμ….αν ολα πανε οπως τα εχω σχεδιασει πιστευω 15 Ιουλίου που σκοπεύω να ξεκινησω το βασικο σταδιο της προετοιμασιας μου να ειμαι οπως πρεπει…..

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dionisis_giakoumelos Μια χαρά το σκέφτεσαι, Διονύση.
    Λάβε υπ’ όψιν συν τοις άλλοις, πως μόλις ζεστάνει για τα καλά ο καιρός θα “στεγνώνεις” πολύ πιο εύκολα.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

αυτό με τις μπύρες, τα τσίπουρα και τα λοιπά πολύ με άρεσε.. βάλτε κι εμένα μέσα κι ας είμαι αργός!

Ιερεμία πάρε μου ένα ζευγάρι κυάλια τουλάχιστον, ευχαριστώ!

12×400 για μένα σήμερα από 1:24-1:28 με διάλειμμα 45″-1′. μαζί με ζέσταμα και κρύωμα βγήκαν κάπου 10χλμ. πολύ ζέστη αφού πήγα τη χειρότερη ώρα ο τραχανάς (16:30). πλησιάζει όμως η ώρα που θα κόψω τα πάντα και θα το ρίξω στη..ρυθμική κολύμβηση 😛

αυτά τα ολίγα, καληνύχτα σας!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Τάσο σιγά που θες και κυάλια!!! Το μπυροτσιπουρο πρέπει να γίνει!! Αντε αντε!!
    Στα δικά μου 6,7Κ ησυχα χμ σήμερα στην ζώνη 125-135! Λίγο βαριά τα ποδιά αλλά όλα οκ!!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 80’ασκησεις ενδυναμωσης κορμου και χεριων!

xipolitakos
    Συμμετέχων

14,5χλμ στο Συγγρού.
    Τα 10χλμ. στο ασφάλτινο κομμάτι των 800 μέτρων, από την κάτω νότια μεριά του κτήματος μέχρι πάνω τον πύργο του Συγγρού, συνεχόμενα χωρίς διακοπή (6 x ανηφόρες & κατηφόρες) σε 48:56.

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

πρώτη μέρα χτες που ένιωσα την καλοκαιρίνη ρέκλα.. έτρεξα νωρις, κατά τις 18,00 με το ήλιο ακόμα ψηλά, και το δεκάρι βγήκε νωθρά και αργά και κυρίως χωρίς ορεξη.. μάλλον πρέπει να περάσω στο θερινό ωράριο σιγά σιγά

dimitrissss
    Συμμετέχων

Δεν είχα καθόλου όρεξη απόψε. Μετά από μια πολύ κινητική μέρα στη δουλεία, γύρισα και αργά δεν ήθελα να πάω αλλά έπρεπε να κάψω εκείνο το τελευταίο κομμάτι ραβανί. Πήγα για το προγραμματισμένο 8άρι τέμπο λοιπόν βγήκε σε 4:30 μέσο όρο χωρίς να κάνω ζέσταμα. Τελικά στην αποθεραπεία βρήκα παρέα και δεν ήθελα να σταματήσω.

tazi
    Συντονιστής

Ωραιο δεν ειναι αυτο οταν συμβαινει @dimitrissss? Χτες και εγω εκανα ελευθερο δεκαρακι, σημερα πολυ ποδηλατο, επιτελους αρχισα λιγο να προσανατολιζομαι στο λονδινο, τι να το κανω ομως σε λιγο φευγω, αυριο λεω για 10Χ400 η κατι παρομοιο μεθαυριο χαλαρωμα και το σαββατο αλλο ενα parkrun, δηλαδη 5αρι αγωνιστικο, μονο που δεν εχω αποφασισει ακομα σε ποιο παρκο. Τη κυριακη επιστρεφω, το πρωι ομως ελπιζω να βρω χρονο για κανενα ελευθερο. Εδω ΟΛΟΣ ο κοαμος τρεχει, εχω παθει πλακα.

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Καλημέρα!!
    Ακόμα ένα ήσυχο 7αράκι σε ζώνη 125-135 και 4 ζωηρά ανοιγματα στο τέλος 3:05-3:20/χμ. Όλα καλά. Τις επόμενες τρεις προπονητικές μέρες, αύριο, Κυριακή και Τρίτη, έχει ξύλο.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 25 χλμ, εκ των οποιων 18 χλμ στα μονοπατακια του Δασους Συγγρου, σε μια διαδρομη σπανιας αισθητικης ομορφιας, ιδιαιτερα τη συγκεκριμενη ωρα … σε 2:21:39!

Καλημερα σας!!!

than
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους!
    Χαλαρο 12αρι την Τετάρτη στο στάδιο Χαλανδρίου κ τους γυρω δρόμους. Πηγαινέλα σπίτι με ποδήλατο κ ενδιάμεσα 2 ώρες γυμναστήριο. Συνολικα από τις 6 μεχρι τις 10.30 ημουν στους δρομους…!
    Πέμπτη, ξεκούραση.
    Παρασκευή πάλι 12 χαλαρά και το Σάββατο Πάρνηθα. Κυριακη 12 χαλαρά κ ευελπιστώ για το πρωτο μπανιο της χρονιάς.

xipolitakos
    Συμμετέχων

@spyrkotz, Σπύρο και εγώ Συγγρού ήμουν. Έκανα 11χλμ. Ξεκίνησα όμως στις 8:00.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 541 έως 555 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.