καλησπέρα συντρέχτες! έπεσαν πολλά μαζί με αποτέλεσμα να έχω χαθεί τελευταία από προσώπου γης. μου πήρε καμιά ώρα να διαβάσω όλα όσα είχα αφήσει τόσες μέρες τώρα εδώ μέσα!
στα προπονητικά τώρα.. ψιλογύρισα το πόδι στον αγώνα βουνού που έτρεξα 2 εβδομάδες πριν κι από τότε, σε συνδυασμό και με τη ζέστη έβγαλα μόνο 2 χαλαρές προπονήσεις (9ρι και 8ρι-χτες- με υψομετρικά ενόψει Ζαγορίου και…Αθήνας :P). δεν έστρωσε τελείως το πόδι όμως κι έτσι χτες μετά από λίγο ζόρισμα στην προπόνηση, υποτροπίασα νομίζω και γύρισα στην…μετά αγώνα κατάσταση! με πάγους όποτε μπορώ, προσπαθώ να σώσω ότι σώζεται!
να πω την αλήθεια, πιο πολύ ανησυχώ για τη συμμετοχή στο Ζαγόρι (24/7) που με τα τωρινά δεδομένα είναι στον αέρα αλλά και για την έναρξη της προετοιμασίας για Αθήνα που πριν από λίγο υπολόγισα πως ξεκινάει (υποτίθεται…) στις 25 Ιουλίου! κανένα επιτυχημένο γιατροσόφι έχουμε εύκαιρο!? δώστε και σώστε!
εντωμεταξύ, για να μη νιώθω τόσο ανενεργός και πάθω καμιά κατάθλιψη, ξεγελώ τον εαυτό μου με ενδυναμώσεις πάσης φύσεως σχεδόν καθημερινά.. σ εκείνο τον τομέα τουλάχιστον δε μένω πίσω!
αυτά από εμένα για την ώρα, καλή δύναμη σε όσους προπονούνται ανελλιπώς παρά την αφόρητη ζέστη και…καλά μπάνια στους υπόλοιπους!