- Αυτό το θέμα έχει 646 απαντήσεις, 91 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 εβδομάδες, 1 ημέρα πριν από τον χρήστη
Stelios.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
28 Νοεμβρίου 2025 στις 18:05 #136030
Blackdog
ΣυμμετέχωνNitro EL3 από intersport μαζί με τον κωδικο -10% μου βγηκαν 145ε. Νομίζω καλό ντιλ
28 Νοεμβρίου 2025 στις 21:44 #136036
Nikos PilikasΣυντονιστής@vasilis_giannaris Το QIAODAN Feiying Plaid 1.5 είναι πολύ μαλακό, ιδίως στην φτέρνα. Η πλάκα δεν ενοχλεί στα αργά, ούτε όμως και σου δίνει όταν το πιέσεις. Επίσης, εμένα μου μοιάζει πιο βαρύ απ’ όσο πραγματικά είναι. Γι’ αυτό προσωπικά δεν το θεωρώ αγωνιστικό αλλά super trainer.
Πολύ καλό παπούτσι, αν θες μαλακό πάτημα. Στα χρήματά του δεν το συζητούμε καν, Βασίλη.Μια γνώμη για το παπούτσι μια και το έχεις Νίκο.Το σκέφτομαι για να για να μην φορτώνω το pro 4 χλμ.το αγοράζουμε στο νούμερο που φοράμε;
2 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:29 #136066
Nikos PilikasΣυντονιστής@sefis Πολύ καλό το Challenger. Το δοκίμασα σε ένα Κυριακάτικο και σε 800άρια.
Τοπ εφαρμογή και upper, ωστόσο ελαφρώς στενό στο μέσο. Μαλακή σόλα αλλά με συμπαγή αίσθηση και καλή επιστροφή. Αρκετά σταθερό και πολύ ελαφρύ (200γρ.). Η πλάκα δεν είναι εντελώς άκαμπτη και το παπούτσι δουλεύει άνετα και στα πιο αργά. Κάπου μεταξύ racer και performance trainer, σαν “ικανότητα”. Άρα για τον ερασιτέχνη, racer. και δεν θέλει και συγκεκριμένο τρόπο για να το πας.Έχει δοκιμάσει κανείς από κινέζικο το Lining Feidian 5 Challenger να μου πει πως είναι;
2 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:46 #136067Sefis
ΣυμμετέχωνΣ ευχαριστώ πολύ για το review άρα έκανα καλά που το παρήγγειλα. Έτσι το είχα στο μυαλό μου.
2 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:57 #136068
Nikos PilikasΣυντονιστήςΔεν είναι εντυπωσιακό σαν συμπεριφορά, όπως κάποια άλλα, αποδίδει όμως.
Το κρίνω αντικειμενικά, όχι βάσει τιμής. Διότι αν το πηγαίναμε υπολογίζοντας τα 71€ που κόστισε, δεν θα χρειαζόταν καμμία συζήτηση.2 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:01 #136069Sefis
ΣυμμετέχωνΣυγκριτικά με το Evo Sl υπερτερεί πιστεύεις κάπου το challenger ή όχι;
2 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:28 #136071
Nikos PilikasΣυντονιστής@sefis Ουδεμία σχέση. Το Challenger είναι super shoe/super trainer και το άλλο ένα σβέλτο προπονητικό.
Μακράν σαν αφρός το κινέζικο, έχει πλάκα, πολύ ελαφρύτερο, καλύτερο upper.2 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:33 #136072Sefis
ΣυμμετέχωνΤο ρωτάω επειδή πριν ανέφερες ότι δεν είναι εντυπωσιακό σαν συμπεριφορά όπως κάποια άλλα. Εννοείς παπούτσια των 200€ και άνω;
2 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:14 #136074
Nikos PilikasΣυντονιστήςΕ ναι, τέτοια μοντέλα. Super shoes με ιδιαίτερη γεωμετρία, όπως τα Cielo, Rebellion Pro, Fast-R κτλ. Τα οποία βέβαια δεν είναι λειτουργικά για όλους.
2 Δεκεμβρίου 2025 στις 22:46 #136076
SteliosΣυμμετέχωνΣήμερα έβαλα το Qiaodan και με ενθουσίασε.
Δεν το έτρεξα μεγάλη απόσταση, ένα 9αρι έκανα. Μου βγαζει κάτι ανάμεσα σε Px1 και AF
, πιο πολυ μου θυμίζει PX με πιο μαλακό αφρό.
Ενώ το παπούτσι έχει αερα, είναι πολυ ανετο δλδ σε σημείο που θα έλεγα πως σακουλιάζει κιόλας, κατά ένα παραξενο τρόπο το βρήκα πολυ σταθερό.
Το δοκίμασα σε ρυθμό 3:10-3:15 και πήγαινε, μπορεί δηλαδή να παει εκεί, απλά σίγουρα κάποιο άλλο θα παει πιο εύκολα. 30-40″ Πάνω από το κατώφλι πάντως είναι απολαυστικό. Ακόμα και στα αργά μια χαρά ήταν.
Δε νιώθω ιδιαίτερα το plate, ουτε είναι επιθετικό, έχει ένα πολυ ωραίο bounce και όλη τη δουλειά την κάνει ο αφρος μάλλον.
Για κάποιο λόγο το νιώθω τρομερά γεμάτο μπροστά, ίσως το πιο γεμάτο που έχω βάλει μετά το PX1 ενώ είναι χαμηλότερο από άλλα.
Επίσης είναι απο τα παπουτσια που ακούγονται…
Για την τιμή του είναι κλοπή παντως , αρκεί να σου κάτσει η φόρμα του.3 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:05 #136079
Nikos PilikasΣυντονιστής@hypnox Όπως τα λες, Στέλιο. Το μόνο ότι με τα χιλιόμετρα μαλακώνει κι άλλο, κυρίως πίσω.
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αλλά μου μοιάζει αρκετά βαρύτερο από τα πραγματικά του γραμμάρια (~225).
Πολύ ξεκούρσατο πάντως για μέτριες εντάσεις.3 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:16 #136080
Nikos PilikasΣυντονιστήςΣυνεχίζοντας και την κουβέντα περί κινέζικων, ακόμη και σε ένα easy run χθες, το Challenger πήγαινε μια χαρά. Το μόνο κακό ότι σε παρασύρει.
Πάρα πολύ καλό παπούτσι!3 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:35 #136081George Provo
Συμμετέχων@echetlos καλημέρα! για μας που δε θέλουμε πολύ στενά παπούτσια μπροστά αξίζει η δοκιμή του cvhallenger ή έχεις κάποιο άλλο να προτείνεις? είτε προπονητικό είτε supershoe. ευχαριστώ!
3 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:54 #136083Aris A
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα, έχεις κανείς κάποια πρόταση για προπονητικά για πόδια παλάμες (επίπεδα, τετραγωνιζέ, σχετικά ογκώδη) χωρίς όμως υπερβολικά ψηλές σόλες και τσαρουχάκι μπροστά;
Nike, Adidas, Puma, Saucony, New Balance δεν ταιριάζουν. Asics, Mizuno σε 1-2 μοντέλα κάτι γίνεται αλλά μέχρι εκεί. Ψάχνω για Brooks και Topo κάπου να δοκιμάσω αλλά δεν έχω τύχη μέχρι στιγμής…
3 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:50 #136085
Nikos PilikasΣυντονιστής@georgeprovo Δεν είναι στενό μπροστά το Challenger, μόνο στο midfoot λίγο.
@aris_a Δες το Rebel v4. Όπως επίσης και όλα τα On έχουν πολύ χώρο, ιδίως τα Monster. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.