Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 556 έως 570 (από 647 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@blackdog Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά απ’ όσα έχω καταλάβει (αν βέβαια κατάλαβα σωστά):
    Σίγουρα κάνει για αυτά που το θες, αφού στοχεύει πλέον στο responsiveness. Tο θέμα είναι αν υπάρχουν καλύτερες επιλογές και πιο versatile συγχρόνως.
    Εγώ θα κοίταζα το Deviate Elite 3 (υστερεί μόνο σε βάρος), όπως και το Sky Tokyo. Εννοείται πως το fast-R 3 είναι το απόλυτο όπλο (37′ θα κάνεις) αλλά πού το βρίσκεις.

koug
    Συμμετέχων

Νίκο μια ερώτηση,στον βυζαντινό τα ,prime ,x θα τα επέλεγες να είσαι καλά.

koug
    Συμμετέχων

Νίκο μια ερώτηση,στον βυζαντινό ως επιλογή τα prime x θα τα ενέκρινες,σε ευχαριστώ.

Stelios
    Συμμετέχων

@Blackdog
    Γι αυτό που θελεις ειναι πολυ καλο. Μέχρι ημι εγώ θα το έβαζα, ποσο μάλλον σε 10 αρι.
    Για πιο μεγάλο, τουλάχιστον για τα δικά μου πόδια είναι λίγο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kostaskalomoiris2000 Εγώ θα πρότεινα Bondi 9, Κώστα. Μεγάλη προστασία και σταθερό.

Καλησπέρα Νίκο είναι πολύ βαρύς 120 κιλά και ψάχνω ένα παπούτσι ναι μεν μαλακό αλλά όχι και πολύ μην ξεχειλωσει όπως όχι σκληρό για τα γόνατα κάτι ενδιάμεσο δηλαδή θα ήθελα αν σου είναι εύκολο η γνώμη σου. Ευχαριστώ

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@koug 100%, Γιάννη.

Νίκο μια ερώτηση,στον βυζαντινό ως επιλογή τα prime x θα τα ενέκρινες,σε ευχαριστώ.

koug
    Συμμετέχων

να σαι καλά σουπερ Νικόλα.

Sefis
    Συμμετέχων

Έχει δοκιμάσει κανείς από κινέζικο το Lining Feidian 5 Challenger να μου πει πως είναι;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sefis Τα περιμένω τις επόμενες ημέρες. Full Peba και carbon plate στα <90€.
    Δεν ξέρω πόσο καλό θα είναι αλλά σίγουρα αποκλείεται να είναι κακό.

Sefis
    Συμμετέχων

Με το καλό να σου έρθουν Νίκο, περιμένω το review σου. Πήγαινα για τα Hare 8 Pro, αλλά με τραβάνε περισσότερο τα feidian λόγω της πλάκας και της μαλακής σόλας που έχουν.

petransfhp
    Συμμετέχων

Θα ήθελα να επανέλθω σε μια προηγούμενη συζήτηση προ ημερών,
    μιας που είχαν ασχοληθεί ο Νίκος και ο Στέλιος έτσι για την ιστορία,
    στον αγώνα “Δρόμος των Αθανάτων 142χλμ” φόρεσα τα Superblast2 , χωρίς να αλλάξω παπούτσια ενδιάμεσα.
    Ήταν μια αρκετά καλή επιλογή, στα πρωτα 42χλμ που πήγαινα με 5:00/χλμ ήταν όνειρο.
    Στην συνέχεια έπεσε πολύ περπάτημα στις ανηφόρες, και προσπαθεια για τρέξιμο στις κατηφόρες.
    Αποστολή εξετελέσθη με χρόνο 16ώρες22′.

Vasilis
    Συμμετέχων

@petransfhp συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου και για το “εισιτήριο” πρόκρισης στο Σπάρταθλον. Πώς τελικά σου φάνηκε όλη αυτή η εμπειρία;

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

Καλησπέρα Νίκο να ρωτήσω το γυναικείο alpha fly 3 στα ίδια εκατοστά με το αντρικό έχουν κάποια διαφορά; Επίσης αγόρασα το adios pro 4 και το παπούτσι με ενθουσίασε.

theolvs16
    Συμμετέχων

Το -κατά την γνώμη μου πανέμορφο- Superblast 2 Ekiden διαθέσιμο στην Ελλάδα. Όσοι πιστοί προλάβετε!

Superblast 2 Ekiden

TinosRun
    Συμμετέχων

πανέμορφο ισχύει.. αλλά στον Ιταλό έχει το γαλάζιο SB στα 149€ .. δεν πρόλαβα σε 45 δυστυχώς

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 556 έως 570 (από 647 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.