Σίγουρα παίζει ρόλο πόσο παχύ είναι το υλικό στην σόλα. Άλλο τα 27mm του Glide άλλο τα 23mm του Adios.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν “κρασάρει” όπως άλλοι αφροί.
Ας μας πει όμως όποιος έχει γράψει χιλιόμετρα…
Πάντως τα επόμενα προπονητικά θα είναι Pegs με €60 από στοκάδικο. Κάνεις χιλιόμετρα και μετά τα κρατάς και για τις βόλτες σου. Να δούμε πόσο θα κρατήσουν και τα Skechers. Είδα και ότι στα νέα τους μοντέλα άρχισαν να βάζουν λάστιχο από κάτω. Είναι και φθηνότερα από παπούτσια άλλων εταιρειών, οπότε αν αντέχουν θα έχουν πολύ καλή αναλογία τιμής / διάρκειας.
Γεια σας!
Επειδή με τα παπούτσια δεν έχω καταλήξει ακόμα, δοκιμάζω μάρκες, μοντέλα, τύπους κλπ, ποια η γνώμη σας για τα Mizuno Wave Enigma 6 για να τρέξω τον πρώτο μου Μαραθώνιο;
Επίσης, πόσο μεγαλύτερο παίρνετε το δρομικό σας παπούτσι σε σχέση με το κανονικό;
@dimitragramm Δήμητρα, το Enigma είναι ένα πολύ απορροφητικό παπούτσι και σωστή επιλογή για μαραθώνιο.
Βέβαια, σε σχέση με άλλα της κατηγορίας του είναι σχετικό σκληρό σαν πάτημα και αρκετά βαρύ.
Όσον αφορά το νούμερο, καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις, δεν υπάρχει κοινός κανόνας σε αυτό.
@echetlos ευχαριστώ! Δεδομένου ότι είμαι αργή, ένα σταθερό κράτημα και πάτημα θα μου κάνει καλό. Τα δοκίμασα, ήθελα να πάρω 1/2 μεγαλύτερο, ο πωλητής μου πρότεινε να τα πάρω 1 μεγαλύτερο, ώστε να έχω άνεση λόγω πολλών χλμ. Δεν ξέρω, γι’αυτό σας ρωτάω. 🙂
Συντάκτης
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 316 έως 330 (από 1,028 συνολικά)