Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 316 έως 330 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotos-marathon Από 45 πήγες σε 46.5..???

@dimitrissss
    Οπότε την επόμενη φορά πάρε κάτι σε boost, value/km.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

..ναι @echetlos Νικο ..και στα adidas 46,2/3 το ειχα παρει..α! πρεπει να αναφερω οτι φοραω δικους μου πατους οποτε στα υποψιν και αυτο..

dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos Έχω ακούσει ότι τα glide βγάζουν άνετα γύρω στα 1000. Για άλλα π.χ. adios δεν ξέρω.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Σίγουρα παίζει ρόλο πόσο παχύ είναι το υλικό στην σόλα. Άλλο τα 27mm του Glide άλλο τα 23mm του Adios.
    Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν “κρασάρει” όπως άλλοι αφροί.
    Ας μας πει όμως όποιος έχει γράψει χιλιόμετρα…

dimitrissss
    Συμμετέχων

Πάντως τα επόμενα προπονητικά θα είναι Pegs με €60 από στοκάδικο. Κάνεις χιλιόμετρα και μετά τα κρατάς και για τις βόλτες σου. Να δούμε πόσο θα κρατήσουν και τα Skechers. Είδα και ότι στα νέα τους μοντέλα άρχισαν να βάζουν λάστιχο από κάτω. Είναι και φθηνότερα από παπούτσια άλλων εταιρειών, οπότε αν αντέχουν θα έχουν πολύ καλή αναλογία τιμής / διάρκειας.

PanDex
    Συμμετέχων

@dimitrissss τα glide 8 που έχω στα ~500χλμ είναι καινούργια..

Vicky
    Συμμετέχων

@dimitrissss: Να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα pegasus. Παπούτσι για όλες τις δουλειές. Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!!!

mashine
    Συμμετέχων

@dimitrissss Τα glide8 να τα υπολογίζεις για 2000χλμ.Στα pegasus32 πλησιάζω τα 900χλμ και θα βγάλω σίγουρα άλλα 300-400 τουλάχιστον.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Καλά, εσύ το παραγάμ..ες..!!! 😛

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Για όποιον έχει πόδι μπαλαρίνας, στο outlet της adidas έχουν το Glide 8 στα 55€!
    Νούμερα US6.5, 7 και 7.5

dimitrissss
    Συμμετέχων

@mashine Έχεις και το μισό μου βάρος αν δε κάνω λάθος 😛

big-blue
    Συμμετέχων

@dimitrissss & @echetlos δε μας τα είχατε πει αυτά, για τη σούπερ αντοχή των υλικών του LT.
    Η ΝΒ το έκαψε λιγουλάκι με τα χρώματα;

…Πάμε στο Φουγάρο για τα νούμερα, επιτέλους τρέξιμο μετα από δέκα μέρες…

Dimitrouela
    Συμμετέχων

Γεια σας!
    Επειδή με τα παπούτσια δεν έχω καταλήξει ακόμα, δοκιμάζω μάρκες, μοντέλα, τύπους κλπ, ποια η γνώμη σας για τα Mizuno Wave Enigma 6 για να τρέξω τον πρώτο μου Μαραθώνιο;
    Επίσης, πόσο μεγαλύτερο παίρνετε το δρομικό σας παπούτσι σε σχέση με το κανονικό;

Ευχαριστώ,
    Δ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitragramm Δήμητρα, το Enigma είναι ένα πολύ απορροφητικό παπούτσι και σωστή επιλογή για μαραθώνιο.
    Βέβαια, σε σχέση με άλλα της κατηγορίας του είναι σχετικό σκληρό σαν πάτημα και αρκετά βαρύ.
    Όσον αφορά το νούμερο, καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις, δεν υπάρχει κοινός κανόνας σε αυτό.

Dimitrouela
    Συμμετέχων

@echetlos ευχαριστώ! Δεδομένου ότι είμαι αργή, ένα σταθερό κράτημα και πάτημα θα μου κάνει καλό. Τα δοκίμασα, ήθελα να πάρω 1/2 μεγαλύτερο, ο πωλητής μου πρότεινε να τα πάρω 1 μεγαλύτερο, ώστε να έχω άνεση λόγω πολλών χλμ. Δεν ξέρω, γι’αυτό σας ρωτάω. 🙂

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 316 έως 330 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.