Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 1,027 απαντήσεις, 87 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη
Vasilis Giannaris.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
9 Απριλίου 2017 στις 11:51 #48782
roukounas
ΣυμμετέχωνΜετα απο 50 χλμ με το Νike Pegasus 33 μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι πολυ ανετο παπουτσι. Στο 1ο τρεξιμο ειχα φοβηθει γιατι με πονουσε αφορητα τα πλαγια του ποδιου και στο πανω μερος και αναγκαστηκα να σταματησω μετα απο 2 χιλιομετρα γιατι δεν αντεχα αλλο! Ελυσα τα κορδονια και τα ξαναδεσα πιο χαλαρα και εβγαλα ανετο 10αρι.
Χθες το δοκιμασα σε ημιμαραθωνιο και ηταν μπομπα! Μαλακο πατημα και παρολο που οταν το ειχα δοκιμασει σε μαγαζι μου χε φανει οτι εχει λιγο ψηλο τακουνι, δεν το καταλαβαινω πλεον και με εχει βολεψει.
Το συνιστω με λιγα λογια για οποιον το σκεφτεται.Νικο ευχαριστω και παλι! Τωρα μετα το Πασχα θα παω για αντικατασταση του Zante. Θα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη του Elite 9 και θα το παρω
9 Απριλίου 2017 στις 12:22 #48784diazz
Συμμετέχων@roukounas ευχαριστώ αλλα θα πάρω το ride δεν είχα ποτε saucony και ειναι ευκαιρία να δοκιμάσω
9 Απριλίου 2017 στις 13:41 #48786
Nikos PilikasΣυντονιστήςWin win κατάσταση, παίδες! 😉
9 Απριλίου 2017 στις 20:11 #48810
EldaΣυμμετέχωνΕπεσε εντελως τυχαια το ματι μου σε διαφημιση του runner store που ειχε τα ride 9 στα 56 ευρω!!! Υπηρχαν στο νουμερο μου και με παρακαλουσανε να τα αγορασω, ε, τι να κανω υπεκυψα και τα παρηγγειλα. 😛 Tα freedom-ακια θα περιμενουν.
9 Απριλίου 2017 στις 20:19 #48812
spyΣυμμετέχων…σημερα τα “εσκασα” κι εγώ κανονικότητα…!Πήρα τα freedom-ακια, σε χρώμα μαύρο παρακαλώ, τα οποία προορίζονται για παπούτσια “ειδικών αποστολών”…!
@elda: Μαρία είδα και τα Α6…Τα ερωτεύτηκα αμέσως … αλλά είπα να μην το παρακανω …!Την επόμενη φορά … παρ’ολο που μου έλεγαν ότι δεν είναι για μαραθώνιο … εγώ επέμενα ότι κάνουν μία χαρά … και γι’αυτό …!9 Απριλίου 2017 στις 20:26 #48814
EldaΣυμμετέχων@Spy, Σπυρο, καλοφορετα τα freedom! Aναμενω εντυπωσεις μια που ταιριαζουν τα γουστα μας στα παπουτσια! Τα Α6 αναφερονται ως καταλληλα απο 5αρι μεχρι και μαραθωνιο. Θεωρητικα δεν ειναι για μαραθωνιο, αλλα εσυ ειδικα ως ελαφρυς δρομεας και με το πατημα που εχεις, θεωρω οτι θα τα φοραγες ανετα. Εχω βγαλει μεχρι και 30αρι σε προπονηση και τα ποδια μου και κατα τη διαρκεια αλλα και μετα ηταν αναλαφρα σα να μην ειχα τρεξει καθολου. Πριν τραυματιστω σκεφτομουν το ενδεχομενο να τα εβαζα στο Ναυπλιο.
9 Απριλίου 2017 στις 21:25 #48816
dimitrissssΣυμμετέχωνΜε γεια και στους δυο σας! Πάντως όλα τα παπούτσια κάνουν για όλες τις αποστάσεις αναλόγως και τις προσαρμογές του εκάστοτε δρομέα. H New Balance λέει ότι το 1600 είναι για 5 και 10 χιλιόμετρα αλλά ο Μερούσης τρέχει με αυτά μαραθώνιο. Θα μου πείτε είναι ο Μερούσης. Ένας φίλος μου που ούτε στυλάκι είναι ούτε έμπειρος δρομέας, έβγαλε όλη την προετοιμασία με τα 1400 και έτρεξε και τον Κλασικό με αυτά. Ούτε που του πέρασε από το μυαλό αν είναι κατάλληλα ή όχι. Τα ψώνισε σε outlet επειδή του άρεσε η τιμή και αυτό ήταν. Τα πήρε προσαρμόστηκε σε αυτά έτρεξε.
9 Απριλίου 2017 στις 21:47 #48818
Nikos PilikasΣυντονιστήςΜεγειά και στους δυο σας!
Συμφωνώ με αυτό που λέει ο @dimitrissss, ανέκαθεν το υποστήριζα.Βέβαια, έχω τους ενδοιασμούς μου για την κατηγορία παπουτσιών σαν το Α6, στις πολύ μεγάλες αποστάσεις.
Τα πλεονεκτήματά τους (βάρος, responsiveness, εφαρμογή), νομίζω ότι στον μαραθώνιο αντισταθμίζονται από την έλλειψη cushioning και τελικά το ισοζύγιο είναι εις βάρος τους.9 Απριλίου 2017 στις 22:04 #48822
Nikos PilikasΣυντονιστήςΘυμάμαι την εποχή που έκανα τα πάντα με τα 1400 V1&V2, από 200άρια μέχρι 22Κ LRs, όταν έβαλα στον στίβο τα Streak LT (κατηγορία Α6), οι γάμπες μου ήταν τούμπανο για 4 ημέρες!
Προφανώς έπαιζε ρόλο και το ότι κοπανιόμουν αλλά το cushioning ήταν σχεδόν ανύπαρκτο.10 Απριλίου 2017 στις 17:23 #48872mashine
Συμμετέχων@echetlos Θυμάμαι τα streak τα φόρεσα out of the box σε 4χ1500 και είχα πιάσιμο στις γάμπες μια εβδομάδα!
@dimitrissss Είχα και εγώ τα rc1600 v2 και τα φόρεσα μια φορά σε ένα σετ 8χ200 και ξηλώθηκε η σόλα!Τα πήγα πίσω την επόμενη.
Το cushion που είχαν πάντως σε καμμία περίπτωση δεν ήταν για παπούτσι των 150γρ.Μάλλον για παπούτσι των 200γρ ήταν.Εκπληκτικό.
@spy @elda Καλοφόρετα!10 Απριλίου 2017 στις 21:56 #48902
nikos19ΣυμμετέχωνΚαλησπερα παιδια μια γνωμη θα ηθελα επειδη ειμαι μπερδεμενος για ημι και long run ποιο θεωρειται καλυτερο shechers gorun 5 στα 85 ευρω η να περιμενω να πεσει λιγο η τιμη του freedom?
11 Απριλίου 2017 στις 23:17 #48942
Nikos PilikasΣυντονιστής12 Απριλίου 2017 στις 00:25 #48948
SkakinenΣυμμετέχωνΩχ…!!!
Τι κόθορνος είναι αυτός…!!!
Όσο καλό παπούτσι και αν είναι, απορρίπτεται λόγω design…12 Απριλίου 2017 στις 00:38 #48950
Nikos PilikasΣυντονιστήςΧαχαχα… 😀 Dεν έχεις ξαναδεί τέτοια, Διονύση;
12 Απριλίου 2017 στις 09:15 #48954
SkakinenΣυμμετέχωνΌχι, παραδέχομαι την άγνοιά μου σχετικά με αυτό το μνημείο αισθητικής…
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.