- Αυτό το θέμα έχει 147 απαντήσεις, 44 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη
Kalogeridis.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
15 Νοεμβρίου 2017 στις 22:29 #61160
Nikos Pilikas
Συντονιστής@steven_tsok Συγχαρητήρια φίλε μου, εξαιρετικός!
Οπότε πατάς στην προετοιμσία σου αυτή, δουλεύεις για έναν ανοιξιάτικό αγώνα σε επίπεδη διδρομή και το πολυπόθητο sub3 είναι μάλλον κοντά…16 Νοεμβρίου 2017 στις 01:07 #61162Lion
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα και από εμένα. Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς, τερματίσαντες και μη!
Τρίτος Μαραθώνιος για μένα σε 3 χρονιές στη σειρά και 2ος στην κλασσική. Η επίδοσή μου (3.30.58) ήταν λίγο χειρότερη από την περσινή (3.28.51), με πολύ περισσότερο κόπο και κούραση όμως φέτος (νομίζω ανέφερε κάτι αντίστοιχο και άλλος φίλος πιο πάνω). Πέρυσι τερμάτισα άνετος, ενώ φέτος έκανα αρκετή ώρα να συνέλθω.
Πραγματικά δεν ξέρω τι έφταιξε και κάνω την αυτοκριτική μου καθώς το πιο εύκολο πράγμα είναι να παραδεχθώ ότι έφταιγε ο καιρός, η υγρασία, τα άστρα και ο Ερμής που ήταν ανάδρομος.
Πράγματι υπήρξαν κάποιες αντιξοότητες τις οποίες παραθέτω:
– Η γυναίκα έσπασε το πόδι τέλος Αυγούστου με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Οι προπονήσεις γίνονταν αργά το βράδυ, πολλές φορές και μετά τις 23.00 ή και 00.00!
– Προέκυψε επαγγελματικό ταξίδι στη Γερμανία από Τετάρτη έως Παρασκευή πριν τον αγώνα. Επιστροφή στο σπίτι ξημέρωμα Σαββάτου (01.30). Δύσκολο το carbo loading εκεί που πραγματοποιήθηκε με σνίτσελ και μπύρες 🙂
– Πράγματι η ζέστη, η υγρασία και ο κόντρα αέρας δε βοήθησανΩστόσο, αυτές οι αντιξοότητες αποτέλεσαν το λόγο για τη “χειρότερη” επίδοση ή απλώς προστέθηκαν σε μια ήδη ελλιπή προετοιμασία; Μήπως ήταν θέμα τακτικής κατά τη διάρκεια του αγώνα (πχ. πιο γρήγορα – απ’όσο έπρεπε – περάσματα στα πρώτα χλμ.);
Παραθέτω τα περάσματα για το 2016:
και 2017:
Θα ήθελα τη γνώμη και των πιο έμπερων (και όχι μόνο) δρομέων σχετικά με το τι μπορεί να έφταιξε, λαμβάνοντας υπόψη ακόμα τα παρακάτω:
– Η προετοιμασία για το ’16 περιλάμβανε 231χλμ τον Αύγουστο, 313 χλμ το Σεπτέμβριο και 370 χλμ τον Οκτώβριο, ενώ τα αντίστοιχα χλμ για το ’17 ήταν 101, 244 και 345
– Κατά τη διάρκεια του αγώνα πέρυσι χρησιμοποιήθηκαν και τα 9 τζελ (σχεδόν 1 κάθε 20 λεπτά, σύμφωνα με το αποτέλεσμα εργομέτρησης) ενώ φέτος μόλις 5 (αν έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό).Σκοπός είναι να βρεθεί (αν αυτό είναι εφικτό) τι μπορεί να έφταιξε ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον.
Ευχαριστώ,
Κων/νος
16 Νοεμβρίου 2017 στις 02:08 #61168mashine
Συμμετέχων@Echetlos Ηταν μια δυνατή προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου! 😛
(Κλασική ατάκα!)16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:23 #61186Roberto4Carlos
ΣυμμετέχωνΑφού πω και πάλι συγχαρητήρια σε όλους τους μαραθωνοδρόμους της κοινότητάς μας, να κάνω μια παρένθεση και να μιλήσω για τον δικό μου αγώνα στα 10Κ. Μετά από 3 χρόνια προσπάθειας(2 χρόνια προπόνησης από μόνος μου και φέτος με προπονητή), τελικά κατάφερα το SUB50 στα 10 χιλιόμετρα. Μπορεί να φαντάζει αστείο για τους περισσότερους, αλλά για μένα ήταν όνειρο ζωής να δω τον χρόνο να κάτω από αυτό το όριο. Τελικά τα 10.112 μέτρα έγιναν σε 48:57 (4 ολόκληρα λεπτά κάτω από τις προηγούμενες επιδόσεις των 2 τελευταίων ετών) και είμαι ευτυχισμένος και πλήρης.
16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:39 #61192Nikos Pilikas
Συντονιστής@roberto4carlos Μπράβο, Μανώλη! Και μάλιστα σε μία όχι εύκολη διαδρομή.
Μήπως να πήγαινες και στο 10αρι του ΣΔΥΑ που είναι και πιο γρήγορο;16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:51 #61196Roberto4Carlos
Συμμετέχων@echetlosΝα σου πω την αλήθεια Νίκο, προς το παρών δεν με απασχολεί να κάνω άμεσα αγώνα για καλύτερο χρόνο ακόμα και αν μιλάμε για το πιο γρήγορο δεκάρι. Έχει ο Θεός.
16 Νοεμβρίου 2017 στις 11:56 #61198stratus
Συμμετέχων@Lion75
Πολλα μπορει να επαιξαν ρολο,αν και 2 λεπτα πανω κατω σε ενα μαραθωνιο ειναι στο αποδεκτο οριο
1)Εκανες 25% λιγοτερα χλμ απο περυσι και πιθανοτατα γιαυτο μετα το 35 “κολλησες”
2)Ελλειψη οπως ειπες carbo loading.Ενας ακομα ανασταλτικος παραγοντας για το ρυθμο μετα το 35
3)Υποθετω οτι τις ημερες που ησουν Γερμανια δεν ετρεξες.Σωστα;Αν ετσι και αυτες οι 4 ημερες απραξιας σου στοιχισαν.Ξερω καποιοι θα πουνε οτι ετσι ησουν ξεκουραστος,αλλα δεν παει ετσι
4)Ο καιρος επαιξε και αυτος το ρολο του σιγουρα16 Νοεμβρίου 2017 στις 12:36 #61206mashine
Συμμετέχων@roberto4carlos Το δικό μου (Timex) έγραψε 10.19 αλλά και σε άλλους έγραψε γύρω στα 10.2 ,η αίσθηση , ειδικά μετά
τον γκρεμό της Η.Αττικού, είναι ότι είναι ατελείωτη η διαδρομή!16 Νοεμβρίου 2017 στις 17:17 #61228big-blue
Συμμετέχων@Lion75 Συμφωνώ σε όλα με τον Stratus εκτός απ’ το τρέξιμο των τελευταίων ημερών. Εγώ δεν έτρεξα όλη την τελευταία εβδομάδα και έκανα ΤΡΕΛΟ προσωπικό ρεκόρ αν πούμε πως οι συνθήκες δεν ήταν και τέλειες.
Επίσης, νομίζω πως και το 2016 και το 2017 πήγες γρήγορα ως το 30. Για μένα η Κλασσική κρίνεται στην κούρσα 0-30. Μετά αν είσαι προπονημένος κ με σωστή τροφοδοσία θα κάνεις ωραία πράγματα. Πχ. γιατί μετά το 32 να μη βάλεις στόχο έναν ρυθμό ημιμαραθωνίου σου; Γίνεται…
Πιο συγκεκριμένα, πέρασες και τις δυο χρονιές κάπου στις 2:30 το 30οχλμ. Αν υποθέσουμε πως ο στόχος σου ήταν κάπου κάτω απ το 3:30 ίσως έπρεπε να περάσεις ακόμα και 5-7 λεπτά πιο αργά (02:35;), τουλάχιστον έτσι θα το σχεδίαζα εγώ. Εγώ είχα στόχο 3:20 και είχα σχεδιάσει-όπως κ πέρασα-σε 02:25 το 30ο.
Βέβαια προσωπικές στρατηγικές είναι αυτές, αλλά εμένα μου έχουν βγει 3 σερί χρονιές στην Κλασσική.
Τέλος, τα λιγότερα χλμ είναι κατανοητά. Το να μην τρως μακαρόνια στη Γερμανία ή έστω ψωμί κ να τρως σνίτσελ δεν είναι:)
Α, και τα λιγότερα τζελάκια δεν εξηγούνται.
Πάντως με τόσα πλην κ έκανες 3:30 δεν το λες κ λίγο…16 Νοεμβρίου 2017 στις 22:29 #61246Lion
ΣυμμετέχωνΕυχαριστώ για τα σχόλια παιδιά!
@stratus όχι, πήγα και έτρεξα και εκεί, στο κρύο, ένα 11ρι την Τετάρτη και ένα 8ρι την Παρασκευή στις 6.00, πριν από τα meeting :).
Και το Σάββατο όταν γύρισα Αθήνα έτρεξα ένα πολύ αργό 4ρι.
@big-blue Δε φταις εσύ, εγώ ήμουν λίγο υπερβολικός. Προφανώς και προσπάθησα να φάω ό,τι υδατάνθρακα βρήκα εκεί, είτε μπρέτσελ (αφαιρώντας όσο αλάτι μπορούσα) είτε το εντελώς άνοστο ρύζι τους, ενώ είχα πάρει μαζί μου μπάρες από εδώ. Είναι όμως δεδομένο ότι δεν έκανα την υδατανθράκωση που θα έκανα αν ήμουν σπίτι.
Για τα τζελ έχεις δίκιο, βρισκόμουν όμως γενικώς σε σύγχυση μετά το 28ο-29ο και επομένως αμέλησα να πάρω τα τζελ όπως έπρεπε.
Διαφωνώ λίγο στο τόσο αρνητικό σπλιτ. Θεωρώ ότι αν το πας τόσο αργά δε θα μπορέσεις να καλύψεις μετά τη διαφορά, ίσως βέβαια να κάνω λάθος.
Πέρυσι πάντως, αν δεις τα περάσματά μου, μπόρεσα και επιτάχυνα αρκετά στην κατηφόρα, ενώ τέλειωσα άνετος τον αγώνα. Αυτό δε συνέβη φυσικά φέτος, όπου θεωρώντας ότι είμαι καλύτερος από πέρυσι, επιχείρησα να πάω γρηγορότερα τα πρώτα κομμάτια, δεν κατάφερα να επιταχύνω και τελείωσα ράκος.
Όπως λέει και ο @echetlos το θέμα είναι πολύ-παραγοντικό, και μάλλον δε θα μάθω ποτέ τι πραγματικά (και σε τι βαθμό) έφταιξε.16 Νοεμβρίου 2017 στις 22:49 #61250big-blue
Συμμετέχων@lion75 τι στόχο είχες φέτος; Πως σου έβγαιναν οι προπονήσεις; Έκανες κάποιον γρήγορο ημί;
Το ότι ήσουν θολωμένος στο 29 είναι λογικό κ ίσως κ αποτελεσμα έλλειψης ενέργειας.
Εγώ σου λέω πως έχω κάνει τέτοια περάσματα 3 χρόνια τώρα. Επίσης δε μιλάω για τόσο αρνητικά περάσματα όπως το φετινό μου (4′ negative) αλλά για 1-2 λεπτά (εκεί στοχεύω πάντα, φέτος μου βγήκε τόσο επειδή έκοψα στην αρχή λόγω κόντρα αερα, κρατώντας δυνάμεις για την αντεπίθεση όταν κ αν μπορέσω, έχοντας αμέσως plan b για 3:25). Και δεν τα βγάζω απ´ το μυαλό μου: ψάχνω να βρω σε παλιότερα αποτελέσματα, στον επιθυμητό χρόνο, ποιος είναι ο πιο αργός αθλητής και τι περάσματα έκανε. Προσοχή όμως, μη δούμε κάποιον που είναι ταχύτερος και επειδή βάρεσε κ κάηκε έκανε το χρόνο που θέλουμε εμεις-αλλά όχι εκείνος τότε. Πιο συγκεκριμένα, αν πουμε πως στα τελευταια 10-12χλμ μπορούμε-και μπορούμε-να παμε με ρυθμό ημιμαραθωνίου, ψάχνουμε σε προηγούμενες χρονιές (όχι ανώμαλες όπως με έντονο κόντρα αέρα το 2016), κάποιους αθλητές που έκαναν το χρονο που θέλουμε. Ψάχνοντας κάποιον με το πιο αργό πέρασμα στο 30 (άρα τερμάτισε δυνατός, δεν κάηκε στα μισά), βγάζουμε τα περάσματά μας. Αυτή είναι η στρατηγική που εγώ ακολουθώ και πετυχαίνει πάντα. Μιλάω μόνο για τον κλασικό, η Θεσσαλονίκη με μάλωσε:)
Υγ. Ξανάβλέποντας τα περάσματά σου νομίζω πως πέρισυ έκανες σούπερ αγωνα, ενώ φέτος δεν είχες την καταληλη προπονηση να τον υποστήριξεις. Δηλ, στο τέλος δεν είχες τις δυνάμεις που νόμιζες πως θα έχεις. Ενδιαφέρον θα είχε κ το τσεκάρισμα των παλμών σου-αν δουλεύεις με αυτούς, έτσι για να τσαντίσουμε κ τον @echetlos 🙂17 Νοεμβρίου 2017 στις 10:19 #61282big-blue
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα. Μου ήρθε μια ακόμα έμπνευση κοιτώντας φωτογραφίες, αποτελέσματα κτλ.
Σχετικά με τα μαλ…μένα που έρχονται να κλέψουν τρέχοντας σε μπροστινότερα γκρουπ θα γίνει κάτι; Τους τσεκάρουν ή και εκεί δειγματοληπτικά;17 Νοεμβρίου 2017 στις 12:00 #61284Roberto4Carlos
ΣυμμετέχωνΈτσι είναι @mashine. Γενικά το τελευταίο χιλιόμετρο ενός αγώνα είναι πάντα ζόρικο. Μια ότι είσαι κουρασμένος, μια ότι πρέπει να τα δώσεις όλα για καλό χρόνο, μια η προσμονή του ίδιου του τερματισμού, και φτάνεις στα “κόκκινα” πλέον!
17 Νοεμβρίου 2017 στις 14:25 #61286Nikos Pilikas
Συντονιστής@nikos19 Δεν έχει σημασία μόνο πόσα κιλά ήταν την περασμένη Κυριακή αλλά και το ότι από την αρχή της προετοιμασίας του ήταν πολύ ελαφρύτερος και μπόρεσε να δουλέψει καλύτερα.
@big-blue Συγχαρητηρια και απο μενα Ηλια για την εξαιρετικη επιδοση σου συνεχισε ετσι ειπες οτι συστατικο της επιτυχιας ηταν τα λιγοτερα κιλα ποσο ησουν την ημερα του αγωνα επειδη ειμαστε περιπου ιδιο υψος 178 ειμαι εγω και 77 κιλα.
17 Νοεμβρίου 2017 στις 15:09 #61288nikos19
ΣυμμετέχωνΘαυμασια επιδοδη με μια σωστη αναλογια υψους βαρους ,ρωταω επειδη καποιοι αλλοι κανουν εξαντλητικες διαιτες και ριχνουν την αναλογια υψους βαρους εως δεκα κιλα κατω γιατι λενε οτι οσο λιγοτερα κιλα κουβαλας τοσο κερδιζεις σε χρονο
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.