- Αυτό το θέμα έχει 122 απαντήσεις, 32 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 εβδομάδες, 2 ημέρες πριν από τον χρήστη Kostão.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
4 Νοεμβρίου 2024 στις 22:58 #132025SpeinΣυμμετέχων
Πωλείται νούμερο Μαραθωνίου στα 50 ευρώ, χωρίς μπλούζα όμως.
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 μήνα πριν από Nikos Pilikas.
6 Νοεμβρίου 2024 στις 11:43 #132031dpap147ΣυμμετέχωνΚαλημέρα σε όλους! Οι πρώτες προβλέψεις δείχνουν καιρό σύμμαχο! Δροσούλα αλλά με αέρα (βοριά).
Ισχύει ότι ο βόρειος άνεμος είναι ευνοικός στη διαδρομή, δηλαδή σε χτυπάει από πίσω ή όχι;;;6 Νοεμβρίου 2024 στις 12:52 #132032Nikos PilikasΣυντονιστήςΔεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά η πολύχρονη εμπειρία μου στο θέμα του καιρού, λέει πως μόνο το πρωί της Κυριακής θα ξέρεις πώς θα είναι.
Θυμηθείτε τις προπέρσινες προβλέψεις όλη την εβδομάδα και το Βατερλώ που τελικά είχαμε.
@dpap147 Β-ΒΑ θες.6 Νοεμβρίου 2024 στις 20:49 #132043LEONTΣυμμετέχωνΑν ειναι βορειος και δεν κανω καποιο τραγικο λαθος,τον εχεις ευνοικο μεχρι το 18ο km ,μετα πλαγιο και παλι προς το τελος ευνοικο
7 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 #132050petransfhpΣυμμετέχωνΓεια χαρά σε όλους!
Λοιπόν, θα ήθελα να δηλώσω και εγώ παρών, στον φετινό ΑΜΑ! Θα είναι μια πολύ συγκινητική στιγμή για εμένα προσωπικά η φετινή μου συμμετοχή , η οποία παρόλο που θα είναι η 4η στον Μαραθώνιο της Αθήνας, η προηγούμενη ήταν πριν 9 χρόνια το 2015 το τότε που ακόμη ήταν Κλασσικός! Έχω 2013 4:16 , 2014 3:47 , και το αραχνιασμένο προσωπικό ρεκόρ διαδρομής του ‘15 , σε 3:25 , πάμε δυνατά για ένα Sub 3 hours.Στο 39 Φιδιπίδου θα κάνω σύντομη στάση για εναγκαλιασμούς , φωτό κτλ με άρχοντα Νίκο , να με περιμένεις φίλος , θα έρχομαι με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
7 Νοεμβρίου 2024 στις 21:54 #132051Nikos PilikasΣυντονιστής@petransfhp Εδώ θα περιμένω άλλους κι άλλους, εσένα που θα είσαι και νωρίς δεν θα περιμένω; 😀
Καλόν αγώνα, Πέτρο!7 Νοεμβρίου 2024 στις 22:58 #132055big-blueΣυμμετέχωνΠως πάει η υδατανθράκωση; Μπουχτίσατε ή όχι ακόμα;
Στα της «προετοιμασίας» μου, πρώτη φορά νιώθω τόσο κομμάτια την τελευταία εβδομάδα!
Η μικρότερη προετοιμασία της 12ετιας, μόλις 2,5 μήνες και με πολύ λίγα χλμ. Για να δούμε πως θα πάει φέτος.8 Νοεμβρίου 2024 στις 10:03 #132086dpap147ΣυμμετέχωνΜπουχτίσαμε δεν λες τίποτα!! Άρχισα από την Τρίτη με μακαρόνια με κιμά και τώρα δεν κατεβαίνει τίποτα κάτω …. Σήμερα χταποδάκι με μακαρονάκι κοφτό…. γκουρμεδιές λέμε!! Μάλλον πρέπει να φρενάρω λίγο γιατί με βλέπω βαρελάκι στην εκκίνηση !! Δεν θα τρέχω, θα κυλάω…..
8 Νοεμβρίου 2024 στις 18:15 #132087KalogeridisΣυμμετέχωνΗ πιο δύσκολη προετοιμασία, μέχρι την επόμενη, ολοκληρώθηκε! Σχεδόν 5 μήνες δουλειάς, γύρω στα 1100χλμ , με ατελείωτες ώρες σε τρεξίματα στη ζεστη … ήρθε λοιπόν η ώρα να δω τι έκανα τους μήνες αυτούς! Είχα μεγάλη στήριξη από το δρομικο περιβάλλον… το περσινό dnf δε ξεγραφεται. Φέτος η ατυχία μου χτύπησε την πόρτα 10 μέρες πριν, στο λονγκ, που επεσα με μεγάλη ταχύτητα και άτσαλα στην άσφαλτο. Μπροστά σε 2 ασθενοφορα… απο την πτώση ευτυχως δεν έπαθα κάτι που να με προβληματιζει.. ηταν για το μάτι… πλεον χωρίς εμπόδια μπορώ να συγκεντρωθω σε μια μάχη που είναι σε εκκρεμότητα από το 21 που αναγκάστηκα να τρέξω μονος μου στα Χανιά, την μέρα και ώρα του αγώνα, τα 42μιση χλμ … είχα συμμετοχή αλλά ήταν η εποχή covid . Ήρθε λοιπόν η ώρα και είμαι έτοιμος, πιο έτοιμος από ποτέ…Χρήστο και Τάσο πανε γερα!!!Νίκο σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, Βαφειάδη εισαι άλλη πάστα άνθρωπος και προπονητής…
Υγ. για τα αδέλφια που χαθήκανε νωρίς δε φτάνει μόνο της λυπης το τραγούδι…8 Νοεμβρίου 2024 στις 19:24 #132088EldaΣυμμετέχωνΚαλή επιτυχία σε όλους παίδες. Ο θεός δείχνει ν αγαπάει τους μαραθωνοδρόμους αυτή τη φορά κ το αεράκι θα σας δροσίζει κ θα σας σπρώχνει στον τερματισμο αρκεί να μην παρασυρθείτε με τα 5-6 μποφόρ πλάτη στην αρχή. Το τύμπανο κι εγώ θα σας περιμένουμε στο γνωστό σημείο.
8 Νοεμβρίου 2024 στις 20:01 #132090tzatzikis90Συμμετέχων6 χρόνια μετά την τελευταία φορά, άλλη μια προετοιμασία μαραθωνίου φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της! περιττό να σας πω πόσο μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα της ανυπομονησίας, λίγες μέρες πριν τον αγώνα!
Φέτος, όντας χωρίς κάποιο τρελό στόχο, βλέποντας αρκετή βελτίωση τελευταία, αλλά και βάσει της πρόγνωσης του καιρού, με σωστή διαχείριση θεωρώ πως θα έχω την ευκαιρία και καθαρό μυαλό να χαρώ τον αγώνα στο έπακρο παρακολουθώντας τα τοπία, αλληλεπιδρώντας με τους εθελοντές και τον κόσμο, αλλά και βρίσκοντας επιτέλους τη Μαρία και το Νίκο εκεί στη Φειδιππίδου μετά από καιρό! Ελπίζω να είστε εκεί μέχρι τη 13:15-13:30 που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δείτε έναν σαλίγκαρο να περνάει!
Καλό αγώνα σε όλους, να το χαρείτε κι εύχομαι να πετύχετε όλες/όλοι τους στόχους σας!
@Kalogeridis : Για να μην το ξεχάσεις, σε περίπτωση που δε σου βγει ο αρχικός στόχος… 3:46:34!8 Νοεμβρίου 2024 στις 21:32 #132091chriskapsioΣυμμετέχωνΚαλή επιτυχία σε όλους της παρέας! Ειδικά στον @tzatzikis90 και @Kalogeridis. Ετοιμαστείτε για τρελές πτήσεις! Ο αέρας θα μας πάρει και θα μας σηκώσει! Ραντεβού στην αφετηρία το πρωί της Κυριακής και χαιρετισμό στην υποστήριξη του 39!
9 Νοεμβρίου 2024 στις 00:49 #132092VickyΣυμμετέχωνΚαλό αγώνα σε όλους.
Να το χαρείτε!9 Νοεμβρίου 2024 στις 09:21 #132093dpap147ΣυμμετέχωνΚαλημέρα σε όλους! Ξημέρωσε και η τελευταία μέρα πριν το μεγάλο γεγονός! Εύχομαι σε όλους να περάσει το Σάββατο χωρις απρόοπτα και να συναντηθούμε όλοι υγείς αύριο στην εκκίνηση.
Καλό αγώνα σε όλους!!9 Νοεμβρίου 2024 στις 16:48 #132094Nikos PilikasΣυντονιστήςΚαλον αγώνα, παίδες!
Ραντεβού στην Φειδιππίδου… -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.