- Αυτό το θέμα έχει 89 απαντήσεις, 22 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 12 μήνες πριν από τον χρήστη
Puni Van Webergman.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
18 Απριλίου 2016 στις 10:40 #5482
StellarunΣυμμετέχωνKαλημερα και απο μενα! σχετικα με χθες μπορω να πω οτι μαζι με το ΣΔΥΑ ειναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ 10ΑΡΙΑ απο αποψη και συνθηκων δεν το περιμενα! ο ΚΑΙΡΟΣ μια χαρα τελικα λογω του οτι ηταν 8,30 τοπρωι, δευτερον το μισο της διαδρομης ειναι κατηφορικο, τριτον υπηρχαν μεγαλα τμηματα σκιας δεν μπορω να πω οτι ενοχληθηκα απο την ζεστη και θεωρω γενικα οτι ναι της καλλιθεας ειναι ενας καλος αγωνας για προσωπικο ρεκορ.
Εγω εκανα 53′ 30 ευχαριστημενη ειμαι απλα ηθελα λιγο πιο κατω εστω κι ενα λεπτο αλλα θα πω οτι αν ειχα κανει προπονηση μια φορα την διαδρομη η αν την γνωριζα να την διαχειριζομουν καλυτερα. Συγχαρητηρια σε ολους. @elda Mαρια μακαρι να σε ειχα μπροστα μου καλο θα μου κανες χαχα αλλα δεν σε γνωρισα καν ποια ησουν και συγχαρητηρια για το 49΄! πιανεται το οριο η πρεπει να ειναι κατω απο 49′ ??
@eschetlos μαλλον δεν σου εδωσα στην συγκεριμενη στιγμη να καταλαβεις οτι ηθελα να σε ακολουθησω χαχα! καλο θα μου εκανες χαχα! δεν πειραζει ολα καλα. Προσωπικα θα τον ξαναεκανα τον αγωνα αυτο μου αρεσε και δεν μπορω να πω οτι η κλιση με ενοχλησε ιδιαιτερα ισως εχθες καταλαβα και την αξια του ΒΟΥΝΟΥ που κανω παραλληλα στο ποσο καλο μου εχει κανει να μην χαμπαριαζω πια απο ανηφορικες κλισεις κλπ.
🙂18 Απριλίου 2016 στις 10:55 #5487
Nikos PilikasΣυντονιστής@Stellarun Καλημέρα Στέλλα. Βασικά, γι’ αυτό ήρθα δίπλα σου, να σε “πάω” αν ήθελες.
Αλλά κατάλαβα ότι μου είπες το αντίθετο.:-/
Εγώ χαζοέτρεχα, δεν είχα θέμα να μείνω μαζί σου, άλλωστε ίδιο χρόνο κάναμε πάνω κάτω. Κρίμα…18 Απριλίου 2016 στις 11:11 #5488
StellarunΣυμμετέχων@echletos κριμα οντως γιατι θα με τραβουσες στανταρ! εγω παντα θελω καποιον να με τραβαει οποτε μην το ξανασκεφτεις ποτε αυτο !! 🙂
18 Απριλίου 2016 στις 11:18 #5489
EldaΣυμμετέχωνMπραβο Στελλα για το χρονο σου, κι εγω την ιδια αισθηση εχω, οτι αν ηξερα τη διαδρομη μπορει να πηγαινα καλυτερα, αλλα δεν πειραζει, τωρα που τη μαθαμε, την επομενη φορα θα παμε καλυτερα. Επισης μου αρεσε που ηταν πραγματικο δεκαρι (10,06 το μετρησαμε και οι 2) σε αντιθεση με του ΣΔΥΑ πλεον.
18 Απριλίου 2016 στις 11:27 #5490
EldaΣυμμετέχωνΔεν εχω αψογο στυλ βαδιστριας για <5’/km??? Kατι ξερουν οσοι με ρωτανε αν τρεχω με τα χερια!!! 😛 Kαποια στιγμη θα πρεπει να μαθω να τρεχω και με τα ποδια.
http://i1215.photobucket.com/albums/cc505/Mariag68/kallithearun/kallithearun.png_zpsfgcllosx.jpeg18 Απριλίου 2016 στις 11:34 #5493
EldaΣυμμετέχωνΔεν υπαρχει καποιος τροπος να μην εμφανιζεται η φωτο στην αρχικη σελιδα με τη δρατστηριοτητα? Ακομα και σκετο λινκ που το δινω την εμφανιζει.
18 Απριλίου 2016 στις 13:19 #5498
xipolitakosΣυμμετέχων@Elda πηγαίνεις στη Δραστηριότητα και βρίσκεις το σχόλιο σου με δύο επιλογές από κάτω:
Αγαπημένο και Διαγραφή.
Όταν πατήσεις Διαγραφή το σχόλιο (με τη φωτογραφία στην προκειμένη περίπτωση) σβήνεται από την δραστηριότητα και παραμένει μόνο στο Θέμα των Συζητήσεων.18 Απριλίου 2016 στις 13:30 #5499
EldaΣυμμετέχωνΤhanks Χρηστο, παταγα τη διαγραφη οταν εκανα επεξεργασια, διεγραφα τις ιδιες δημοσιευσεις, αλλα δε σκεφτηκα να το κανω και στο τελικο ποστ. Ειχα μια αισθηση οτι σβηνεται και απο εδω.
18 Απριλίου 2016 στις 17:53 #5513
dimitrissssΣυμμετέχων@big-blu Αρχές Μάρτη έτρεξα το 20αρι του ΣΔΥΑ σε 1:36, αλλά όχι φουλ αγωνιστικά, τα πρώτα 10 ήθελα να τα πάω πιο συγκρατημένα. Τελικά το έκανα στα πρώτα 7-8.
18 Απριλίου 2016 στις 19:01 #5516
dimitrissssΣυμμετέχων18 Απριλίου 2016 στις 19:44 #5519
NikolasΣυμμετέχωνechetlos, φορούσες αμάνικο άσπρο;Νομίζω οτι σε είδα
18 Απριλίου 2016 στις 20:12 #5520
Nikos PilikasΣυντονιστήςΝαι, με το gorun μπρος πίσω…
18 Απριλίου 2016 στις 20:19 #5521
Nikos PilikasΣυντονιστής@Puni Van Webergman Συγχαρητήρια για την τρίτη θέση γενικής!!!
22 Απριλίου 2016 στις 12:28 #5842
Puni Van WebergmanΣυμμετέχων@Echetlos Αχ καλα, τωρα το ειδα αυτο! δεν ειμαι bogger, να με συμπαθατε, απλα μου αρεσει το φορουμ σας <3 χαχαχα! Δέχομαι συγχαρητηρια! Ευχαριστω πολυ! αλλά όχι για την θέση, ουτε για οτν χρόνο, αλλα για το PB.
Παντα πολυ ωραιος αγωνας της καλλιθεας. Κρίμα που δεν κατέβηκαν αθλητες, να δουμε πολυ ωραιους χρονους γενικοτερα. Πάντως να πω οτι ηταν παραπάνω απο 10 κ. και δεν εννοω κατα 60μ. Μπορει να ηταν καμια 200μ plus. κ τα gps με τις ανηφοροκατηφορες δεν τα πανε και πολυ καλα 😛 οπότε τα κορίτσια παραπάνω τα πήγαν καλύτερα από ότι νομίζουν! Μπράβο σας! Σε όλους!
22 Απριλίου 2016 στις 12:29 #5843
Puni Van WebergmanΣυμμετέχωνblogger*
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.