Παιδια κι εγω λεω να τρεξω στο Καλλιθεα run το βλεπω ευκαιρια να βελτιωσω το 10αρι μου κι εχω κατι καιρους κι εγω να τρεξω ενα 10αρι καλο.Ελπιζω να ειναι οντως ευκολο χωρις ιδιαιτερες κλισεις.Το καλο ειναι οτι ειναι νωρις και πιθανον να αποφυγουμε ζεστη κλπ. γιατι χθες στην Υδρα βελαξαμεεεε!!! απο Απριλιο μηνα τοση ζεστη! 😛
3 x 2,5 = 7,5 σας λείπουν 2,5 km
εκτός αν φτιάξετε την ομάδα με τη Βαμβακούλεια λογική (είχε πει να φτιάξουμε μια τριμελή επιτροπή από 5-6 άτομα).
Εσείς φτιάξτε μια 4μελή ομάδα με 3 άτομα…
@mashine Φιλε δυστυχως δε θα μπορεσω αν και θα το ηθελα πολύ, βλέπεις ο ομορφος, ψηλός αλλά αργός συντονιστής @echetlos μου παρήγγειλε παπούτσια απο την Ιταλία και απο Τετάρτη θα είμαι στη Bologna για να κανω την κατάλληλη επιλογή.
Καλη ερωτηση! Εχω ενα αρχαιο 51:15 απο το 10αρι του ΣΔΥΑ το Νοεμβρη του 12. Εκτοτε δεν εχω ξανατρεξει 10αρι κανονικα. Πιστευω οτι στην παρουσα φαση μπορω το sub 49. Η ζεστη δε μ επηρεαζει, στη ζεστη κανω ολες μου τις προπονησεις.
Ετοιμοι για Καλλιθεα??? @Elda εσενα πρεπει να ακολουθω μου φαινεται μηπως και δω ασπρη μερα στο 10αρι μου χαχα…το καλυτερο μου ειναι 53′ και θελω εστω και κατι λιγοτερο απο αυτο αλλα φοβαμαι προσωπικα την ζεστη…το μονο που ελπιζω ειναι να εχει βοριαδακι… 😛 για το οριο το 49΄το θελω πολυ αλλα για φετος δεν το βλεπω ακομα δυστυχως παροτι ειμαι κοντα.