Kallithea Run

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 90 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@skakinen Και πάμε για ωραία πράγματα!

Stellarun
    Συμμετέχων

Παιδια κι εγω λεω να τρεξω στο Καλλιθεα run το βλεπω ευκαιρια να βελτιωσω το 10αρι μου κι εχω κατι καιρους κι εγω να τρεξω ενα 10αρι καλο.Ελπιζω να ειναι οντως ευκολο χωρις ιδιαιτερες κλισεις.Το καλο ειναι οτι ειναι νωρις και πιθανον να αποφυγουμε ζεστη κλπ. γιατι χθες στην Υδρα βελαξαμεεεε!!! απο Απριλιο μηνα τοση ζεστη! 😛

mashine
    Συμμετέχων

@Echetlos Θα τρέξεις 10αρι;Αν όχι ,να φτιάξουμε μια ομάδα με @tazi για σκυταλοδρομία.Προλαβαίνουμε; 2.5χλμ καλά είναι 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Και μένα τι με θέλετε, για να μην χάσετε το βάθρο..;;;

mashine
    Συμμετέχων

Ούτε για 2.5 δεν είσαι; 😛

Skakinen
    Συμμετέχων

3 x 2,5 = 7,5 σας λείπουν 2,5 km
    εκτός αν φτιάξετε την ομάδα με τη Βαμβακούλεια λογική (είχε πει να φτιάξουμε μια τριμελή επιτροπή από 5-6 άτομα).
    Εσείς φτιάξτε μια 4μελή ομάδα με 3 άτομα…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@Skakinen Χαχαχα…

Vlod
    Συντονιστής

Ο Νικος για 2.5 χλμ.είναι μια χαρά… Μετά αρχίζουν τα σπληνάντερα

tazi
    Συντονιστής

@mashine Φιλε δυστυχως δε θα μπορεσω αν και θα το ηθελα πολύ, βλέπεις ο ομορφος, ψηλός αλλά αργός συντονιστής @echetlos μου παρήγγειλε παπούτσια απο την Ιταλία και απο Τετάρτη θα είμαι στη Bologna για να κανω την κατάλληλη επιλογή.

tazi
    Συντονιστής

Νικ η διαδρομή φετος αλλαζει, θα γίνει 2 γυροι των 5, με ενημερωσε ο γνωστος αγνωστος!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Το ξέρω, Νικ. Το έχω γράψει και παραπάνω.

ΥΓ: φοράω μόνο χειροποίητα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@maria_gotsi Μαρία, για τι χρόνο θες να πας;

Elda
    Συμμετέχων

Καλη ερωτηση! Εχω ενα αρχαιο 51:15 απο το 10αρι του ΣΔΥΑ το Νοεμβρη του 12. Εκτοτε δεν εχω ξανατρεξει 10αρι κανονικα. Πιστευω οτι στην παρουσα φαση μπορω το sub 49. Η ζεστη δε μ επηρεαζει, στη ζεστη κανω ολες μου τις προπονησεις.

Stellarun
    Συμμετέχων

Ετοιμοι για Καλλιθεα??? @Elda εσενα πρεπει να ακολουθω μου φαινεται μηπως και δω ασπρη μερα στο 10αρι μου χαχα…το καλυτερο μου ειναι 53′ και θελω εστω και κατι λιγοτερο απο αυτο αλλα φοβαμαι προσωπικα την ζεστη…το μονο που ελπιζω ειναι να εχει βοριαδακι… 😛 για το οριο το 49΄το θελω πολυ αλλα για φετος δεν το βλεπω ακομα δυστυχως παροτι ειμαι κοντα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@Stellarun Δωσ’ τα όλα στο δεύτερο μισό κι ό,τι βγει..

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 90 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.