- Αυτό το θέμα έχει 89 απαντήσεις, 22 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 12 μήνες πριν από τον χρήστη
Puni Van Webergman.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
17 Απριλίου 2016 στις 15:01 #5414
KalogeridisΣυμμετέχωνΜπράβο παιδιά! Εξαιρετικές επιδόσεις!
17 Απριλίου 2016 στις 15:26 #5417
thanΣυμμετέχωνΓια αλλη μια χρονιά, ο αγώνας μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Τώρα, αν έγινε κάτι κ δεν το πήρα είδηση, δεν ξέρω…
Μπράβο στους προλαλήσαντες για τους χρόνους τους!
Μπράβο Νίκο @echetlos για την επάνοδο, σιγά σιγά θα επανέλθεις πλήρως.
Στα δικά μου, έτρεξα το 5αρι με τελικό χρόνο 19:33. Ήθελα κάτι καλύτερο, αλλα ήταν πιο πολύ επιθυμία κ όχι πρόβλεψη καθώς δεν είχα ξανακατέβει ποτέ σε 5αρι κ δεν ήξερα που ακριβώς βρισκόμουν χρονικά. Ενδεχομένως να το κατέβαζα καμία δεκαριά δευτερόλεπτα ακόμα, αν έκανα πιο σωστή διαχείριση του αγώνα, αλλα δεν πειράζει. Καθόλη τη διάρκεια του αγωνα, κρατούσα άνετα ρυθμό <3:55-4 αλλα δεν μπορούσα να πιέσω άλλο με διάρκεια. Στον τερματισμό, αν μου ζήταγες να συνεχίσω για αλλα 2 χλμ στο 3:55-4 θα το έκανα, θεωρώ, άνετα! Αλλα να πάω πιο γρήγορα στον αγωνα, όχι! Μέχρι εκεί ήμουν. Λογικό, καθώς εδώ κ 5 χρόνια η προσοχή μου είναι στραμμένη σε πιο μεγάλες αποστάσεις.
Ξεκούραση τώρα (οι αγώνες δε σταματούν, αλλα πιο χαλαρά τώρα) κ “next station: Athens Authentic Marathon”.
Καλή ξεκούραση σε όλους!17 Απριλίου 2016 στις 15:35 #5418
SkakinenΣυμμετέχωνΓια μένα δεν πήγε καλά ο αγώνας. Είχα σκοπό να κυνηγήσω το <40′ αλλά δεν βγήκε.
40:39 και από το 7ο km, που ήταν προφανές ότι ο στόχος ήταν άπιαστος, σκεφτόμουν μέχρι και να εγκαταλείψω.
Το μόνο καλό της ημέρας τα θετικά σχόλια του Νίκου (Echetlos) σχετικά με τις μη δρομικές αθλητικές δραστηριότητές μας.
@Echetlos
Φίλε ξέρεις πόσο μετράω τη γνώμη σου!!17 Απριλίου 2016 στις 16:58 #5425
spyΣυμμετέχων…συγχαρητηρια Θαναση (@than) και Μαρια (@elda) για τις εξαιρετικες σας επιδοσεις!Ευχομαι καποια στιγμη να μπορεσω κι εγω να κανω κατι καλο … σε μικροτερες αποστασεις!!!
17 Απριλίου 2016 στις 17:09 #5426
tzatzikis90Συμμετέχωνσυγχαρητήρια σε όλους για τις επιδόσεις σας! και αρκετά PB βλέπω, μπράβο παιδιά!
17 Απριλίου 2016 στις 17:10 #5427
DejanΣυμμετέχωνΚαλησπέρα. Έτρεξα κι εγώ έναν αγώνα μετά από περίπου 9 μήνες. Σαν αγώνας καλός μου φάνηκε. Δεν ξέρω η ηλιοφάνεια πως επηρέασε τους ταχύτερους που όσους είδα τους είδα αρκετά ταλαιπωρημένους. Η διοργάνωση καλή σε ότι αφορά τις παροχές. Κατά τα άλλα οι απονομές καθυστέρησαν πολύ… πάρα πολύ…
17 Απριλίου 2016 στις 18:33 #5435
SkakinenΣυμμετέχων17 Απριλίου 2016 στις 19:36 #5439
dimitrissssΣυμμετέχωνΣύμφωνα με τα VDOT του γέροντα έπρεπε στη Θεσσαλονίκη να κάνω 3:21. Θα κάνω ένσταση 😛
17 Απριλίου 2016 στις 20:18 #5444
oldmanΣυμμετέχωνΆκουσα για γερόντια και ξύπνησα 🙂
Νομίζω ο πίνακας με τα VDOT πρέπει να διαβάζεται ως εξής: από το VDOT που σε κατατάσσουν οι αγώνες σου βρίσκεις το επίπεδο που κινείσαι και ποιος είναι ο εφικτός στόχος σου. ΑΝ κάνεις και την προετοιμασία σου βγάζοντας τις προπονήσεις στους ρυθμούς που υπαγορεύει αυτός ο στόχος, τότε μάλλον θα τον πετύχεις. Δε συνεπάγεται δηλαδή ένας συγκεκριμένος χρόνος σε δεκάρι ετοιμότητα και για μαραθώνιο στον αντίστοιχο χρόνο, χωρίς την προπόνηση που αναλογεί. Με επιφύλαξη το λέω αλλά αυτό έχω καταλάβει…
17 Απριλίου 2016 στις 20:33 #5446
SkakinenΣυμμετέχωνΕιδικά για Μαραθώνιο, δεν ισχύει χωρίς την στοχευμένη προπόνηση.
17 Απριλίου 2016 στις 20:47 #5447
chamavΣυντονιστήςΈχω μια ιδέα. Να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε εμπειρικά τον αλγόριθμο του Jack Daniels. Προτείνω να ξεκινήσουμε ένα νέο θέμα, στο οποίο θα αναφέρει ο καθένας τις αποκλίσεις που βλέπει ο ίδιος για τον εαυτό του σε σχέση με αυτό που του δίνει η φόρμουλα. Οι αποκλίσεις αυτές θα μπουν σε κάποιο μαθηματικό πρόγραμμα (θα το ψάξω) και θα καταλήξουμε σε μια νέα βελτιωμένη φόρμουλα, πιο ρεαλιστική για τα ερασιτεχνικά δεδομένα μας.
17 Απριλίου 2016 στις 20:52 #5448
oldmanΣυμμετέχωνΔιονύση πάλι βάθρο πάτησες σήμερα, όπως είδα! Πολλά μπράβο! Μήπως να μπεις και στο Στοίχημα να βγάλουμε τίποτα;
17 Απριλίου 2016 στις 20:54 #5449
SkakinenΣυμμετέχωνΕυχαριστώ Ζήση. Δεν ξέρω αν είχε απονομές διότι δεν έμεινα, πήγα για καφέ με Νίκο.
17 Απριλίου 2016 στις 20:57 #5450
SkakinenΣυμμετέχωνΒρε Χαράλαμπε, ο άνθρωπος έχει φάει τη ζωή του στους στίβους, στα αμφιθέατρα και στα εργαστήρια και θα έρθουμε εμείς οι ανύπαρκτοι για να ”βελτιώσουμε” τη δουλειά δεκαετιών;
17 Απριλίου 2016 στις 20:59 #5451
dimitrissssΣυμμετέχωνΕγώ πάντως ότι δεκάρι και να κάνω θα μου βγάλει μαραθώνιο πέρα των δυνατοτήτων μου. Νομίζω ότι δε λαμβάνει παραμέτρους όπως ηλικία, βάρος, μυϊκή ικανότητα, προϊστορία τραυματισμών κτλ. Βέβαια επειδή ο γέροντας με το επιτελείο του (δεν έχω φυσικά την απαίτηση να ασχολείται προσωπικά ο ίδιος) πωλούν προγράμματα προπόνησης Online, θα έχει σίγουρα κάποιο αλγόριθμο να προσαρμόζει αν όχι όλες τουλάχιστον τις περισσότερες παραμέτρους. Για αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από τέτοια προγράμματα.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.