Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Λοιπά θέματα / Pasta Party 🍝 ΑMA – 9 Nοεμβρίου 2018!!!

Pasta Party 🍝 ΑMA – 9 Nοεμβρίου 2018!!!

• Αυτό το θέμα έχει 37 απαντήσεις, 21 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη chrisbat.
Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 31 έως 38 (από 38 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Το χάρηκα πάρα πολύ… Αν και καθήμενος σε τραπέζι υπερηχητικων, έπαθα ζημιά στομαχικη… Άκου 2:41:+… Να το επαναλάβουμε και να είμαι από την αρχή αφού δε πρόλαβα να μιλήσω με όλους!!! Τον Μανώλη τον κατάλαβα τελευταία στιγμή! Ήταν καθιστός και δε ξεχώριζε! Μου δώσατε μεγάλη χαρά που βρεθήκαμε και για όσες πληροφορίες ανταλλάξαμε!!! Κοουτς ευχαριστώ πολύ!!! Συγκινήθηκα που είδα ξανά τον Σπύρο!!! Οι αγάπες δε κρύβονται…
    Υγ. Χαλάλι το τρέξιμο όλη μέρα με αποκορύφωση το Ελευσίνα – Ζωγράφου – Παγκράτι με το στελθ ταξί για να δω από κοντά για πρώτη φορά τον Νίκο!!! ( Σιγά την περσόνα ρε παιδιά… ). Πραγματικά σε ευχαριστώ για όλα !!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Υπολόγιζα και σε μουσική υπόκρουση αλλά δεν είχε φέρει όργανο μαζί του!!!

Elda
    Συμμετέχων

@kalogeridis Παναγιωτη, θα σας εχουμε τυμπανο και κουδουνα στη Φειδιππιδου, τι αλλο θελετε? Κραταμε δυναμεις για αυριο!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Δεν υπολόγιζα σε τύμπανο , ξέρω που θα το περιμένω (πως και πώς), για κιθάρα με εμπνευσμένο φρέσκο άσμα εννοούσα!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τύμπανο θα έχουμε στην Φειδιππίδου…
    …Καλογερίδη θα έχουμε στην Φειδιππίδου..;

Παναγιωτη, θα σας εχουμε τυμπανο και κουδουνα στη Φειδιππιδου, τι αλλο θελετε? Κραταμε δυναμεις για αυριο!

Στέλιος
    Συμμετέχων

Παιδακια καλη επιτυχια για αυριο! Ευχομαι επιτευξη στοχων και πανω από όλα υγιη τερματισμο ! 🙂

Δεν εχω γνωρισει κανενας σας από κοντα και ελπιζω αυριο να μπορεσω να ερθω μια βολτουλα το πρωι προς τη Φειδιππιδου. Θα είναι η πρωτη φορα που πηγαινω να δω από κοντα την γιορτη αυτή . 🙂

Stratos_al
    Συμμετέχων

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ ….δεν έφερα όργανο χθες μαζί…χιχιχι
    ΑΥΡΙΟ ΌΜΩΣ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΔΟΥΝΑ

chrisbat
    Συμμετέχων

χάρηκα που γνώρισα κάποιους απο το forum… @Stratos_al + Δέσποινα, @stratus + Σταυρούλα, @kalogeridis και ανταλάξαμε απόψεις και ευχές.
    και του χρόνου με υγεία.

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 31 έως 38 (από 38 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.