Το χάρηκα πάρα πολύ… Αν και καθήμενος σε τραπέζι υπερηχητικων, έπαθα ζημιά στομαχικη… Άκου 2:41:+… Να το επαναλάβουμε και να είμαι από την αρχή αφού δε πρόλαβα να μιλήσω με όλους!!! Τον Μανώλη τον κατάλαβα τελευταία στιγμή! Ήταν καθιστός και δε ξεχώριζε! Μου δώσατε μεγάλη χαρά που βρεθήκαμε και για όσες πληροφορίες ανταλλάξαμε!!! Κοουτς ευχαριστώ πολύ!!! Συγκινήθηκα που είδα ξανά τον Σπύρο!!! Οι αγάπες δε κρύβονται…
Υγ. Χαλάλι το τρέξιμο όλη μέρα με αποκορύφωση το Ελευσίνα – Ζωγράφου – Παγκράτι με το στελθ ταξί για να δω από κοντά για πρώτη φορά τον Νίκο!!! ( Σιγά την περσόνα ρε παιδιά… ). Πραγματικά σε ευχαριστώ για όλα !!!
Παιδακια καλη επιτυχια για αυριο! Ευχομαι επιτευξη στοχων και πανω από όλα υγιη τερματισμο ! 🙂
Δεν εχω γνωρισει κανενας σας από κοντα και ελπιζω αυριο να μπορεσω να ερθω μια βολτουλα το πρωι προς τη Φειδιππιδου. Θα είναι η πρωτη φορα που πηγαινω να δω από κοντα την γιορτη αυτή . 🙂
χάρηκα που γνώρισα κάποιους απο το forum… @Stratos_al + Δέσποινα, @stratus + Σταυρούλα, @kalogeridis και ανταλάξαμε απόψεις και ευχές.
και του χρόνου με υγεία.
Συντάκτης
Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 31 έως 38 (από 38 συνολικά)