- Αυτό το θέμα έχει 60 απαντήσεις, 21 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη
Echetlos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
9 Μαΐου 2016 στις 13:23 #6745
chamav
ΣυντονιστήςΑφού μέχρι στιγμής έχουμε δηλώσει ήδη συμμετοχή στο ZMR42 ο @thanasiskypraios, ο @sotos-marathon κι εγώ, ανοίγω το θέμα αυτό και ζητώ από τον @lemonidas1 που τον έχω δει να το τερματίζει πρόπερσι να μας δώσεις συμβουλές και πληροφορίες!
9 Μαΐου 2016 στις 13:43 #6746sotos-marathon
Συμμετέχων…ελα λοιπον Λεωνιδα! ανυπομονουμε!!!
9 Μαΐου 2016 στις 14:17 #6748sotos-marathon
Συμμετέχων..το ξαναγραφω εδω που ειναι το σωστο θεμα: μαζι μας θα ειναι και ο Αργυρης (winarg)!!! ωραια παρεα!!!
9 Μαΐου 2016 στις 17:44 #6759than
ΣυμμετέχωνΑς ανοίξουμε κ θέμα για pasta party λοιπόν! Αυτό που έχω ακούσει σχεδόν απο όλους όσους το έχουν κάνει (εκτός απο την ομορφιά του βουνού κ την άψογη διοργάνωση) είναι το πολύ κ καλό φαγητό που “παίζει” πριν, κατα τη διάρκεια και μετά τον αγωνα.
10 Μαΐου 2016 στις 00:17 #6780big-blue
ΣυμμετέχωνΞέρετε τι ειναι το αναμνηστικό δώρο;
Πάντως μετά τα +1450 του Παναχαικού σε 19,5χλμ, τα +2500 για μαραθώνιο παλεύονται.
Ελπιζω να μην ειναι τοσο “σπαστηρι” που λέει κ ενας φίλος10 Μαΐου 2016 στις 01:15 #6782tzatzikis90
Συμμετέχωντο Ζαγόρι γενικά είναι φουλ στα κατσάβραχα (δεν τις πάω καθόλου τις πέτρες!) και φυσικά λόγω εποχής εκτός απροόπτου θα έχει καύσωνα. η θέα ωστόσο σε αποζημιώνει και με το παραπάνω, σαν τα Ζαγοροχώρια δεν έχει!
10 Μαΐου 2016 στις 09:40 #6788@geopa
Συμμετέχων“PASTA PARTY” κάνουν οι διοργανωτές και δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο.
Κατά την διάρκεια του αγώνα έχει “ΠΕΤΡΕΣ”
Ωραίο φαί έχει στο Μονοδένδρι και ειδικά οι πίτες της Κικίτσας και κάτι κοντοσούβλια αλλά αυτά μετά τον αγώνα μαζί με μπύρες.10 Μαΐου 2016 στις 10:31 #6790lemonidas1
ΣυμμετέχωνΚαλημερα,παιδια!Συγνωμη για την καθυστερηση!Οσο αφορα το Ζαγορι και τις εντυπωσεις που μου αφησε…Δυσκολος αγωνας,ειδικα για μενα που δεν ειμαι ..βουνισιος.Ο βαθμος δυσκολιας του ανεβαινει πολυ απο το οτι εχεις να πατησεις πολυ πετρα,μα πολυ πετρα,σε καθε βημα σου πρεπει να κοιτας που πατας,θυμαμαι ειχε πιαστει ο σβερκος μου(χαχα).Βεβαια το τοπιο εχει μια αγρια ομορφια που σε μαγευει,η τροφοδοσια και γενικα η οργανωση ειναι σε πολυ καλο επιπεδο.Οπως βεβαια ειστε κι εσεις,οποτε δεν θα εχετε καποιο προβλημα!Θυμαμαι μολις τερματισα,λεω Στον Χαραλαμπο,δεν θα τον ξανακανω αυτον τον αγωνα ποτε!Φυσικα και θα τον ξανακανω,ισως μαλιστα και φετος,λιγο ψησιμο χρειαζομαι ακομα…..
10 Μαΐου 2016 στις 10:42 #6791chamav
ΣυντονιστήςΤι πρέπει να κάνει κανείς στους επόμενους 2 μήνες, για να προετοιμαστεί για έναν τέτοιον αγώνα; δεν πολυακολουθώ προγράμματα, αλλά 2-3 κατευθύνσεις θα ήταν χρήσιμες (πολλά χιλιόμετρα, ανηφόρες, σκάλες;).
10 Μαΐου 2016 στις 10:54 #6792lemonidas1
ΣυμμετέχωνΑνηφορες και σκαλες σιγουρα!Ο φιλος ο Πανος(Ετιεν),με τρομερη εμπειρια απο τετοιους αγωνες,αρκετο καιρο πριν ανεβαινει καθημερινα ενα κοντινο βουνο στην Κατουνα(Περγαντι,μεχρι κεραιες).Η κλιση εκει ειναι στο10%.10-12χλμ συνολικα,μα το κανει καθε μερα.
10 Μαΐου 2016 στις 10:59 #6793anastasios
ΣυμμετέχωνΤον έχω βάλει στο μάτι απο καιρό αλλά δεν εχει βολέψει ακόμα.Ελπίζω άν όχι φέτος,του χρόνου να τον τρέξω.
10 Μαΐου 2016 στις 12:23 #6807Ανώνυμος
ΑνενεργόςΕμενα περυσι η ζεστη μετα το 30 με ειχα χαλασει γιατι εκει ειναι τελειως γυμνο το μερος….
απο το 18-30 το δυσκολοτερο κομματι λογω ανηφορας συνεχομενης…
μεχρι το 18 φτανεις ανετα κι ευκολα εχει σκια και πατιεται το μερος…
μετα το 30 εχει αρκετη πετρα.10 Μαΐου 2016 στις 12:57 #6815@geopa
ΣυμμετέχωνΧρειάζεται πολύ ανηφόρα στις προπονήσεις και όποιος μένει Αττική ΣΚΑΛΑΚΙΑ στην Πάρνηθα
10 Μαΐου 2016 στις 13:12 #6824winarg
ΣυμμετέχωνΈχουμε δουλειά μπροστά μας! Τουλάχιστον θα έχουμε καλή παρέα 🙂
10 Μαΐου 2016 στις 13:32 #6829kanivallos
ΣυμμετέχωνΤα βουνά της Αττικής (Πάρνηθα, Υμηττός) και τα δρομολόγια τους έχουν πολύ πέτρα.
Άποψη μου να δουλέψετε σε πέτρινο τερέν και μάλιστα στην κατηφόρα (μπατόν απαραίτητα)
Πρέπει να σκληρύνουν οι σύνδεσμοι στους αστραγάλους.
Την ανηφόρα μη τη φοβάστε, δε σε τραυματίζει, ούτως ή άλλως στις περισσότερες ανηφόρες θα περπατάτε. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.