- Αυτό το θέμα έχει 60 απαντήσεις, 21 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 10 μήνες πριν από τον χρήστη
Echetlos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
22 Ιουλίου 2016 στις 16:20 #9159
chamav
ΣυντονιστήςΜακάρι να ήταν αυτό. Αυτό είναι το Μιτσικέλι νομίζω, δίπλα στα Γιάννενα.
22 Ιουλίου 2016 στις 16:50 #916022 Ιουλίου 2016 στις 18:20 #9161chamav
ΣυντονιστήςΥπόσχομαι φωτογραφίες. Για τερματισμό κρατάμε τις επιφυλάξεις μας. Ευχαριστώ!
22 Ιουλίου 2016 στις 19:39 #916522 Ιουλίου 2016 στις 19:43 #9166tzatzikis90
ΣυμμετέχωνΑν δεν κάνω λάθος κανείς από δω δεν τρέχει στο 80ρι σωστά; με αυτό το δεδομένο τι θα λέγατε να κανονίσουμε καφέ/φαγητό αύριο μεσημέρι/απόγευμα;; στο τσεπελοβο λογικά Αφού οι περισσότεροι εκεί θα βρίσκονται.. Τι λέτε;;
22 Ιουλίου 2016 στις 23:26 #9170panos66
ΣυμμετέχωνΚαλή επιτυχία σε όλους!
23 Ιουλίου 2016 στις 18:35 #9180than
ΣυμμετέχωνΠάει κ αυτο! 7:33 κ τολμω να πω πως καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, ειχα τον έλεγχο του σώματος μου, ένιωθα άνετα κ δεν πιέστηκα. Βεβαια, υπήρχαν σημεία παρατεταμένης ανηφόρας ή αποτομης κατηφορας οπου την ψιλοακουγα αλλα ευτυχως επανερχομουν γρήγορα!
Άριστη υποστηριξη στους σταθμούς, εμενα δεν μου ελειψε τιποτα, ελπιζω το ίδιο κ για τους υπόλοιπους.
Απόλαυσα καθε χιλιοστό της διαδρομής, υπηρχαν σημεία με απίστευτη θέα, αλλά έπρεπε να κοιτάμε κ πού πατάμε κ να μην ξεχνιόμαστε χαζεύοντας!
Μεταξυ μας τωρα, το τερεν πώς σας φάνηκε? Προσωπικά, σε σχέση με τα μονοπάτια της Πάρνηθας οπου εβγαλα τις μεγάλες προπονήσεις, το Ζαγόρι μου φάνηκε παιδική πιστα….! Τι να πω?
Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδια που νταλα καλοκαιριατικα, βρηκαν το κουραγιο (κ την τρέλα) να πάνε Ζαγόρι κ να τρεξουν!
Καλη συνέχεια στους 80αρηδες που ακομα ειναι εξω!
Καλη ξεκούραση κ καλη επιστροφη σε ολους!
Καλη τυχη σε όσους τρεξουν αύριο, χαρείτε το!23 Ιουλίου 2016 στις 19:03 #9181tazi
Συντονιστής@thanasiskypraios Μπραβο σου Θαναση,τα πηγες περιφημα, επιδοση και διασκεδαση, δύο σε ενα, αφου το χαρηκες τοσο πολυ τη αλλο να ζητησεις!!!!
Μπραβο και στον @chamav, Οπως στα ειχα πει φιλε, δε θα κουραστεις σχεδον καθολου με το τροπο που σχεδίασες τη κουρσα σου! Ηρεμη δύναμη!!23 Ιουλίου 2016 στις 19:47 #9182Echetlos
Συντονιστής@thanasiskypraios Μπράβο Θανάση, εξαιρετικός!
Καλή αποκατάσταση!23 Ιουλίου 2016 στις 23:47 #9183mashine
ΣυμμετέχωνΣυγχαρητήρια στα παιδιά που εκτός την δυσκολία του αγώνα είχαν να αντιμετωπίσουν και την ζέστη.Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!
24 Ιουλίου 2016 στις 21:12 #9210chamav
ΣυντονιστήςΕπιστροφή και για μένα από το Ζαγόρι και τα 42Κ, τον μεγαλύτερο αγώνα που έχω προσπαθήσει ποτέ. Δεν ήμουν καθόλου σίγουρος αν θα το κατάφερνα, πρωταρχικός στόχος ήταν ο τερματισμός και δευτερεύων στόχος το όριο των 9 ωρών.
Πρωί πρωί στις 6:00 βρέθηκα στους Κήπους.
Στην εκκίνηση έκατσα πίσω και συνάντησα τον @thanasiskypraios και τα είπαμε, μου έδειξε από μακριά και τους @winarg και @sotos-marathon που δεν πρόλαβα να τους μιλήσω, καθώς ξεκίνησε ο αγώνας. Έτυχε να συναντήσω στο πρώτο χιλιόμετρο έναν φίλο που τρέχει μεγάλες αποστάσεις και είπα να τον ακολουθήσω αφού δεν είχα εμπειρία από κάτι παρόμοιο.
Περάσαμε από γέφυρες και διασχίσαμε το φαράγγι.
Πήγαμε πολύ χαλαρά μέχρι το Πάπιγκο (τη μέση του αγώνα) στις 3:30 ώρες, με μέσο όρο παλμών 135.
Ένιωθα ότι ήταν πάρα πολύ συντηρητικό, αλλά γνωρίζοντας ότι ο τερματισμός μπορεί να απέχει 8-9 ώρες μακριά, απλά το ακολούθησα.Μετά το Πάπιγκο αρχίζει και η μεγάλη ανηφόρα μέχρι το καταφύγιο.
Ο φίλος μου μου πρότεινε και χρησιμοποίησα 2 μακριά ξύλα για μπατόν και ομολογώ ότι έκαναν διαφορά. Νομίζω ότι θα είναι η επόμενη αγορά μου!
Στη διαδρομή διασταυρωθήκαμε και με τον @trexantiris που κατέβαινε από τα 80Κ. Πάνω στις βουνοκορφές ένιωθα αρκετά καλά και είπα να αρχίσω να τρέχω πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα να προσπερνώ πολλούς δρομείς. Ομολογώ ότι περίμενα πολύ περισσότερη πέτρα, αλλά η διαδρομή ήταν πολύ πιο ήπια και χωρίς μεγάλες κλίσεις.
Μετά το καταφύγιο βρισκόμασταν πια σε άλλο πεδίο.
Ένιωθα ανέλπιστα καλά και 6-7 χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό συνειδητοποίησα ότι θα τα καταφέρω. Ένιωσα μεγάλη χαρά. Κάποια στιγμή φτάνεις την τελευταία κατηφορική πλαγιά και αντικρίζεις από ψηλά τον τερματισμό και το Τσεπέλοβο. Πέρασα μέσα από το χωριό, χαιρέτησα τους δικούς μου και τερμάτισα με χρόνο 8:06:32.
Τολμώ να πω ότι ένιωθα πιο ξεκούραστος απ’ ότι 2 μήνες πριν στον Ηράκλειο άθλο με τα 20Κ και τα 1800 μέτρα απότομης ανάβασης!
Συνολικά κατανάλωσα 3 τζελ ZipVit των 52γρ, 3 μπάρες και 5 saltstick.24 Ιουλίου 2016 στις 21:20 #9211chamav
ΣυντονιστήςΚαι η διαδρομή μου στο garmin.
Στην επιστροφή πέρασα όπως πάντα από τον “σταθμό τροφοδοσίας” του φίλου μου @lemonidas1 στην Αμφιλοχία, όπου χάρηκα που τα είπαμε για λίγο!
24 Ιουλίου 2016 στις 22:05 #921225 Ιουλίου 2016 στις 01:34 #9215Thanassis Priskos
ΣυμμετέχωνΕγώ ευχαριστώ φίλε Νίκο, που με υπέμεινες για τόσα χιλιόμετρα, πάντοτε κρατώντας εξαιρετική παρέα! Ελπίζω να τα επαναλάβουμε σύντομα!
25 Ιουλίου 2016 στις 10:18 #9219 -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.