AnnaVes

  • έτσι όπως είμαι αυτή την περίοδο, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.. σε περιμένω! 😀

  • Nikos Pilikas σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 8 έτη, 8 μήνες

    Ε τότε να τον ακούς..!! 😀

  • Η προπόνησή σας πάει καλά, είναι εμφανές ότι βελτιώνεστε και περιμένετε πλέον τον αγώνα – στόχο για να αποτυπωθεί και στην πράξη η δουλειά που έχετε κάνει. Και ξαφνικά ξυπνάτε ένα πρωί με βήχα, μπούκωμα, φτέρνισμα […]

    • @echetlos Το άρθρο συμφωνεί με όσα μου λέει κοινός μας φίλος και εγώ δυσανασχετώ όταν μου τα λέει 😛

    • Ε τότε να τον ακούς..!! 😀

    • Χα χα ναι άλλωστε με τον καιρό διαπιστώνω ότι έχει και δίκιο!!

    • καλά άμα περιμένω πότε δεν θα είμαι κρυωμένος για να τρέξω, καλό Πάσχα και αν! 🙂

    • Την Πεμπτη το πρωι ξυπνησα με καταρροη που κρατησε ολη μερα. Χθες αν και ειχα ακομη καταρροη βγηκα για ενα χαλαρο 11αρι και απο το μεσημερι αρχισαν οι πονοι παντου, τα δεκατα και ελαφρυ ριγος. Ο πυρετος μεχρι το βραδυ δεν ξεπερασε το 37.4, πριν κοιμηθω πηρα 2 panadol @ flu και σημερα ειμαι ολη μερα απυρετη και σχεδον τελεια αναπνευστικα. Πονολαιμο και βηχα δεν ειχα καθολου. Αυριο εχω να κανω 32αρι. Εφαγα καλα, ξεκουραστηκα, λογικα θα ειμαι σε θεση να το επιχειρησω. Το προβλημα μου ειναι η βροχη που προβλεπεται σε συνδυασμο με τον παγωμενο αερα, αλλα δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα να το μεταθεσω για τη Δευτερα. Τεσπα, λεω να ξεκινησω και βλεποντας και κανοντας. @stratus κανε καμια συνεννοηση με τον καιρο να κανει παυση βροχης το τριωρο 11-2 που θα τρεχω!

    • Περαστικα Μαρια και να ξερεις αρχισα τα βουντου.
      Περα της πλακας η ταπεινη αποψη ειναι να μην το κανεις.Δε θα γινει και τιποτα αμα χα σεις μια προπονηση

    • Σ ευχαριστω Χρηστο! Κοιτα, δε θα πιεστω, ειπα βλεποντας και κανοντας. Αν νιωθω καλα θα ξεκινησω και θα το παω οσο συνεχιζω να ειμαι καλα, αν νιωσω να κρυωνω ή να βαραινω αλλιωτικα απο τη συνηθη κουραση, θα σταματησω.

    • Θέλει υπομονή, όσες μέρες και να χάσεις, δεν είναι τόσο τραγικό. Εγώ κάθισα υπομονετικά ακριβώς 7 ημέρες ( από τον Αχίλλειο έχω να καθίσω τόσο) και μόλις σήμερα ένιωσα αρκετά καλά να βγω για τρέξιμο, μιλάμε για πολλή καταβολή και μυϊκούς πόνους, δεν μπορούσα να περπατήσω. Και μου φάνηκε σαν να μην πέρασε μέρα. Και να φανταστείτε, την προηγούμενη Κυριακή στο τελευταίο προηγούμενο τρεξιματάκι που έκανα είχα τα συμπτώματα αλλά δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί σε μένα, θεώρησα ότι ήταν πιάσιμο από το γυμναστήριο την προηγούμενη.

    • @elda καταλαβαίνω ότι είναι κομβικής σημασίας προπόνηση. Έχε υπόψιν ότι αν επιβαρυνθείς πιθανόν να επιστρέψει δριμύτερο το κρύωμα. Εύχομαι το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας να είναι ηπιότερο ώστε αν.στραβώσει και σε ρίξει από Δευτέρα να μην έχεις ανάλογα διλήμματα. Για διάδρομο δε το σκέφτεται καν να υποθέσω?
      Αν αποφασίσεις να βγεις έξω , ντύσου έξυπνα, ξεκίνα αργά και δώσε σημασία στο να βγουν τα χλμ και όχι ο χρόνος αφού το 3ώρο κοντά τρέξιμο θα σε ταλαιπωρήσει.

    • Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες. @kostao, εγω απο χθες το πρωι νιωθω μια χαρα, ουσιαστικα μονο μιση μερα κρατησαν τα συμπτωματα, εννοειται οτι και τιποτα να μην ειχα, αν ενιωθα καταβολη δε θα το σκεφτομουν καν. Αλλα ειμαι μια χαρα και ευτυχως ο καιρος so far ειναι με το μερος μου, μονο αερα, το κρυο νορμαλ, οποτε σε λιγο θα ξεκινησω. @kalogeridis Παναγιωτη, διαδρομο εγω δεν μπορω να τρεξω, 2 φορες ειχα δοκιμασει για μια ωρα πριν απο καμια 5ετια, δεν μπορουσα με τιποτα να πιασω ρυθμο που εξω επιανα για πλακα, λαχανιαζα και ιδρωνα τρομερα και την επομενη ημουν τελειως πιασμενη, πλατη, μεση, ωμοι, αστα να πανε. Οποτε το εξω ειναι για μενα μονοδρομος, εννοειται οτι θα ντυθω εξυπνα, ντυσιμο κρεμμυδι, ζεστα στην αρχη και στριπτιζ στη συνεχεια, τα χω μαθει αυτα τοσα χρονια τρεξιμο στην παραλια ειμαι μαθημενη σε βοριαδες, νοτιαδες, βροχες και ολα τα καλα! Θα βαλω και παλμογραφο μετα απο καιρο να τσεκαρω καιπαλμους!

  • Σωτήρη θα χαρώ να τα πούμε από κοντά…..αν θέλεις να βρεθούμε στην εξωτερική είσοδο του αρχαιολογικού χώρου….δίπλα στον δρόμο…..9:45-9:50….

  • Το δρομικο μου ξεκίνημα ήταν το ’12 με την πιστολια του αφέτη χωρίς ίχνος προετοιμασίας. Από τότε 5 χρόνια μετά ,ανέπτυξα φιλίες με τους ανθρώπους του Συλλόγου, και πονάω που λόγω απόστασης θα λείπω και φέτος. Συντρεχτες να χαρείτε τον πιο όμορφο αγώνα της Μακεδονίας.

  • Έλεγα να ανέβω αλλά φοβάμαι μη με νικήσεις και θα κάτσω στα αυγά μου…

  • Καλησπέρα ομάδα!

    Την Κυριακή για 11η φορά στη Δράμα ο αγώνας προς τιμήν του Νίκου Βαλδίρκα με 10ρι και 5ρι σε διαδρομή ιδανική για ρεκόρ (το δεκάρι τουλάχιστον που έχω ξανατρέξει, πρώτη φορά φέτος το πεντάρι)! Όσοι έχουν εγγραφεί και πληρώσει ήδη, θα πάρουν και τεχνικό μπλουζάκι saucony. Και μετά βόλτα στην ονειρούπολη και φαγητό στην καλ…[Περισσότερα]

  • Βασικά να είμαστε υγιείς και στα αγωνιστικά μια βελτίωση του περσινού χρόνου στα Χανιά, στον Μαραθώνιο,3:56+. Χωράει και ατομικό αλλά είναι νωρίς ακόμα. Το ατομικό 3:49 + είναι από πρόπερσι και ίσως να είναι πέραν των δυνατοτήτων μου. Το Φλεβάρη θα κάνω ασφαλέστερες εκτιμήσεις.
    Μερικές εβδομάδες μετά θέλω να.ξανατρεξω το αγώνα στο φαράγγι τ…[Περισσότερα]

  • Αυτή ήταν εβδομάδα αποφόρτισης και αποφάσισα να τραβήξω πιο πίσω τα μικρά για να χωρέσω ένα.μεγαλύτερο σήμερα. Έτσι την Πέμπτη έκανα.ένα ταλιρο τζόκινγκ στη χωμάτινη διαδρομή, την Παρασκευή ένα οχταρι γρήγορο, που ανέβηκε λίγο ψηλότερα η μέγιστη και μέση τιμή bpm, και σημερα ένα 17αρι άνετο στο 5’34” με μέσους 135 και μαξ 142.απόλυτα ικανοποιημέ…[Περισσότερα]

  • Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα πάει κανείς.
    Από τους πολύ αγαπημένους μου αγώνες…
    Εκτός απροόπτου θά είμαι εκεί.

  • Ο/Η Vicky απάντησε στο θέμα Μαραθώνιος Φλωρεντίας 2017 στη συζήτηση Αγώνες πριν από 8 έτη, 8 μήνες

    Μπράβο Δημήτρη για τον αγώνα και για τον πολύ καλό χρόνο σου….

  • Nikos Pilikas σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 8 έτη, 8 μήνες

    @cranfield Καλορίζικα, Γιάννη.
    Το “πλεχτό” πάντως δείχνει πολύ άνετο.

  • Ο/Η tazi απάντησε στο θέμα Μαραθώνιος Φλωρεντίας 2017 στη συζήτηση Αγώνες πριν από 8 έτη, 8 μήνες

    @dimitrissss Pote einai autos o agonas Dimitri? I Bologna einai dipla kai to eisitirio pamfthino me ryanair. Eixa paei to 16 sti perioxi kai to thimamai poli kala.

  • Nikos Pilikas σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 8 έτη, 8 μήνες

    Κι ο Rupp πλέον είναι και πάλι δεύτερος (και σαν μαραθωνοδρόμος) στην ομάδα του (Oregon Project).
    Έτσι, για να γίνουμε και λίγο κακοί… 😛

  • Συναχάκι και εξάντληση χωρίς πυρετό όμως με αναγκάζουν να μην πάω στον αγώνα αύριο…

  • Κι εκεί που έκανα τον κλαψιάρη το πρωί, το έκανα τελικά το 9ράκι μου!

    Το μεσημέρι έφαγα πολύ, δεν πίστευα πως θα κοπάσει ποτέ η βροχή.. μετά το φαγητό για καφέ με φίλους (σοκολάτα εγώ) και έξι παρά που επέστρεφα σπίτι δεν έβρεχε.. Βρε λες!? ντύνομαι στα γρήγορα, πίνω λίγο νερό και βουρ στους δρόμους! μέχρι το μισό όλα καλά.. Μετά καταιγίδ…[Περισσότερα]

  • γιατί μας το κάνετε τώρα αυτό!? εγὠ χρησιμοποιώ το garmin για τα πάντα πλέον! και στα δύο είμαι ως “Τάσος Παπαδόπουλος” πάντως, όποιος θέλει με βρίσκει!

  • @elda Θα το κοιταξω στα επομενα τρεξιματα, εχει ενδιαφερον, ειδικα η αναπνοη απο το στομαχι. Παντως συνολικα εχω τραυματθστει 6 φορες, με τις πεντε απο αυτες στο δεξι ποδι. Υπαρχει βεβαια και μια ανισοσκελια, μεσα στα φυσιολογικα πλαισια ομως οποτε το θεμα αναπνοη ισως να χρηζει περαιτερω διερευνυσης θενκς!!

  • Το εστειλα σε λινκ χθες στο Νικο να το μελετησει για αρθρο. Τσεκαρε το. Φαινεται να υπαρχει συσχετιση του ποδιου στο οποιο ξεκιναει καποιος να εκπνεει με τραυματισμο του ιδιου ποδιου (αν ακολουθει ζυγο pattern πχ 3-3, 2-2, 1-1 τοτε ξεκιναει την εκπνοη παντα στο ιδιο ποδι, ενω στα μονα 4-3, 3-2, 2-1 εναλλασσονται τα ποδια στο ξεκινημα τη…[Περισσότερα]

  • @elda. Oxi Maria, tipota sigkekrimeno, giati rotas alitheia? By the way, to thema ppou anebases me ti bitamini D einai para poli endiaferon

  • Φόρτωσε Περισσότερα