Spyros

Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 22 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #127415
  Spyros
  Συμμετέχων

  Αυτό με τα φορτηγάκια της Speedex ήταν όπως και πέρυσι: στην αφετηρία τα είχαν με βάση τα bib (από τα πιο μικρά στα πιο μεγάλα – με μόνη εξαίρεση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που ήταν πρώτο – δίπλα στην εκκίνηση), οπότε, φαντάζομαι, αντίστοιχα έφυγαν για τον τερματισμό (με αποτέλεσμα τα πιο μικρά νούμερα να είναι πιο μακρυά…). Κι εγώ θα προτιμούσα να ήταν αλλιώς στον τερματισμό, αλλά ίσως έχει να κάνει με κάποια πρακτικά θέματα δικά τους που δεν τα ξέρουμε/φανταζόμαστε.
  Εγώ, πάντως, για να μπω στο 1ο μπλοκ (που ήμουν) ζήτησαν να δουν το νούμερο, κάτω από τη μακρυμάνικη που φορούσα. Δεν ξέρω τι έγινε στα υπόλοιπα μπλοκς (που, λογικά, είχε και περισσότερο κόσμο και θα ήταν πιο δύσκολος ο έλεγχος όλων).

  #124557
  Spyros
  Συμμετέχων
  #123353
  Spyros
  Συμμετέχων

  @johndoul στο γήπεδο του Γάλλου, στο δρόμο προς το Πανεπιστήμιο

  #123323
  Spyros
  Συμμετέχων

  Ας ελπίσουμε το χρόνου να γίνει ο αγώνας στη φυσιολογική του περίοδο (αρχές Απρίλη). Δεν ξέρω πως θα ήταν αν πηγαίναμε μέχρι το Μάλεμε και επιστρέφαμε πίσω (όπως ήταν στις προηγούμενες διοργανώσεις), αλλά οι ανηφόρες στην αρχή δεν μου φάνηκαν κάτι το ιδιαίτερο (ήταν και πρωί, είχε κι ένα ελαφρύ αεράκι στρίβοντας νότια…). Το μεγάλο ζόρι ήταν, όπως αναφέρθηκε και από τους προηγούμενους, από το 32 και μετά: η ζέστη (27 βαθμοί στις γύρω στις 10…) έκανε τις μικρές ανηφόρες μέσα στην πόλη ακόμα πιο ζόρικες (ακόμα κι ο Σηφάκης σε μια συνέντευξη που έδωσε ανέφερε ότι ζορίστηκε μέσα στην πόλη).

  Λίγο ζόρικο, λοιπόν, το ξεκίνημά μας ως μαραθωνοδρόμοι, αλλά καλά να είμαστε να συνεχίσουμε!

  #123149
  Spyros
  Συμμετέχων

  @echetlos
  χωρίς να είμαι Χανιώτης, η βασική αλλαγή που αναφέρεται στο δελτίο τύπου (σε σχέση με τη διαδρομή που είχε ανακοινωθεί το Φλεβάρη), είναι η προσθήκη του τμήματος Ταυρωνίτης-Συρίλι-Ταυρωνίτης (“βγαίνει” από το ύψος της θάλασσας και πηγαίνει προς τα νότια και επανέρχεται – γύρω στα 6-7 χιλιόμετρα, όπως το είδα). Οπότε, πρέπει να έχουν μειώσει τις “βόλτες” μέσα στα Χανιά.
  Το αν το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ανηφορικό ή όχι δεν το γνωρίζω.
  Μέχρι πέρυσι ο αγώνας ξεκινούσε από τα Χανιά, πήγαινε μέχρι Μάλεμε και γύριζε πίσω. Τώρα, ξεκινάει από Κολυμπάρι και πηγαίνει προς Χανιά. Το μόνο “κακό” είναι ότι σε μεγάλο μέρος της διαδρομής θα είναι ο ήλιος απέναντι, λόγω προσανατολισμού (δυτικά -> ανατολικά).

  #121346
  Spyros
  Συμμετέχων

  Νομίζω πως ακόμα κι ο Kofuzi είναι πιο ωραίος από αυτόν… 🙂 🙂

  #121344
  Spyros
  Συμμετέχων

  Oh yes… 😉

  Τον Edd Bud λες;

  #121342
  Spyros
  Συμμετέχων

  Απλά, είδα ένα review του παπουτσιού που, μετά από καμιά 100στή χιλιόμετρα, σε ένα 20άρι long, του δημιούργησε φουσκάλα στο πόδι μπροστά αριστερά και δε θα το πρότεινε για long run.
  Αλλά, μάλλον, πως ήταν μεμονωμένη περίπτωση.
  Είναι κι ακριβό το άτιμο…

  #121340
  Spyros
  Συμμετέχων

  @echetlos κάνει λες για προπονήσεις πάνω από 10-15 χλμ; Π.χ. long run;

  #121336
  Spyros
  Συμμετέχων

  Εσένα σου έκανε καμιά φουσκάλα μπροστά αριστερά ή μπροστά δεξιά (στο σημείο που υπάρχει η λεπτή, γκρίζα ταινία); Ή κάποιον ερεθισμό ακριβώς κάτω από τον αστράγαλο, στην εξωτερική πλευρά;

  Super soft, super bouncy και ελαφρύτερο απ’ το πραγματικό του βάρος.
  Όπως ακριβώς έπρεπε να είναι ένα ZoomX trainer.

  • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 11 μήνες πριν από Spyros.
  #121172
  Spyros
  Συμμετέχων

  Λείπει η Reebok… 🙂

  #119760
  Spyros
  Συμμετέχων

  Είχα το solardrive 19 (σε νούμερο 43 1/3 – 27,5 εκ.) και πήγα στο floatride 2 σε 42.5 (27,5 εκ.). Δε μου φάνηκε και τόσο στενή η φόρμα του, σε σχέση με το adidas. Ίσως σου φαίνεται διαφορετικό το floatride, γιατί το adidas είναι πιο bootie νομίζω, σε σχέση με το reebok.

  #119622
  Spyros
  Συμμετέχων


  @giannisla
  στο δικό μου δείχνει με ακρίβεια δευτερολέπτου το ρυθμό όταν κάνω κάποια προπόνηση που έχω δημιουργήσει (με συγκεκριμένους χρόνους – συνήθως διαλλειματικές) μέσω του garmin connect και την έχω περάσει στο ρολόι (το 245). Νομίζω γίνεται και στο 45 (να περάσεις, δλδ, άσκηση και να την ξεκινήσεις), αλλά δεν είμαι σίγουρος.

  #118794
  Spyros
  Συμμετέχων

  Τι Bolt και βλακείες… Αν ο Gatlin δεν είχε τον αέρα των 9,88 μ./δευτερόλεπτο να τον σπρώχνει προς τα πίσω (…), το 9.40 το είχε στο τσεπάκι του!!!

  #118506
  Spyros
  Συμμετέχων

  Καλησπέρα. Πρώτος Μαραθώνιος (ευελπιστούμε…) ο ΑΜΑ τον Νοέμβριο. Σαν προπονητικά το solardrive 19 και το floatride energy 2. 10άρι στο 40′, ρυθμός Μαραθωνίου (μάλλον) προς το 4.45. Με τι παπούτσι τρέχουμε τον αγώνα;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 22 συνολικά)