Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2020

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2020

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 48 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Λάβετε θέσεις…

PanDex
    Συμμετέχων

10αρακι θα είμαι εκεί!!

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
    Συμμετέχων

Αν όλα πάνε καλά θα βρίσκομαι στην γραμμή της εκκίνησης… Αλλά προς το παρόν δεν κάνω καμία κίνηση! Θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνω εγγραφή κανονικά την ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ στιγμή βλέποντας την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ περί ακυρώσεων και παρακράτησης χρημάτων νταβατζηλικη

Elda
    Συμμετέχων

Λάβετε θέσεις…

Στο 39 μαζί σου! 👏👏 Αν και εφόσον…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@elda Θα έχει πάλι τύμπανο; 😬

Elda
    Συμμετέχων

Παντα!!! 🥁🥁🥁

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

🙉🙉🙉

Παντα!!! 🥁🥁🥁

big-blue
    Συμμετέχων

Ξεκινήσαμε.
    Με Daniels εννοείται, το Garmin ήδη τρελάθηκε:)
    Καλή σεζόν σε όλους, στην πιο περίεργη περίοδο των τελευταίων πολλών ετών

Ανδρέας Μαραγκός
    Συμμετέχων

Έχω δηλώσει συμμετοχή στο δεκάρι, αυτό που δεν μου αρέσει στην όλη φάση, είναι η δέσμευση του ποσού σε περίπτωση ακύρωσης, είναι υπερβολικό το δεσμευτικό ποσό. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ο αγώνας όπως κ τα 21 της Αθήνας, να διασκεδάσουμε όσο μπορούμε…Καλό τερματισμό σε όλους τους συμμετέχοντες.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μεγάλη συζήτηση αυτή σχετικά με το παρακρατούμενο ποσό.

Προσωπικά δεν το βρίσκω και τόσο εξωφρενικό σαν πολιτική.
    Ακόμη κι αν ματαιωθούν οι αγώνες, μεγάλο μέρος των εξόδων θα έχει ήδη γίνει, ενώ κι οι χορηγίες δεν θα ισχύσουν. Με λίγα λόγια, η ζημιά θα είναι πολύ μεγάλη.
    Με δεδομένο λοιπόν ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ακύρωσης, ο ΣΕΓΑΣ σου λέει: αν θες να τρέξεις κλασική, πρέπει να με βοηθήσεις. Τα έξοδα δε μπορώ να τα σηκώσω μόνος μου, σε περίπτωση ακύρωσης, οπότε είναι αναγκαίο να συμμετάσχεις κι εσύ στην ζημιά. Αλλιώς δεν μπορώ να σ’ το οργανώσω. Θες να “αγοράσεις” με 15€ τις πιθανότητες να τρέξεις τον αγώνα ή θα προτιμούσες να μην γίνει καν, ακόμη κι αν οι υγειονομικές συνθήκες το επέτρεπαν;
    Σα να αγοράζεις έναν λαχνό, ας πούμε…

stratus
    Συμμετέχων

Σχετικά με τη δέσμευση των χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης να πω ότι από τα 120 ευρώ της Βιέννης πήρα μόνο 40 πίσω.Το ότι δεν γίνεται ένας αγώνας δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν έξοδα για τη διοργάνωση.

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Προσωπικά δεν θυμάμαι δρομείς να ζητάνε μερίδιο από χορηγίες/κέρδη ενός αγώνα όταν αυτός πραγματοποιείται

stratus
    Συμμετέχων

Καταλαβα ….

Sokrates Sokratis
    Συμμετέχων

Εγώ γράφτηκα και ελπίζω όλα να πάνε καλά και υγειονομικά και για την διοργάνωση και προσωπικά και να τρέξω τον 3ο μου μαραθώνιο. Από εκεί και πέρα τα 15 ευρώ της πιθανής απώλειας τα ρισκάρω, στην λογική που αναφέρθηκε παραπάνω, το μόνο που με νοιάζει είναι να γίνει και να τον απολαύσουμε αν και δυστυχώς φαίνεται ότι θα είναι “περίεργες – προτόγνωρες” οι συνθήκες και για τους δρομείς και για το κοινό που μας εμψυχώνει κλπ κλπ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Προπονείστε κανονικά ή χαλαρώσατε;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 48 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.