Τι να πω και εγω που βγηκα για 10αρι χαλαρο,με τα καινουργια μου zante και το ρολοι μου εδωσε 25 ωρες recovery time.Τα ποδια ηταν παναλαφρα,αλλα ανεβαζα παλμους
Aμα εχουμε τετοια ζεστη απο Απριλιο τη βαψαμε
ΥΓ Κυριε Νικο τα zante ειναι χαρμα,οχι οφθαλμων,αλλα τρεξιματος
Ζωρίς να είμαι και 100% σίγουρος, μου φάνηκαν πιο φαρδιά σε σχέση με τα Adios Boost.
Το καλό είναι πως λόγω του υλικού που έχουν (old school mesh) είναι πιο αεράτα και δροσερά
Δε το ήξερα οτι απεκτησες hoka Νίκο, καλοφορετα, ειμαι περιεργος για το verdict σου….
Εγω σημερα θα κανω ελευθερο το απογευμα, κανα 40λεπτο, αυριο τιποτα και τη Κυριακη αγωνα με τη κορη μου 3 χλμ, για να δουμε θα κατεβουμε τα 4λεπτα το χιλιάρι?, εχει ρεκορ 332για ενα χλμ, το 4 παντως δυσκολο μου φαινεται, λεω να ξεκινησουμε με 410-415
Καλημερα και απο μενα παιδια! Προσπαθω και γω να επανελθω απο τον τραυματισμο μου. Η πρωτη εβδομαδα χωρις ενοχλησεις ειναι αυτη. Συνεχιζω βεβαια τα ρικαβεροτρεξιματα μου, 40′-50′ με μεσους σφυγμους 135 και κατω , με τα ζαντε μου που τα εχω λιωσει και συνεχιζουν στο ιδιο εξαιρετικο επιπεδο. Περιμενω για ενα βουνισιο η σημερα η αυριο με τον σουπεργκομαρ, κατα κοσμον Βαγγελη!