Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 946 έως 960 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@elda Όχι, ο Ταζάρτες.

@swimer
    Έτσι κι ακόμη περισσότερο.

Alexandros
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους, με αφορμή το ,για ακόμη μια φορά, εκπληκτικό review του @Echetlos για τα Pegasus Turbo 2 , ενημερώνω πως υπάρχει στο site της Nike προσφορά στο μωβ χρώμα(ίδιο με αυτό της φώτο στο review), στα 124 ευρώ συν extra 20% έκπτωση , οπότε βγαίνει στα 103 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά και δυνατότητα επίσης δωρεάν επιστροφής εντός 30 ημερών. Η έξτρα έκπτωση 20% ισχύει μόνο σε προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε έκπτωση!! Ένα τέτοιο προϊόν είναι επίσης και το Vaporfly 4% που το έχει στα 199 ευρώ και με την έκπτωση κοστίζει 165. Τα θεωρώ πολύ καλές ευκαιρίες…

Kostas Roussakis
    Συμμετέχων

Καλησπερα και καλη χρονια !
    Μια ερωητηση εαν γνωριζει κανεις, γιατι στο σιτε της ΝΙΚΕ εχει μονο το Rival Fly σε γυναικειο ; τι παιζει;
    Βρηκα τα Stacture 21 ,στα 42Ε, και μπηκαν στο rotation μαζι με τα Vomero 13 .Mενει ενα “αγωνιστικο” παπουτσι.
    Γνωμες ; συμβουλες; παρατηρησεις;

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο, ήθελα να σε ρωτήσω, για κάποιον σαν εμένα, που του αρέσει να φοράει σε δρομικά παπούτσια τα μοντέλα kaynano ή triumph, αξίζει να δοκιμάσω τα pegassus ή τα vomero?
    Thanks

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Παπάδες κάνουν οι εταιρείες φέτος!

20200118_134903

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@skull Σίγουρα αξίζει το Turbo, θα δεις και κάτι διαφορετικό, Γιώργο. To Vomero είναι περίεργη ιστορία, τα έχω πει και στο review.
    Αλλά στην κατηγορία που λες, τα Triumph 17 και τα ακριβώς από πάνω είναι τεράστιο upgrade.

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@echetlos σκεφτόμουν, δεδομένης της προσφοράς, να κάνω μια σύγκριση side by side των peg turbo και vomero για να δω την διαφορά τους στην αίσθηση

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@skull Αφού σου δίνει η εταιρεία αυτή την δυνατότητα…

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σας ρωτήσω για παπούτσια με τα οποία θα μπορώ να τρέξω στο μαραθώνιο. Έχω ήδη τα Pegasus 35 και έχω γράψει περί τα 700 χιλιόμετρα αλλά δε με συγκινούν και πολύ. Κοίταζα τα turbo 2 και τα glycerin 17. Ποια η άποψη σας;;; Ευχαριστώ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panos-2 Καλωσήρθες, Πάνο!

Και για τα δύο θα βρεις αξιολογήσεις στο site.
    Πιο “δυναμικό” παπούτσι και πολύ ελαφρύτερο το Turbo, πιο πολυτελές και μαλακό το Brooks.
    Εννοείται πως και τα δύο κάνουν για τα 42Κ.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Ευχαριστώ

harris_vak
    Συμμετέχων

NIKE Epic React Flyknit 2 σε πολύ καλή τιμή απο το επίσημο της nike. Διάβασα καλές κριτικές στο άρθρο σας.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πολύ καλό παπούτσι!

NIKE Epic React Flyknit 2 σε πολύ καλή τιμή απο το επίσημο της nike. Διάβασα καλές κριτικές στο άρθρο σας.

Γιάννης Μπ.
    Συμμετέχων

@echetlos.. Καλημέρα Νίκο, μήπως έχεις άποψη για τα παρακάτω?? :):)

https://www.nike.com/gr/t/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF-zoom-gravity-DFbjVV/BQ3202-001

thanks.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 5 έτη, 3 μήνες πριν από Γιάννης Μπ..
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgos-pliakos Το Epic ασυζητητί, Γιώργο.

Nικολα αναμεσα σε Nike Air Zoom Pegasus 36 FlyEase και σε Epic React Flyknit 2, ποιο θα προτιμουσες?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 946 έως 960 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.