- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 10 μήνες πριν από τον χρήστη
nikos_splash.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
31 Μαρτίου 2020 στις 18:18 #116957
harris_vak
Συμμετέχων@Echetlos Για τα saucony Liberty iso 2 ποια είναι η γνώμη σας;Προτείνεται για long run και για δρομείς επιρρεπεις στους τραυματισμός στο πέλμα; Ευχαριστώ!
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 6 μήνες πριν από
harris_vak.
31 Μαρτίου 2020 στις 19:13 #116959pseiras
Συμμετέχων@aristidi μονο το alphafly θα έχει carbon plate πλεον απο οσο εχω διαβασει.
Τωρα για το turbo 1 νομιζω οτι μπροστα που νιωθω οτι τερματιζει μετα το δυωρο , θα ειναι το ιδιο με το 2. Εκτος αν εννοεις οτι στο 1 με την μαλακη ρυθμιση του αφρου θα δω διαφορά. Ναι δεν εχεις αδικο αλλα δυσκολο να ξαναγυρισω σε turbo τωρα που βγαινει καινουργια σειρα.
Thanks παντως.-
pseiras.
31 Μαρτίου 2020 στις 21:06 #116961Echetlos
Συντονιστής@pseiras Κώστα, πολλά είναι μοντέλα με μεγάλο ύψος στο forefoot.
Αν υποθέσουμε ότι έχεις καλομάθει στο χαμηλό βάρος του Turbo, δες το Rincon αλλά και το Clifton.
Επίσης, από Skechers το Max Road 4 ή και το GOrun 7. Θα σε κάλυπτε και το GOrun Ride 7.
Αν τώρα πας σε βαρύτερα μοντέλα, 1080V10 και Triumph 17 είναι κορυφαίες επιλογές.
Από Nike, το Infinity έχει 22mm μπροστά.
@aristidi Το Tempo έχει και αυτό πλάκα αλλά όχι carbon, θα είναι από συνθετικό υλικό. Λιγότερο άκαμπτη, οπότε πιο φιλική σε πιο αργούς ρυθμούς. Αν όντως καταργηθεί το Turbo, έχεις το Pegasus 37 (React πλέον) και υποθέτω και το Vomero. Αν και για το δεύτερο έχει καιρό να ακουστεί κάτι. Επίσης, το infinity.
@zeelias Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω κάνει πολλά χλμ με το Freedom 1 (υπάρχει και review) και μου άρεσε πολύ μάλιστα. Σαν πάτημα είναι σχεδόν το ίδιο, απλά το Liberty έχει μία μικρή στήριξη στην καμάρα, οπότε είναι πιο σταθερό. Πολύ cushioning, rebound και ανθεκτικό.
Για δρομείς επιρρεπείς σε τραυματισμούς στο πέλμα, προτείνεται να βρουν τι φταίει! 😉 🙂-
Echetlos.
1 Απριλίου 2020 στις 00:02 #116964pseiras
Συμμετέχων@echetlos Για το Rincon ημουν πολυ κοντα στο να το παραγγειλω αλλα τα 250 χιλιομετρα μαξ που βγαζουν καπου με απετρεψαν αν και για τον ειδικο σκοπο που τα θελω (long της Κυριακης) μαλλον κακως τα απεκλεισα.
Τα GOrun (ακου ονομα 🙂 ) Ride 7 ηταν ψηλα στην λιστα αλλα το ψιλο μπερδεμα με τα ευρωπαικα νουμερα και οτι την συγκεκριμενη εποχη δυσκολα δοκιμαζεις παπουτσι με εκαναν να χασω τον ενδιαφερον μου.
Μαλλον αναμεσα στην τριπλετα Clinfton/1080V10/Rincon θα κοιταξω.
Τα καινουργια Nike οπως και τα Saucony Endophrin αργουν και θα ειναι σε τσιμπημενη τιμη και ειναι δυσκολη εποχη να ψαχνεις για στεγη 🙂Οπως και να έχει , πολυτιμη η βοηθεια σου και ευχαριστω Νικο γιατι τουλαχιστον σιγουρευτηκα οτι δεν χανω τιποτα.
1 Απριλίου 2020 στις 09:29 #116969Echetlos
Συντονιστής@pseiras Από πού προκύπτούν τα max 250 χλμ για τα Rincon, Κώστα; Εγώ έχω κάνει ~110 και το cushioning παραμένει ίδιο, ενώ κι από κάτω η φθορά είναι πολύ λίγη. Μπορεί ο EVA να υπολείπεται των νέων αφρών σε αντοχή αλλά όχι κι έτσι.
Το Clifton 1 που ακόμη το τρέχω περιστασιακά, σχεδόν χιλιάρισε και με 5 χρόνια στην πλάτη του αλλά παραμένει max cushioned σε αίσθηση.Περιμένω να μου έρθει και το Infinity, κάνε υπομονή και θα σου πω.
1 Απριλίου 2020 στις 10:22 #116970geomaz
ΣυμμετέχωνΣυμφωνω και εγω με τον Νικο, εχω κανει καμια 60αρια+ χλμ στα rincon και ειναι σαν καινουρια.
Εχω αλλαξει τον εσωτερικο πατο με πολυ πιο χοντρο -εβαλα εναν απο τα altra-(αυτο που εχει ειναι υποτυπωδες-σαν φλουδα χαρτονι)+ενα υποπτερνιο 7χιλ απο αλλη σολα οχι σιλικονης(και ναι ξερω οτι του χω αλλαξει τα φωτα…).
Πλεον εχει φοβερο cushion, το χω για τα long, Το βαρος απο 220 γρ το 44αρι κατεληξε στα 245 αλλα για μενα αξιζει γιατι με βολευει σουπερ τωρα οπως ειναι αφου εχει και πολυ μαλακο πατημα (εκανα αυτην την μετατροπη γιατι επισης με ενοχλει στον αχιλλειο το μικρο drop).
Τωρα το βρισκεις στα 80 περιπου ευρω και πιστευω οτι αξιζει αρκετα σαν παπουτσι
Επισης ειδα οτι τα skechers max road 4 τα χουν ριξει λιγο κατω απο τα 100 και πρεπει να ναι τρελο παπουτσι για καποιον που αποζητα πολυ cushion στα long του. Λενε βεβαια οτι στα μειον ειναι το πολυ ζεστο πανω μερος του παπουτσιου και σε εμας ερχεται καλοκαιρι (ας οψεται που εχω παραγγειλει τα zoomfly 3 απο την nike στα 80 ευρα, αλλιως..)1 Απριλίου 2020 στις 12:26 #116971Echetlos
Συντονιστής@geomaz Δεν είναι πλέον Rincon αυτό που περιγράφεις, συντρέχτη! 😛
Με τον χοντρό πάτο, δεν έχει στενέψει ακόμη περισσότερο το παπούτσι;1 Απριλίου 2020 στις 13:32 #116972geomaz
ΣυμμετέχωνΝαι εχεις δικιο Νικο, ειναι ενα rincon που ηθελε να γινει Bondi,Χαχαχαχ!!!
Δυστυχως εχω παρατηρησει οτι υποφερω απο 2 πραγματα
1- Οταν το drop ειναι μικρο <8χιλ εχω πονο στον αχιλλειο εκει που φύεται στο κόκαλο και
2-Οταν η σολα ειναι σκληρη (νιωθω στην φτερνα πονο, οταν τρεχω για αρκετη ωρα >60′ ή ειμαι κουρασμενος).Πχ τα Beacon μου πεφτουν καπως σκληρα, ενω τα zoom fly οτι πρεπει (γιαυτο και παραγγειλα τωρα στην τρεχουσα προσφορα τα zoomfly 3).
Παντως οπως ειναι τωρα τα rincon, μου φαινονται σουπερ για τα γουστα μου.
Οταν τα πηρα φροντησα να τα ”ανοιξω” καπως, και τα φοραω με κατι απιθανα-απιστευτα-λεμε δεν υπαρχουν-καλτσακια που ειχα αγορασει απο το lidl ειναι κυριολεκτηκα σαν να μην φορας τιποτα-ισα-ισα προστατευουν μονο απο την τριβη (6 γρ το ενα!!!-εχω και της compressport αλλα δεν..) Οποτε ετσι τα φοραω και ειναι οκ1 Απριλίου 2020 στις 14:37 #116973Ανώνυμος
Ανενεργόςτρεχοντας με turbo 2 αλλα και με τα zf-3 …θα παρατηρουσα οτι ειναι η μερα με τη νυχτα ,πραγματικα αυτο το zf 3 δεν καταλαβα τι παπουτσι ειναι που απευθυνεται και εδω να σημειωσω το οτι το συμπερασμα του Νικου στην εξαιρετικη παρουσιαση …λεει την απολυτη αληθεια
1 Απριλίου 2020 στις 15:08 #116974Giannis Mp
ΣυμμετέχωνΓειά σας συντρεχτες έχει κανείς αποψη για nike rival fly 2;
Επίσης υπάρχει κάποιο παπούτσι που το πάτημα και το upper να είμαι κοντά στο nike elite 9 που για μένα τα έκανε όλα τέλεια,έτρεχα με αυτό από 10αρι μέχρι μαραθώνιο.1 Απριλίου 2020 στις 15:26 #116976pseiras
Συμμετέχων@echetlos Από τα βιντεο ριβιους που συμφωνουν μεσες ακρες αρκετοι τα λεω και κυριως απο τα σχόλια χρηστων που διαβαζω απο κατω που μιλανε οτι σκληραινει ο αφρος αποτομα μετα τα 250 χιλιομετρα και μεγαλη φθορα στην εξωσολα.
Μακαρι να μην ισχυουν γιατι μαλλον σε αυτα καταληγω. Αν και οπτικα δεν μου αρεσουν τα hoka , εχω την εντυπωση οτι η rocker σχεδιαση τους θα με βολεψει πολυ στο μαλλον περιεργο πατημα μου.
πχ
1 Απριλίου 2020 στις 16:29 #116978Odysseas
Συμμετέχωνκαλησπέρα συντρέχτες, εύχομαι να είστε όλοι καλά και να βρίσκετε άκρη να συνεχίζετε το τρέξιμο…
απλά να ενημερώσω ότι στο site http://www.reebok.gr υπάρχει το καινούριο Reebok floatride energy 2.0 με έκπτωση στα €69.99 και εφαρμόζοντας το κουπόνι “extra20” βγαινει στα €55.99 με δωρεάν μεταφορικά. Απ’ ότι φαίνεται το κάτω μέρος έχει μείνει το ίδιο ενώ το πάνω έχει αλλάξει, ελπίζω προς το καλύτερο. Και σας εμφάνιση φαίνεται πολύ πιο όμορφο με το κλασσικο λογότυπο της reebok να επιστρέφει. Εύχομαι ο Νίκος να μας κάνει και το review σύντομα!1 Απριλίου 2020 στις 20:42 #1169811 Απριλίου 2020 στις 20:59 #116982geomaz
ΣυμμετέχωνΝικο τα rincon τα δινουν καπου στα 30 χιλ πισω, με την λεπτη σολα που εχουν -που πρεπει να ειναι 2 χιλ περιπου και την οποια αντικαθηστω με μια των 5 χιλ+το υποπτερνιο 7 χιλ.
Ομως επειδη ειναι πιο μαλακα απο τον αφρο eva, ισως το πραγματικο υψος πισω οπως πιεζεται με το βαρος να μην ειναι πανω απο 38 χιλ πισω. Παντως δεν το αισθάνομαι αβολα ως προς το υψος, απο την αλλη το παπουτσι εχει γινει οδοστρωτήρας, πολυ βολικο,δεν καταπονουμαι καθολου.
2 Απριλίου 2020 στις 17:32 #116984Γιώργος Κ
ΣυμμετέχωνΜιας και στην Ξάνθη επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου αλλάζει εντελώς το πρόγραμμα προπόνησης και πάμε για home workout και τρέξιμο στα σκαλιά της οικοδομής. Άρα Νίκο @echetlos θα χρειαστεί να μου προτείνεις ένα ανάλογο παπούτσι. Εμπρός λοιπόν, βγάλε review, εκτός αν ήσουν μπροστά από τις εξελίξεις και έχεις βγάλει ήδη κάτι ανάλογο.
🙂 -
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.