Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 301 έως 315 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Αν είναι στην “λακουβίτσα” που κάνει στο πλάι, μόλις το λυγίζεις, είναι ταινία.

Etien
    Συμμετέχων

Μονο 10 χιλ στο 6 σημερα παισια !!

Ευχαριστω

spy
    Συμμετέχων

@thanasiskypraios:…Θαναση δυστυχώς κι εγώ έχω μικροενοχλησεις στο αριστερό γόνατο, χωρίς να είμαι όμως βέβαιος ότι είναι λαγονοκνημιαια!Ή αλήθεια είναι πάντως ότι ή ποιότητα της ασφάλτου στη Ψάθα ήταν τραγική…κι αυτά επιβαρύνουν την κατάσταση … αν υπάρχει προδιάθεση!Αν είναι “λαγός”, με μπαλάκι του τένις μεταξύ λείου εδάφους και ποδιού περνάς,ξαπλωμενος, με πίεση κατά μήκος της ταινίας … μετά πολύ πάγο … και φυσικά αυτό που είναι και το πλέον αποτελεσματικότερο, αλλά απαιτούνται 20 ημέρες για να δεις αποτελέσματα, καθημερινές ασκήσεις ενδυνάμωσης τετρακεφαλων!!!Περαστικά … και στο μεταξύ τρέχεις ήρεμα έως ότου πρωτοπαρουσιασθουν ενοχλήσεις … που συνήθως συμβαίνει μετά από 20-25 λεπτά δραστηριότητας!

than
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ παιδιά!
    Νικο είναι ακριβώς εκει που είπες, στη λακουβιτσα στο πλαι του γονατου. Ευτυχώς εχω κλείσει μασάζ για τη Δευτέρα, χμμ ειναι το πρώτο μετα απο τα τελη Γενάρη… Φταίω…
    Δημήτρη, δεν ειχα καμια προειδοποίηση… Το βραδυ της Παρασκευής βγήκε μια δυνατη προπόνηση κ πριν κοιμηθώ εμφανίστηκε η ενόχληση για πρώτη φορά.
    Σπυρο, ευχαριστω για τις συμβουλές, κατσε να δω τι θα μου πουν κ στο μασάζ και βλέπουμε. Αυτο με το μπαλάκι τενις μαλλον θα το καθιερωσω.

tazi
    Συντονιστής

Σημερα το απογευμα θα βγω και εγω για λιγο τρεξιμο, οψομεθα…..
    Ομογω παντως οτι μου εχει φυγει η διαθεση, κακο σημαδι

xipolitakos
    Συμμετέχων

24 χλμ χθες το βράδυ στον παράδρομο της Αττικής οδού @ 5:07. Μέσος όρος παλμών 137.

tazi
    Συντονιστής

@xipolitakοs Χρηστο ανεβαινεις επικινδυνα!!!!

tazi
    Συντονιστής

@xipolitakos Χρηστο ανεβαινεις επικινδυνα!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

@thanasiskypraios περαστικα Θανάση!
    Σημερα 3κ ζέσταμα, 10 στο 4:42, 5 στο 4:05 (12,5 στροφές στο στίβο σε 20:32) και 2 αποθεραπεία. Σύνολο 20Κ σε 1:35. Σύνολο εβδομάδας 75Κ!
    http://connect.garmin.com/activity/1377198299

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 110′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου, χεριων και ποδιων!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. 28 στη Φιλοθέη σήμερα σε ρυθμό 5:44.
    Ενόχληση αριστερά στο ύψος της μέσης από το πρώτο βήμα εντελώς υποφερτή. Γάμπα δεξιά ψιλοπιασμένη κλασσικά. Ο δεξής δικέφαλος ξύπνησε και είχα ανησυχήσει για την απουσία του. Η αριστερή ταινία και ο τροχαντήρας απουσιάζουν και παραξενεύομαι. Αυτά από το ερείπιο.
    Ας δούμε τώρα τους σπρίντερ στο Βερολίνο!

tazi
    Συντονιστής

12 χλμ στο 436 με περιορισμενη ενοχληση, λες να……

xipolitakos
    Συμμετέχων

@tazi, Νίκο με το μαλακό και βλέπεις 🙂

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου 10 χλμ ανυποδητο ελευρερο τρεξιμο σε 52’49″… και στη συνεχεια 1500 μετρα κολυμβηση σε 38’48”!
    Καλημερα σας … και καλη εβδομαδα!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους και ολες!

Εχθες 28χλμ με μ.ο. ρυθμο 4.58”/χλμ οπου βγηκαν ομορφα, ανετα και με αρκετα χαμηλους παλμους!

Σημερα ηταν να κανω ενα 8αρακι και γυμναστηριο αλλα ο μικρος μου ο γιος ειχε ανησυχιες το βραδυ και ο υπνος ηταν κατι σαν διαλειμματικη 30′ υπνου 30′ ξυπνιος , οποτε καηκε το σημερινο χαλαραρωμα…ετσι κι αλλιως αυτη η εβδομαδα θα ειναι πιο χαλαρη λογω του Σαββατιατικου αγωνα στα Λιοφιλια..

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 301 έως 315 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.