Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

14 ακρως απολαυστικα χιλιόμετρα με ψιλοβροχο, βροχη και καταιγίδα, γυμνος απο τη μεση και πανω. Το ποσο το χαρηκα δε λεγεται!!

mashine
    Συμμετέχων

Μπλούζα βρήκες μετά; 😛

14 ακρως απολαυστικα χιλιόμετρα με ψιλοβροχο, βροχη και καταιγίδα, γυμνος απο τη μεση και πανω.

xipolitakos
    Συμμετέχων

Χαλαρό LR αφού βρήκα ανάλογες παρέες…..
    Ευτυχώς γιατί δεν το είχα σήμερα.
    Κούραση; Ο Καιρός; Διάθεση;

Etien
    Συμμετέχων

19 χιλ πρωινα στο 5,18 με δροσια !!!

Ολα καλα !!!

Ευχαριστω !

stratus
    Συμμετέχων

10 χλμ επιταγχυνομενο τρεξιμο σε 43:58.Κανονικα επρεπε να κανω 11,αλλα ενα προβλημα στο στομαχι με εχει αναγκασει σε αυστηρη διαιτα με βραστα και δυναμεις δεν υπηρχαν στα ποδια για το τελευταιο χλμ.Τεσταρα και το 920 πρωτη φορα σε σωστα μετρημενο στιβο.Με ταχυτητα μεχρι 4.20/χλμ δεν εχανε ουτε μετρο.Απο εκει και περα οσο ανεβαζα ταχυτητα τοσο εχανε.Στα 10χλμ εβγαλε 100 μετρα παραπανω,δηλ 1% λαθος.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα στον 1ο Αρσακειο δρομο 5 χλμ (4980 μετρα βασει garmin) … κατελαβα την 6η θεση γενικης με επιδοση 20’51”!Ο αγωνας κι η διαδρομη παντως δεν ηταν καθολου ευκολη!

Καλημερα σας!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spy Ωραίος, Σπύρο!
    Με 32 χλμ στα πόδια σου από χθες, sub20′ ήταν αυτό.

spy
    Συμμετέχων

@echetlos: Νικο ευχαριστώ, αλλά μεταξύ μας με τίποτα δεν αντιστοιχεί κάτω από 20′!Μέχρι στιγμής το PB στο 5αρι είναι 20’20” στο στίβο του Χαλανδριου τη περασμένη άνοιξη … έχω δρόμο ακόμα για το sub20’…αλλά για μετά το προχθεσινο 16αρι και το χθεσινο 32αρι …είμαι ευχαριστημένος και θεωρώ ότι πήγε καλά!Βγηκα τουλάχιστον 1ος ηλικιακης!!!

Nikolas
    Συμμετέχων

2,5 χλμ απο το σπίτι μέχρι το Καλιμάρμαρο
    10 χλμ ο γύρος της Αθήνας σε 42:30 (καλύτερη μου επίδοση)
    και άντε πάλι πίσω άλλα 2,5 χλμ
    φτάσαμε τα 15 και όλα όμορφα ολα καλά!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@Nikolas Έχει γίνει 10άρι πλέον o Γύρος;
    8-8.5χλμ τον θυμόμουν;

dimitrissss
    Συμμετέχων

Άλλη μια Κυριακή με πολύ κόσμο στη Φιλοθέη, όχι όσο την προηγούμενη, μάλλον λόγω των πολλών σημερινών αγώνων. 35 χιλιόμετρα με μέσο ρυθμό 5:46. Η αλήθεια είναι μετά το 27 ένοιωσα πιο κουρασμένος. Το κακό με αυτά τα μεγάλα είναι ότι μέχρι να τελειώσεις έχει περάσει η ώρα και έχουν αρχίσει και μαγειρεύουν στα γύρω σπίτια και σου σπάνε τη μύτη! A,κοντά στην Κηφισίας άκουσα και έναν ξεχασμένο τζίτζικα!

Nikolas
    Συμμετέχων

Η αλήθεια είναι οτι το garmin έδειξε 9,5 χλμ.
    Μπορεί να πήρα εσωτερικά πολύ τις στροφές….

xipolitakos
    Συμμετέχων

2 γύροι και κάτι, σήμερα στο Συγγρού. Πολύ υγρασία. Ένιωθα παπί.
    Σύνολο εβδομαδιαίων χιλιομέτρων 98.

tazi
    Συντονιστής

Υστερα απο αυτη τη πρωινή προπονηση που εγινε στο Μαραθώνα

ελέω support στον @david εχω να πως σημερα την ωρα που ξεκινησαμε, εγω εποχούμενος βεβαια, ειχε πολύ ζεστη και υγρασια.
    Συνολικά για 36 χιλιόμετρα που βγηκαν σε μεσο ρυθμο 422 καταναλώθηκαν 7 λιτρα νερο, τα μισα ηταν για ντουσακι, και δυο ισοτονικα. Στη διαδρομη δεν ειχε παρα πολύ κοσμο. Απο γνωστους ειδα τους Μαγγινα και Γκελαουζο να τρεχουν διπλα διπλα με συνοδεια ενα αυτοκινητο και μετα το team του Ζωρζου.

Το καλο για εμενα ειναι οτι ο τραυματισμός μου πια μοιαζει παρελθον.
    Η εμπειρια της συνοδειας εχει πολύ ενδιαφέρον.

spy
    Συμμετέχων

@tazi: … 36 χλμ στο 4:22/χλμ προπονητικα?!?!?!Πως γίνονται αυτά τα πράγματα…?Χαιρομαι πολύ Νικολη πάντως που το θεματακι με το πόδι αποτελεί πια παρελθόν …διότι βρισκόσουν σε δαιμονιωδη φορμα, πριν συμβεί ή ατυχία αυτή … κι από τότε το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε είναι πολύ μικρο … οπότε θα επανακάμψεις πολύ γρηγορα!!!

Στα δικά μου τώρα … μιλησα με τον προπονητή μου … κι αφού του είπα ότι ετρεξα αγώνα 5χλμ μετά τα 32 χλμ του Σαββατου … μου χάρισε την αυριανή προπόνηση!Είμαι βέβαιος οτι ήθελε να με “κατσαδιασει” … αλλά προφανώς σεβάστηκε την ηλικία μου…!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.