Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 271 έως 285 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Ανώνυμος
    Ανενεργός

Τον τελευταίο καιρό με ενδυνάμωση και δρομικές ασκήσεις, προσπαθώ να μάθω τη σωστή τεχνική. Αποτέλεσμα να απαιτείται πολύς περισσότερος κόπος στο τρέξιμο ειδικά όσον αφορά το τράβηγμα των ποδιών από το έδαφος προς τους γλουτούς, οπότε π.χ. σήμερα μεσημέρι η προπόνησή μου ήταν 2,5 χιλιόμετρα σύνολο με ενδιάμεσο περπάτημα. Το τρέξιμο ήταν στα 9-10 χιλ ανά ώρα και ο ρυθμός βημάτων ανά λεπτό 165-170. Καμία σχέση με τις μέχρι τώρα επιδόσεις, αλλά το βλέπω ως «επένδυση» για το μέλλον με τα όσα οφέλη προσφέρει στο σώμα μια καλύτερη τεχνική.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου διαλειμματικη προπονηση:4 χλμ ζεσταμα, 6Χ1000 σε ρυθμο 4:00 με διαλειμμα 2′ αργου τρεξιματος ενδιαμεσα και τελος 4 χλμ αποθεραπεια … συνολικα 15,74 χλμ σε 1:19:11!

Kostão
    Συμμετέχων

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.
    Μετά από ένα διήμερο πρωτοχρονιάς με οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και μια κεραυνοβόλο γαστρεντερίτιδα που με γονάτισε τη Δευτέρα, χθες επιχείρησα το πρώτο δειλό τρέξιμο του χρόνου 5,6 χλμ σε 32 λεπτά, και σήμερα πιο θαρραλέος αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου μόνο 36:30 λεπτά και 7,3 χλμ αυξανόμενης έντασης που πήγε καλά.

than
    Συμμετέχων

Χθες το απόγευμα, 11 χλμ χαλαρά και βαρετά στο χωμάτινο στάδιο του Χολαργού (νταμάρι). Παρότι ο καιρός ήταν ιδανικός (για τα γούστα μου), δεν είχα καθόλου όρεξη και ευτυχώς που βρήκα παρέα ώστε να συμπληρώσω τα 11.
    Σήμερα, το βραδάκι ταχύτητες στο στάδιο Χαλανδρίου, ελπίζω να γνωριστώ με τα μέλη της ομάδας και τον προπονητή. (απλή γνωριμία)
    Όσον αφορά τους κανόνες που έθεσε προηγουμένως ο προπονητής, γνώμη μου είναι πως πρέπει να τηρούνται ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ από όλους, εάν σκοπός είναι να βγει κάτι σοβαρό και σημαντικό από όλο αυτό, και όχι να γίνεται χαβαλές.

dimitrissss
    Συμμετέχων

15 χιλιόμετρα στην ηλιόλουστη Γκράβα με μέσο όρο ρυθμού 5:15. Χτύπησα και ένα χιλιόμετρο σε 3:40. Σε καλό να μας βγει.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 30 χλμ στους δρομους της Κηφισιας σε 2:39:56!
    Καλημερα σας!

than
    Συμμετέχων

Τετάρτη απόγευμα στο στίβο Χαλανδρίου, το πρόγραμμα έλεγε: 5χλμ ζέσταμα, 2χλμ @ 4, 3′ jogging, 3*150 + 3*100 + 3*200 γρήγορα με ενδιάμεσα 2′ jogging, 3χλμ @ 4:02, 3χλμ αποθεραπεία.
    Βγήκε καλά, οι συχνές εναλλαγές έκαναν την προπόνηση να περάσει γρήγορα.
    Χάρηκα που γνώρισα άτομα από εδώ, θα τα ξαναπούμε!
    Καλή επιτυχία στην ομάδα goRun, είναι μια προσπάθεια που αξίζει να στηριχθεί. Αν δεν ήμουν σε άλλο σύλλογο/club, θα συμμετείχα ασυζητητί. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μηχανάκι ο Θανάσης, που τον έβλεπα..!!!

than
    Συμμετέχων

Ο κύριος Νίκος παραπάνω μου προσέφερε και τσιγαράκι στο τέλος…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Απλά σε τέσταρα…

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Πρώτη φορά στη Φιλοθέη για το 2017 και πρώτη φορά που έτρεξα εκεί εργάσιμη ημέρα. Παραδόξως η πλατεία ήταν πιο ήρεμη από τις Κυριακές. Βέβαια αυτοκίνητα περισσότερα στους γύρω δρόμους. 15 χιλιόμετρα με μέσο ρυθμό 5:28.

nanam
    Συμμετέχων

Τρίτη-Πέμπτη στις 06:00 είμαι Φιλοθέη και τρέχω και ΣΚ κατα τις 07:00 απόλυτη ησυχία στο πιο όμορφο προάστιο της Αθήνας

Kostão
    Συμμετέχων

Σήμερα προγραμμάτισα 6Χ1000 σε ρυθμό 4:00, βγήκαν μέσο όρο σε 3:58 με 2:30 λεπτά χαλαρά ανάμεσα. Μάλλον δεν ζορίστηκα όσο έπρεπε αλλά ακόμα δεν νιώθω δυνατός, σύνολο 13 χλμ σε 1:05 ώρα

tazi
    Συντονιστής

Γεια σας παιδια, εδω στην εξορια του αδαμ…..,, τρωω, πινω, τρεχω και διαβαζω. Αυριο ομως επιστρεφω στην Αθηνα και μολις αημερα καταφερα να βρω αξιοπρεπες ιντερνετ. Εχουμε και λεμε λοιπον. Καταρχην καλη χρονια!!!!!!!
    Για ενενα η προηγουμενη εβδομαδα εκλεισε με σχετικο ρεκορ ογκου, 91. Πρωτοχρονια λρ 23-χιλιομετρωνγια το καλο και εκτοτε τριτη τεταρτη και πεμπτη εχω γραψει ηδη 56 χλμ. Τα χιλιομετρα ειναι μπολικα αλλα αναγκαζομαι….., να κανω διπλες γιατι τρεχω και το απογευμα με τα παιδια, ξυπνανε μετα τη μια καθε μερα, οποτε εγω εχω ηδη τρεξει και παμε ολοι μαζι για το πενταρακι/εξαρακι τους κατα τις πεντε. Τελος παντων, μια και σε τρεις μερες εχω ηδη κανει 56 με βλεπω να φτανω σχεδον τα εκατο αυτη την εβδομαδα. Απο αυριο που θα εχω απλετο ιντερνετ τα λεμε απο κοντα. Καλη μας χρονια και παλι!!!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

έχουμε και λέμε..

Τρίτη νωρίς το απόγευμα στο στάδιο διαλειμματική πυραμίδα με 400-600-800-1200-800-600-400. βγήκαν όλα γρηγορότερα από το προβλεπόμενο σε ρυθμούς από 3:25(το τελευταίο 400ρι) μέχρι 3:45(το πρώτο 600ρι που έκανα βλακεία με το ρολόι). είχα στο μυαλό μου να χώσω και 2×1000 πριν και μετά τα 1200 αλλά λίγο το ψοφόκρυο λίγο η κούραση, το μετάνιωσα! συνολικά με ζέσταμα, αποκατάσταση, ανοίγματα κλπ 11.6χλμ σε 1:00:05.

σήμερα το μεσημεράκι έκανα με παρέα το LR φοβούμενος ακραία καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες. 15χλμ σε 1:10:41 με 4:43 μέσο(προβλεπόμενο 4:46) και δυνατό finish στο τέλος! αν και δεν ήμουν καλά με λίγες ώρες ύπνου και κούραση από τη δουλειά, τα καταφέραμε τελικά!

είμαι πολύ καλά (δρομικά) αυτή την περίοδο, το καταλαβαίνω σχεδόν σε κάθε προπόνηση. τόσο στις ανάσες αλλά και σωματικά αντέχω δυνατές προπονήσεις κι αυτό μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια! συνεχίζουμε!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 271 έως 285 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.