Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 286 έως 300 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    PeteSeim
    Συμμετέχων

Πρώτη, χαλαρή προπόνηση για το 2017. Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tzatzikis90 Μια χαρά σε βρίσκω, Τζατζικάκι…
    Περίμενα να σέρνεσαι από τις ασωτείες των εορτών.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 45′ ασκησεις ενδυναμωσης … και στη συνεχεια 6 χλμ ανυποδητο ελευθερο τρεξιμο σε 31’11”!
    Επεσαν εξω οι μετεωρολογοι στις προβλεψεις τους … κι εκανα το προγραμμα μου ανω-κατω για να το ολοκληρωσω … με αποτελεσμα να εχω “θεματακια” στο δεξι ποδι…!

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Σήμερα το μεσημέρι, 2 χιλιόμετρα ζέσταμα, στατικές διατάσεις, δυναμικές διατάσεις, δρομικές ασκήσεις, περπάτημα.

dimitrissss
    Συμμετέχων

50 λεπτά σήμερα με αυξανόμενη ένταση και στο τέλος 2 χιλιόμετρα αποθεραπεία. Σύνολο 11,5 χιλιόμετρα.

than
    Συμμετέχων

Σήμερα το πρωί στο ΟΑΚΑ, 5χλμ ζέσταμα, 3*3χλμ @ περίπου 4:15 με 4 λεπτά διάλειμμα κ 3 χλμ αποθεραπεία.
    Ένιωθα κουρασμένος κ βαρυς…
    Αύριο 11 χλμ ελεύθερο, ελπίζω χωρις χιόνια κ αέρηδες…
    Καλο τριήμερο σε όλες κ όλους!

Έχοντας αφήσει πίσω την αποθεραπεία και τις φυσικοθεραπείες, αφού ξύπνησα το μυικό μου σύστημα το Δεκέμβριο και έκανα κάποιες ωριαίες “βολτίτσες”, σήμερα μπορώ να πω ότι έκανα προπονητικό τρέξιμο. Είχα στη διάθεσή μου 1ώ20΄, οπότε είπα να το πάω ελεύθερα και ό,τι προκύψει. Ξεκίνησα χαλαρά σε ευθεία, ανέβασα τέμπο σε ήπια ανηφόρα και έβαλα σφήνες των 4΄/χλμ. στην επιστροφή. Αποτέλεσμα 16 χλμ. σε 1ώ16΄30΄΄.

Kostão
    Συμμετέχων

Σήμερα πρέπει να πάγωσα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά σε τρέξιμο. Το κρύο από μόνο του δεν ήταν πολύ αλλά ο αέρας ήταν εξοντωτικός. 11,2 χλμ σε 58 λεπτά.

tazi
    Συντονιστής

Επιστροφη στην Αθηνα απο χτες το απογευμα, χτες βραδακι, πριν το οικογενειακο σινεμα, διαλειμματικη στο διαδρομο, αισιως εχω φτασει τα 70, λογικα σημερα και αυριο θα κανω και αλλα 30 για να φτασω τα εκατο. Σημερα παλι σε διαδρομο, αυριο θα δειξει, οτι πει ο καιρος δηλαδη. Οσο και αν φαινεται παραξενο, το τρεξιμο στο γυμναστηριο δε το βρισκω πια τοσο βαρετο, νομιζω μαλιστα οτι δουλευετε πολυ, λογω της μη εναλλαγης παραστασεων, το ψυχολογικο κομματι, αναγκαιο σε ενα μεγαλο αγωνα υπομεγοιστου ρυθμου.

Lion
    Συμμετέχων

Παρά το τσουχτερό κρύο είπα να τρέξω ένα 14ρι σήμερα. Καλό ζέσταμα, δρομικές και ανοίγματα και στη συνέχεια ένα tempo run (@10k pace) 🙂

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημέρα! Ένα 20αρι με μ.ο. ρυθμό 5.10″/χλμ στο Χαλανδρι παρέα με τον Αργυρή και με -2 στις 8 το πρωί!!

stratus
    Συμμετέχων

15 χλμ σε 1.03.39 Λογω κρυου μεχρι να ζεσταθω ειχα τρομερη δυσπονοια και σταματαγα καθε τοσο για να παρω ανασες

Kostão
    Συμμετέχων

Επίσημα έτρεξα σήμερα στο μεγαλύτερο κρύο μέχρι τώρα. -7 έλεγε και με τον αέρα ένιωθες χειρότερα. Έτρεξα 7,2 χλμ σε 38 λεπτά πολύ χαλαρά.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Σήμερα έπρεπε να μας βλέπει ήλιος οπότε παραλιακή. Τα πρώτα χιλιόμετρα μέσα στη μαρίνα του Φλοίσβου με δόντια να τρίζουν γιατί έπιανε ο παγωμένος αέρας το πρόσωπό μου που ήταν και το μόνο ακάλυπτο σημείο μου. Μετά μέχρι τη Γλυφάδα άνετα αλλά κόντρα παγωμένος αέρας στο γυρισμό. Ειδικά όποτε πλησίαζα προς θάλασσα πάγωνα. Στο τέλος 24 χιλιόμετρα με μέσο ρυθμό 5:48.
    Είδα και έναν να κάνει μπάνιο μμπρρρρ!!! Στο γυρισμό παίζανε και ρακέτες με τα κοντομάνικα!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@lion75 Ωραίος, Κων/νε!
    Πολλά υποσχόμενη προπόνηση… 😉

@dimitrissss
    Πάλι δεν συντονιστήκαμε ρε φίλε…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 286 έως 300 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.