Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 526 έως 540 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Στους τραυματισμού υπέρχρησης, δύσκολα μπορείς να βρεις την αρχή του κακού.
    Το πότε και το πώς…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Με γελάνε τα ματάκια μου ή ήρθε η πρωταπριλιά και έχω αγώνα σε 8 μέρες? Επιτέλους… μεταγραφή αεροδρομίου. Θα πέσει το ελβενιζελ…

stratus
    Συμμετέχων

@dimitrissss Στη δικια μου περιπτωση οχι.Ο ενας ηταν δυο μηνες μετα απο μαραθωνιο και ο αλλος τρεις μηνες.Βεβαια εγω τρεχω μονο τρεις αγωνες το χρονο και μετα απο το μαραθωνιο καθομαι δυο εβδομαδες
    Η μεση μου πχ με ενοχλει το καλοκαιρι που τρεχω λιγο.Το χειμωνα που ανεβαζω χλμ ειμαι μια χαρα.

spy
    Συμμετέχων

@elda: Μαρία … δεν ξέρω για 3:45 … αλλά από αυτά που έβλεπα … θεωρώ ότι μπορούσες να ολοκληρώσεις 42 χλμ σε ρυθμό 5:20/χλμ … οπότε κανόνισε … !Κάθε εμπόδιο … σε καλό !Συνήθως οι τραυματισμοί έρχονται … όταν αλλάζουμε επίπεδο …!Παντως, μην αγχώνεσαι … και μη χολοσκας…! Δεν έφυγε τίποτα … ούτε έχασες κάτι …!Χαιρόμαστε μ’αυτο που κάνουμε … κι ακολουθούν οι επιδόσεις … κι αν προσπαθείς πολύ για κάτι καλό … πάντα αυτό έρχεται, έστω και ετεροχρονισμένα!Με πήρε 2,5 χρόνια για να κάνω ένα μαραθώνιο … και έκτοτε έκανα 5 σε ένα χρόνο !Ακόμα προσπαθώ να το χωνέψω…Ποτέ μη λες ποτέ…!!!Εγώ πάντως “στοιχηματίζω” ότι στους επόμενους δύο μαραθώνιους σου θα είσαι κάτω από 3:50 !

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 15χλμ, εκ των οποιων τα 9χλμ στο δασος Συγγρου, σε 1:19:44, συμπληρωνοντας 37 χλμ την εβδομαδα αυτη!
    Καλο τριημερο σε ολες κι ολους!!!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι 3,5χλμ ζεσταμα.
    5×3.5χλμ με 1′ διαλ. Jogging.
    1ο: ρυθμος 4.21″
    2ο: ” 4.20″
    3ο: ” 4.17″
    4ο: ” 4.15″
    5ο: ” 4.13″

3χλμ αποθεραπεια.
    Ε! Αυριο ρεπο! Καλο Σ/Κ και καλη Καθαρα Δευτερα σε ολους και ολες!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotos-marathon Πραγματικά έχεις αλλάξει επίπεδο προπονητικά, Σωτήρη!
    Μακάρι να αποτυπωθεί και στον αγώνα, φίλε…

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Λονγκ ραν σήμερα Φιλοθέη και παράδρομο Κηφισίας μέχρι το Φάρο 170 λεπτά. Βγήκαν 29,55 χιλιόμετρα με μέσο όρο ρυθμού 5:45. Ας ελπίσουμε ότι το κρύο που μας κούρασε φέτος αποχωρεί σιγά σιγά. Ωραία θερμοκρασία για τρέξιμο, μέχρι και οι κάμπιες άρχισαν τα τρενάκια, άρα έρχεται η άνοιξη!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

@echetlos Σ ευχαριστω πολυ Νικολα μου!Μακαρι ! Υγεια πρωτα απο ολα χωρις τραυματισμους γιατι κατι μικροπροβληματακια με το γονατο εχω αλλα τα αντιμετωπιζω και ολα θα πανε καλα πιστευω..αλλα και να μην πανε συνεχιζουμε και κοιταμε μπροστα!

than
    Συμμετέχων

Σήμερα στον Υμηττό 2*5 χλμ στο 4:15 με 4 λεπτά διάλειμμα.
    Λιγο οι κλίσεις της διαδρομής, λίγο μια αρνηση που ενιωθα σημερα απο το πρωί, δεν μπορω να πω πως το χάρηκα ιδιαίτερα…

spy
    Συμμετέχων

… σημερα το πρωι στους δρομους της Κηφισιας 12 χλμ , εκ των οποιων τα 5 χλμ σε ρυθμο αρκετα κατω απο 4:30/ χλμ, σε 56’45”! Στη συνεχεια 1500 μετρα κολυμβηση σε 38’20”.Χθες 75′ ασκησεις ενδυναμωσης.
    Καλημερα σας!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Σήμερα είπαμε να πάμε ΟΑΚΑ αλλά επειδή το είχαν κλειδαμπαρόσει από παντού τρέξαμε στους γύρω δρόμους. Σήμερα 11 χλμ με μέσο όρο ρυθμού 5:03.

spy
    Συμμετέχων

… σημερα το πρωι 15χλμ στο γηπεδο Χαλανδριου, εκ των οποιων τα 9χλμ σε MP (4:35-4:30), σε 1:13:44! Δυστυχως, η αισθηση που ειχα δεν ηταν αυτη που επρεπε …!

than
    Συμμετέχων

Δυστυχως, η αισθηση που ειχα δεν ηταν αυτη που επρεπε …!

Και καλώς δεν ήταν αυτή που έπρεπε: https://runnersconnect.net/coach-corner/long-runs-and-marathon-training/
    Όταν πρέπει να είναι, τότε θα είναι!
    Καλημέρα!

spy
    Συμμετέχων

@than: Θανάση ευχαριστώ πολύ! Μου ανέβασες το ηθικό … αλλά παρ’ολο που τρέχω 5+ χρόνια … ακόμα σαν “ψάρι” σκέφτομαι …!Όσο έτρεχα … σκεφτόμουν σιγά μη μπορώ να τρέξω έτσι για 3 ώρες …!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 526 έως 540 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.