Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 241 έως 255 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    CHRISCROSS
    Συμμετέχων

Για που ετοιμαζεσαι Σπυρο??για Κρητη?

Trexalitsa78
    Συμμετέχων

Μετά το μαραθώνιο το Νοέμβριο, έχοντας αποφασίσει να μην κάνω προετοιμασία για ανοιξιάτικο μαραθώνιο, αντί να προσπαθήσω να φτιάξω λίγο την ταχύτητά μου, αφέθηκα τελείως 🙁 . Σιγά σιγά όμως είπα να μπω σε ρυθμό και ξεκίνησα σιγά σιγά πάλι να κουτσοτρέχω… Η αντοχή έχει πάει περίπατο, αλλά επιμονή και υπομονή έχω οπότε ελπίζω να ανακάμψω σύντομα! Αυτή την βδομάδα έκανα ένα 6αράκι στο 5:05″ ,ένα 9άρι σε ρυθμό πιο αργά πεθαίνεις και σήμερα θα κάνω 12 400άρια με 100μ διαλλειμα σε 45″. Ελπίζω το νέο φόρουμ να είναι γουρλίδικο και να μας χαρίζει χαμόγελα΄τόσο μετά απο προπονήσεις όσο και μετά απο κάθε αγώνα 🙂

winarg
    Συμμετέχων

Χρειάζεται και η ξεκούραση! Θα δεις πως θα επανέθλεις γρήγορα αρκεί να ακούς το σώμα σου 😉

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλη επανοδο Ιωαννα! Υπομονη και επιμονη οπως το ειπες χρειαζεται!!
    Στα δικα μου χαλαρο 10αρακι σε 50′ + 1,5χλμ πηγαινε ελα σπιτι..

…εκανα το λαθος μετα απο 4 χρονια να παιξω ποδοσφαιρο εχθες το απογευμα για 60′ με αποτελεσμα το πρωι να ειμαι χωμα! τουλαχιστον.. την ιδρωσα την φανελα + 1 κερδισμενο πεναλτι!

lemonidas1
    Συμμετέχων

Καλημερα παδια,και χρονια πολλα!Δεν πολυγραφω αυτον τον καιρο λογω φορτου εργασιας.11 χλμ εχθες βραδυ,τα τεσσερα ζεσταμα και 6 χλμ τεμπο σταδιακα αυξανομενο,τελος 1 χλμ αποθεραπεια.

lemonidas1
    Συμμετέχων

Σωτηρη,μην παιζεις ποδοσφαιρο!Και εγω εχω τρελα με αυτο,μα το εχω πληρωσει ακριβα!!!!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Λεωνιδα ειλικρινα το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι, δεν εχω ξαναπαιξει απο την ημερα που ασχοληθηκα με το τρεξιμο αλλα εχθες ηταν μια ποδοσφαιρικη γιορτη στην ομαδα που ειμαι προπονητης και με εφαγαν να παιξω..η αληθεια ειναι οτι παρασυρθηκα λιγο παραπανω απ οτι επρεπε..

chamav
    Συντονιστής

Για το επίπεδό σου @lemonidas1 καλά είναι! 😂

Καλημερα παδια,και χρονια πολλα!Δεν πολυγραφω αυτον τον καιρο λογω φορτου εργασιας.11 χλμ εχθες βραδυ,τα τεσσερα ζεσταμα και 6 χλμ τεμπο σταδιακα αυξανομενο,τελος 1 χλμ αποθεραπεια.

Elda
    Συμμετέχων

Welcome back Ιωαννα! Eμ, εγω γιατι νομιζεις πως βαζω 2 μαραθωνιους το χρονο? Φοβαμαι πως αν δεν εχω το κινητρο ενος μαραθωνιου, θα παρατησω εντελως τις προπονησεις ή θα κανω αραια και πού οπως συνεβη μετα τον Απριλη του ’14 που μετα τη Θεσσαλονικη αφεθηκα κι εγω και δεν ετρεξα το Νοεμβρη και μετα με πηρε η κατω βολτα. Ακομη και περισυ που ετρεξα 2 μαραθωνιους χωρις χρονο στοχο, τουλαχιστον εκανα αρκετα χλμ, οχι ποιοτικα μεν, αλλα ετρεχα και διατηρουσα την αντοχη μου. Μετα την κλασικη του ’15 ειπα να επιστρεψω στις πιο σοβαρες προπονησεις! 😛

Trexalitsa78
    Συμμετέχων

Σωτήρη, Αργύρη σας ευχαριστώ!

Trexalitsa78
    Συμμετέχων

Έτσι ακριβώς Μαρία μου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Απλά εμένα τα παιδιά είναι μικρά και ήθελα λίγο να είμαι μαζί τους το χειμώνα, τώρα που ξεκινήσαμε τα διαβάσματα. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός οπότε θεωρώ ότι τώρα που μάθανε τον τρόπο τόσο λιγοτερη θα είναι και η δικιά μου συμμετοχή. Τί να κάνουμε πια και εμείς οι γυναίκες της παρέας!! Έχουμε χίλιους ρόλους 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κορίτσια, γιατί πρέπει μια προπονητική περίοδος να έχει στόχο μόνο έναν μαραθώνιο;
    Δουλέψτε για κάτι μικρότερο που απαιτείται και λιγότερος χρόνος, αν αυτός δεν υπάρχει.

Trexalitsa78
    Συμμετέχων

Νίκο έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό εννοείται θα έκανα φέτος. Θα έφτιαχνα επιτέλους το δεκάρι και το πεντάρι μου. Αλλά τα γρήγορα θέλουν πίεση και νομίζω ότι απλά λόγω φυγοπονίας το απέφευγα. Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι παρόλο που δεν έτρεχα σχεδόν καθόλου όλη αυτή την περίοδο, το γεγονός ότι έκανα συστηματικά γυμναστική, βάρη, κυκλικές προπονήσεις με στόχο σε αντοχή στη δύναμη, trx κλπ, την όποια ταχύτητα είχα την διατήρησα. Δυνάμωσα μάλλον και το σώμα είναι πιο έτοιμο να πάει γρηγορότερα. Το θέμα της αντοχής βέβαια είναι άλλη ιστορία…

spy
    Συμμετέχων

…Ιωαννα (@trexalitsa78), δε σε φοβαμαι!Εισαι πεισματαρα και ο,τι βαζεις στοχο το καταφερνεις!Η ταχυτητα ειναι το ζητουμενο … η αντοχη απλα ειναι θεμα χρονου για να ερθει, ενω η ενδυναμωαη ειναι απαραιτητη προυποθεση και για τα δυο … οποτε ο χρονος αποχης σου απο το τρεξιμο … αφιερωθηκε σε κατι εξ’ισου χρησιμο!!!

Trexalitsa78
    Συμμετέχων

αα ρε Σπύρο πάντα με τον καλο λόγο είσαι! Σ’ ευχαριστώ πολύ! Εσένα σε διαβάζω και σε χαίρομαι. Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα έχεις αλλάξει πολλά επίπεδα!! Εύγε!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 241 έως 255 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.