Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 256 έως 270 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

@echetlos

Κορίτσια, γιατί πρέπει μια προπονητική περίοδος να έχει στόχο μόνο έναν μαραθώνιο;
    Δουλέψτε για κάτι μικρότερο που απαιτείται και λιγότερος χρόνος, αν αυτός δεν υπάρχει.

Oπως λεει και η Ιωαννα τα γρηγορα θελουν πιεση αλλα εγω δεν τα αποφευγω λογω φυγοπονιας, αλλα λογω του οτι δε μου αρεσει να πιεζομαι καρδιοαναπνευστικα, δε μ ευχαριστει. Δωσε μου χλμ να τρεχω, η μυικη κουραση δε μ ενοχλει καθολου, δεν εχω κανενα προβλημα, τουναντιον μ αρεσει, μη με βαζεις να βγαζω τα σωθικα μου σε γρηγορες προπονησεις, αυτο δεν το θελω με τιποτα. Χωρια του οτι ακομα και να το ηθελα, ελλειψει σταδιου και παρεας, μου ειναι ιδιαιτερα δυσκολο (πρωτα ψυχκολογικα και μετα σωματικα) να χτυπιεμαι σε διαλειμματικες στο δρομο. Τις προαλλες που πηγα στο γηπεδο της Βαρης κι εκανα 3 χιλιαρια με λαγο τον κρητικο, το καταευχαριστηθηκα ουτε που καταλαβα πώς βγηκαν. Αλλά οπως καταλαβαινεις δε γινεται να κανω 30 χλμ με το αυτοκινητο για μια προπονηση!!!

Οποτε για μενα αν δεν υπαρχει στοχος μαραθωνιου, μου ειναι πολυ ευκολο να χαλαρωσω τις προπονησεις ειδικα το καλοκαιρι που βαριεμαι τα αξημερωτα ξυπνηματα και να μεινω μονο με λιγα χαλαρα τρεξιματακια.

(ταλαιπωρία ειμαι, ξερω! 😛 )

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@maria_gotsi Δεν είναι ανάγκη να κάνεις διαλειμματικές, Μαρία.
    Μπορείς να δουλέψεις περισσότερο κατώφλι, ιδίως αν μιλάμε για half.
    Και θα είσαι και σε καλή κατάσταση όταν μπεις σε pre marathon περίοδο.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Γυμναστήριο απόψε αργά το απόγευμα 5 χιλιομετράκια διάδρομο και ενδυνάμωση πόδια για πρώτη φορά μετά τον Μεγαλέξανδρο. Ωραία η Μεγάλη Βδομάδα. Άδειο το στάδιο χθες, άδειο και το γυμναστήριο απόψε!

mashine
    Συμμετέχων

Μια εισαγωγή για την επόμενη βδομάδα (αν και την άκουσα στα 90″ 🙁 ) 2x[(4×45″/90″)+90″/2΄)] .
    Δεν είχα και τον @Kalogeridis για support είμαι πιστεύω δικαιολογημένος…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ααααα για μαθηματικά με ήθελες; Λοιπόν ο πολλαπλασιασμός προηγείται της προσθεσης… Έχουμε και λέμε λοιπόν
    4*45=180
    180\90=2
    90/120= 0,75
    2+0,75=2,75
    2*2,75=5,5″
    Εύχομαι να σε βοήθησα!

mashine
    Συμμετέχων

Χαχαχαχαχα…Το περίμενα!Βλέπω πιάνεις το νόημα των intervals… 😛

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Δηλαδή πηγές στο γηπεδο για 5,5″ και νιώθεις προπονημενος; Intervals piece of cake!

dimitrissss
    Συμμετέχων

My asics είναι αυτό;

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Όχι βέβαια… Αυτά είναι για κασκαντερ… Τι δουλειά έχω εγώ με τέτοια πράγματα;

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Καλημέρα! Σούπερ προπόνηση σήμερα. 4Χ1000/90sec σε 10Κ pace ειχε το πρόγραμμα. Βγήκαν διαδοχικά σε 3:59, 58, 56 και ζορισα το τελευταίο και βγηκε 3:44. Πολύ καλά!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δυνατός, Ιερεμία!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι, μεταξυ Κηφισιας και Εκαλης … 16 χλμ σε 1:23:18!

than
    Συμμετέχων

Σήμερα το απόγευμα θα βγω για 8χλμ τέμπο, περίπου στο 4:25-4:30. Μάλλον ΟΑΚΑ, τη θέλω τη φλαταδουρα μου, ελπίζω να μην έχει αέρα…

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι μετα απο οχι και τοσο καλη βραδια απο θεμα υπνου (λογω ενος παρτυ στην απεναντι αυλη) βγηκαν 12,5 χιλιομετρακια απο τα οποια 3,5 ζεσταμα, 7χλμ σε 30′ ρυθμος 4.17”/χλμ και τελος 2χλμ αποθεραπεια..

…το ευχαριστηθηκα γιατι ξεμπουκωσα!!

Άξιος ο νεανίας (jeremy).

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 256 έως 270 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.