- Αυτό το θέμα έχει 1,200 απαντήσεις, 59 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη
xipolitakos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
27 Απριλίου 2016 στις 08:59 #6288
Puni Van WebergmanΣυμμετέχων27 Απριλίου 2016 στις 10:02 #6293
stratusΣυμμετέχων11 χλμ σχετικα σβελτα
27 Απριλίου 2016 στις 10:15 #6294
Nikos PilikasΣυντονιστής@stratus 142 μέσοι παλμοί..?!?!?
27 Απριλίου 2016 στις 10:18 #6295
stratusΣυμμετέχωνΝικο το μεγιστο μου ειναι 172-175,οποτε το 142 ειναι γυρω στο 82%,δηλ κατι αργοτερο απο tempo
27 Απριλίου 2016 στις 19:43 #6317
KalogeridisΣυμμετέχων8,9 χλμ στο 6’21 σε χαμηλους παλμούς στα παλιά λημέρια…
27 Απριλίου 2016 στις 20:47 #6319
Nikos PilikasΣυντονιστήςΈνα τσούκου τσούκου 10αράκι σήμερα.
Έχω την εντύπωση ότι είμαι σε χειρότερη κατάσταση απ’ ότι πριν αρχίσω να τρέχω, χρόνια πριν…
Ούτε και το πέλμα έχει καμμία ιδιαίτερη βελτίωση.27 Απριλίου 2016 στις 21:24 #6321
taziΣυντονιστήςΑυριο λεω να βγω με το γυιο μου για καμια ωριτσα, ελπιζω να καταφερουμε κατι κοντα στο 450, ευτυχως ο πονος στην εξω πλευρα του ποδιου εχει εξαφανιστει εντελως, τωρα μενει η πελματιαια που σε μεγαλο βαθμο τη διαχειριζομαι. Σημερα για παραδειγμα μετα απο καλο ζεσταμα δε με ενοχλησε καθολου κστα τη διαρκεια της προπονησης αλλα κανα μισαωρο μετα για πολυ λιγο.Αληθεια εσυ @spyrkotz πως τσ πας, σου εφυγε? τελειως?
27 Απριλίου 2016 στις 21:53 #6329
spyΣυμμετέχων…πω,πω … κι αυτος ο Χρηστος (@stratus) πολυ – πολυ δυνατος!!!
@tazi: Νικο οχι … δεν εχει περασει εντελως, αλλα ποτε δεν απετελεσε αιτια να σταματησω το τρεξιμο, απο τοτε που μου πρωτοσυνεβη πριν τον ΑΜΑ το περασμενο Οκτωβρη!Αλλες φορες μ’ενοχλει πολυ, αλλες παλι λιγοτερο … το εχω παρει αποφαση ομως οτι τρεξιμο χωρις ενοχλησεις … δε γινεται!!!Το χειροτερο που εχω παθει ειναι η λαγοκνημιαια ταινια!Εκει που νομιζεις οτι εισαι μια χαρα … και τρεχεις αμεριμνα … ξαφνικα κλειδωνει το γονατο … και αδυνατεις να συνεχισεις …Με πολυ ενδυναμωση και μειωση του ογκου χλμ θελω να ελπιζω οτι περασε αυτο!27 Απριλίου 2016 στις 23:04 #6330
LionΣυμμετέχων@spy άγγιξες ευαίσθητη χορδή τώρα :). Παιδεύομαι αρκετό καιρό με την ταινία, με αποκορύφωμα το ότι σφαδαζα από τον πόνο το Νοέμβρη μετά το 34 στην Πόλη. Ακολούθησε αποχή, φυσικοθεραπεία, ενδυνάμωση, διατάσεις κ όλα όσα προβλέπονται. Πίστευα ότι με έχει αφήσει αλλά μετά τον Ημι την Κυριακή που μας πέρασε βλέπω ότι έχει δυστυχώς επανέλθει. Άφησα Δευτέρα και Τρίτη (με παγοθεραπεια και pensaid) και σήμερα δοκίμασα με full cushioned παπούτσι και σε διάδρομο ένα 5ρι. Δυστυχώς είχα έντονη ενόχληση. Θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έκανες ακριβώς για να το ξεπερασεις;
Ευχαριστώ!27 Απριλίου 2016 στις 23:54 #6331
dimitrissssΣυμμετέχωνΧαλαρό δεκαράκι στο στάδιο απόψε στις 19:30 αφού πριν είχε φιλικό στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά ήταν πραγματικά easy με μέσο όρο 5:30 min/km και 130 παλμούς (71%). Προς το τέλος είχα και όρεξη να τρέξω ξυπόλητος στο χορτάρι αλλά δεν έγινε γιατί θα ξεκινούσε πότισμα. Πολύς λίγος κόσμος, ιδανική θερμοκρασία αλλά και εκνευριστικός αέρας. Μου έκανε εντύπωση ότι μετά το φιλικό οι ποδοσφαιριστές έβγαιναν από τα αποδυτήρια τρώγοντας από ένα βρώμικο ο καθένας. Τουλάχιστον δεν ήρθε τσάμπα η καντίνα!
28 Απριλίου 2016 στις 00:44 #6333
tzatzikis90Συμμετέχων8ράκι χαλαρό με μέσο ρυθμό 5:22 σήμερα το απόγευμα στην παραλιακή Καβάλας. αν εξαιρέσεις το πιάσιμο από τη χτεσινή ενδυνάμωση και το δυνατό αέρα, όλα καλά!
2ο συνεχόμενο easy που βγαίνει τόσο χαμηλά(5:30+ είχα πριν τον Αλέκο) που με κάνει να χαμογελάω λιγουλάκι.
η ζώνη σάλεψε τελείως στην αρχή, μέχρι και 195 μου έδειξε(!!!), με το που σταθεροποιήθηκε όμως πρέπει να είχα γύρω στους 155 μέσους.
αυτά για σήμερα, απόπειρα για διαλειμματική αύριο..
καληνύχτα σας!
ΥΓ. Δημήτρη χωρίς βρώμικο δεν έχει αξία η ζωή!
28 Απριλίου 2016 στις 04:59 #6334
spyΣυμμετέχων@Lion:…φυσικοθεραπειες εκανα κι εγω!Πηγα σε χειροπρακτη …και με “πατησε” γερα, εκανα βελονισμο, ωστε να δημιουργηθει υπεραιμια για να καταπολεμηθει η φλεγμονη, κρυοσαουνα (8 συνεδριες), πολλες ασκησεις ενδυναμωσης τετρακεφαλων, τις οποιες συνεχιζω μεχρι σημερα, κι ειναι λιγο-πολυ γνωστες (βαρακια, λαστιχα,η συγκεκριμενη “με τη πλατη στο τοιχο”, καθισματα κλπ) … και λιγες διατασεις, ενω μ’ενα μπαλακι του τεννις, αντι για foam-roller, εξακολουθω και “μαλακωνω” τη ταινια καθε φορα που τη νιωθω λιγο περιεργα!Τρεξιμο δε σταματησα ποτε, αλλα αναγκαστηκα για τρεις εβδομαδες να μειωσω αισθητα τον ογκο χλμ απο 90-100 χλμ σε 30-50 χλμ σε εβδομαδιαια βαση, κανοντας πολυ ελλειπτικο και κολυμπι εναλλακτικα!Φυσικα, οταν ετρεχα … με τη παραμικρη ενοχληση που καταλαβαινα, σταματουσα, πριν “κλειδωσει” το γονατο.Πιστευω οτι απαιτειται επιμονη και συνεπεια στην ενδυναμωση κυριως, ωστε να σταθεροποιηθει το γονατο … και να μη δοκιμαζετσι η ταινια, τα αποτελεσματα της οποιας φαινονται μετα απο 2 μηνες, αλλα φυσικα η ιδια περιπτωση τραυματισμου μπορει να ειναι διαφορετικη σε ατομικο επιπεδο λογω των επιμερους ιδιαιτεροτητων του καθενος μας!
28 Απριλίου 2016 στις 07:48 #6335
spyΣυμμετέχων…σημερα το πρωι-πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου … αρχικα 5 χλμ προθερμανση με 5 ανοιγματα των 100μ. μεσα σε 27’18” … στη συνεχεια 5 χλμ “ολα μεσα”, σσε αγωνιστικους ρυθμους δηλαδη, σε 20’31” … και τελος 2 χλμ αποθεραπεια … συνολικα 12 χλ σε 59’39”! Σε γενικες γραμμες, πολυ ευχαριστημενος απο το τεστακι, ασχετως εαν ο Αργυρης (@winarg) με “ντουμπλαρε” στο δικο του 5αρι!!!
28 Απριλίου 2016 στις 08:35 #6337
winargΣυμμετέχωνΣήμερα παρέα με το Σπύρο(@spy) στο γήπεδο (αφού ο λαγός είχε ρεπό). Στην αρχή λίγο ζέσταμα (περίπου 2χλμ) και στη συνέχεια δοκιμαστικό 5άρι. Ήθελα να σπάσω το 20λεπτο και τελικά έκανα 19:15!
Στη συνέχεια άλλα 2χλμ μαζί με το Σπύρο (δεν είχαμε κουράγιο ούτε να κοιταχτούμε και μιλούσαμε λίγο) και άλλο 1 επιστροφή στο σπίτι.
Γενικά πήγε καλύτερα από όσο πίστευα!28 Απριλίου 2016 στις 08:39 #6338
JeremyalfistiΣυμμετέχωνΣήμερα 8,5χμ χαλαρά με ανοιγματα στο τέλος!! Χθες βάρη και ενδυνάμωση και θα έχω και συνέχεια σήμερα.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.