Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 646 έως 660 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    xipolitakos
    Συμμετέχων

15 χλμ. στον παράδρομο της αττικής οδού παρέα με @sigi σε 1:16:35.
    Σύνολο εβδομαδιαίων χιλιομέτρων 87,5 με ένα ρεπό την Τρίτη.

stratus
    Συμμετέχων

Μια ωρα τρεξιμο στην οποια βγηκαν 14,09 χλμ.Στο πρωτο μισαωρο ο ρυθμος ηταν 4,21 και στο δευτερο 4,11.Βγηκα σχετικα αργα για τρεξιμο με αρκετη ζεστη και ετσι δεν ειχα ορεξη ουτε για αποθεραπεια

tzatzikis90
    Συμμετέχων

γεμάτη προπονητικά μέρα σήμερα..

ξύπνησα το πρωί και εκμεταλλεύτηκα το μοναδικό μου ρεπό..με περίπου μια ώρα ενδυνάμωση πόδια!

μπάνιο θάλασσα μετά και με το που γύρισα ετοιμάστηκα για ένα easy βουνίσιο 1 ώρας. τελικά κατέληξα να βγάλω 15.3 χιλιόμετρα σύνολο με 5:32 μέσο! τα 4 περίπου από αυτά ήταν σε δρόμο και τα 11 σε βουνό. πολύ υψομετρικό μέσα αφού με έπιασε οξύς μαζοχισμός σήμερα! το ευχαριστήθηκα πάντως!

τις τελευταίες μέρες νιώθω να έχω ξαναβρεί τη χαμένη μου όρεξη για το τρέξιμο. μπορεί βέβαια να είναι και ιδέα μου ή να είναι εντελώς προσωρινό. αν διαρκέσει ωστόσο, ίσως γλυτώσουμε την πλήρη μηνιαία αποχή που είχα κατά νου!

αυτά κι από εμένα..καληνύχτα σας!

xipolitakos
    Συμμετέχων

18χλμ σύνολο. 2 προθέρμανση, 2 αποθεραπεία και 14157 μέτρα (36 γύροι στο Ζηρίνειο) σε 1:06:27 (4:42 pace)

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Kαλη εβδομαδα! Εχθες πατησαμε το start με τον Μανωλη και τον Νικο στις 5 τα ξημερωματα οπου ξεκινησαμε να ανεβαινουμε τα σκαλακια στην Παρνηθα με φακους , στην συνεχεια ανεβηκαμε στο καταφυγιο του Μπαφι εκει καναμε μια ολιγολεπτη σταση για ανεφοδιασμο και συνεχισαμε για κεραιες…στην συνεχεια πηραμε το μονοπατι που οδηγει προς Σκιπιζα και Μολα οπου κατεβηκαμε, φτασαμε στο εκκλησακι του Αγιου Πετρου, επιστροφη και μεσω Σκιπιζας επιστροφη στο Μπαφι…καταβαση απο το φαραγγι της Χουνης μισα σκαλακια(αναβαση καταβαση) (Μανωλης και Νικος συνεχισαν μεχρι την κορυφη) και επιστροφη στο αυτοκινητο οπου βγηκαν 22χλμ με υψομετρικη 1400μ και συνολικος χρονος 3.54′.00”.Μπορω να πω οτι ηταν πραγματικα μια πολυ δυνατη προπονηση!Ζαγορι σου ερχομαι ψημενος!
    Σε σχεση με την προηγουμενη φορα τα ποδια σε πολυ καλη κατασταση οποτε σημερα το πρωι εκανα και ενα 8αρακι αποκαταστασης σε 43′..
    Μανωλη και Νικο ευχαριστω πολυ για την παρεα αλλα και για τις χρησιμες συμβουλες κατα την διαρκεια της προπονησης!!
    Σας ευχομαι οτι καλυτερο για τον Ολυμπο!!!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στις 11 η ωρα, μεσα στο λιοπυρι, 20 χλμ προσομοιωσης στον αγωνα …σε 1:44:11!

tazi
    Συντονιστής

Σημερα το απογευμα , κατα τις 730 θα παω στη Φιλοθεη για ελευθερο, 16αρι στο 440 υπολογιζω

spy
    Συμμετέχων

…και το απογευμα 1500 μετρα κολυμβηση σε 37’54”!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου …3 χλμ ζεσταμα, 30’tempo σε ρυθμο 4:16 και τελος 3 χλμ αποθεραπεια … συνολικα 13 χλμ σε 1:03:20!

tazi
    Συντονιστής

Η χτεσινη μου προπονηση, τα πρωτα 8 χλμ με αρκερο παραπονο απο τους τετρακεφαλους, τα επομενα οκτω κυλησαν μαλλον καλυτερα.
    Γιατι ομως οι ενοχλησεις ερχονται δυο μερες μετα και οχι την επομενη?
    Προχτες Κυριακη που εκανα 18 ημουν μια χαρα, ψιλοπιασμενος βεβαια αλλα χαλαρος, χτες παλι ημουν χειροτερα. Ξερω, ηταν αποτελεσμα της συνεχομενης κατηφορας στο τελευταιο τμημα του αγωνα του Σαββατου στη Πανεπιστημιουπολη οπου εδωσα, γιατι ομως περασε μια μερα για να νιωσω τις ενοχλησεις? Οι κατηφορες θελουν δουλεμα!!!!

Elda
    Συμμετέχων

@tazi, κλασικο DOMS.
    http://fellrnr.com/wiki/Delayed_Onset_Muscle_Soreness

(στη θεωρια ειμαι πρωτη 😛 )

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Ενα πολυ χαλαρο 10αρακι με ρυθμο 5.14”/χλμ! ..παραλιγο να με παρει ο υπνος.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tazi,@maria_gotsi Όλες σχεδόν οι επιβαρύνσεις του τρεξιματος είναι DOMS.

tazi
    Συντονιστής

@maria_gotsi Ευχαριστώ πολύ Μαρια!!

xipolitakos
    Συμμετέχων

17+χλμ. Τα 13371 μέτρα σε 1:11:11 (5:19 pace).

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 646 έως 660 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.