Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 661 έως 675 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Etien
    Συμμετέχων

Χτες 11 χιλ στο βουνο ….Τα πρωτα μισα ανηφορικα σε 41 λεπτα …τα δευτερα μισα κατηφορικα σε 19,35 !! Ολα καλα !!

Ευχαριστω .

tazi
    Συντονιστής

@etien Ενα προς δυο δηλαδη!!!!καλα τη κλιση ανεβαινες?

Etien
    Συμμετέχων

10-12% Niko!
    Να προσαρμοσω καπως τα ποδια εν οψει ΜΥΘΙΚΑΛ !!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

panos66
    Συμμετέχων

7 χιλ στην Γκράβα σε μο 5′.50″/χιλ.

tazi
    Συντονιστής

Παρακατω η σημερινη και η χτεσινη μου προπονηση. Και οι δυο με το ιδιο σημειο αφετηριας και τερματισμου και βεβαια την ιδια ενδιαμεση διαδρομη. Η διαφορα απο τη μια στην αλλη ηταν η παρεα, σημερα με τον @david και μπολικη κουβεντα, ο καιρος, σημερα με πιο ηπια θερμοκρασια αλλα με αυξημενη υγρασια, και ο ρυθμος που σημερα ηταν κατα 1λεπτο και κατι πιο γρηγορος, δηλαδη κατα 4 δευτερολεπτα/χλμ πιο γρηγορος απο το χτεσινο. Μη κοιτατε την αποσταση και το ρυθμο που γραφει το ρολοι γιατι φανταζομαι πως και στις δυο περιπτωσεις πεφτει εξω. Επισης σημερα ειχε και γρηγορο ρυθμο προς το τελος, σαμπ 4 εξου και οι αυξημενοι μεγιστοι σφυγμοι.
    Ο λογος που τις δειχνω ειναι η μια ημερα διαφορα σε σχεση με τον αγωνα του Σαββατου, σημερα οι τετρακεφαλοι ηταν πολυ πιο χαλαροι ενω χτες ενοχλουσαν μεχρι και το 8, σημερα, 3 μερες μετα τον αγωνα ολα φαινοντουσαν πιο ευκολα.
    οπως θα δειτε οι μεσοι παλμοι σημερα ηταν στους 138, χτες στους 140.

Σημερα

Χτες

mashine
    Συμμετέχων

10×400 με 30″ rest γιατί ζήλεψα!

Puni Van Webergman
    Συμμετέχων

χτες δεν προλαβαινα και ανεβηκα διαδρομο. Να πουμε εδω, οτι διαδρομος και μαγειρεμα δεν πανε μαζι, το μαθαμε με τον σκληρο τροπο! 40 λεπτα και ευθειες, αλλα του πεθαμου! αυτο το δεκαρι στην πανε θα το πληρωνω δυο εβδομαδες! Συνηθως τρεχω σε κλιση 2, χτες στο 0 να μη μπορω αν σηκωσω ποδι!

spy
    Συμμετέχων

…χθες το απογευμα 1500 μετρα κολυμβηση σε 39’44” … σημερα το πρωι 100′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου και χεριων!

stratus
    Συμμετέχων

Ανηφορες στο Αλσος παρεα με το συνονοματο.Μας βγηκε λιγουλακι η γλωσσα εξω.Εγω τουλαχιστον δικαιολογουμαι ειμαι γερος ο αλλος νεο παιδι και τα εφτυσε -:)

spy
    Συμμετέχων

@mashine:…δεν μας ειπες ομως σε ποσο βγηκαν τα 400αρια … αν και φανταζομαι κοντα στο 1’20”!Παντως μια φορα που στοχευα σε 15 400αρια στο 1:35 με 45″ διαλειμμα … απο την κουραση, λογω του μικρου διαλειμματος … ειχα σταματησει στα 12 … με το τελευταιο να βγαινει στο 1’38” οποτε τα 30″διαλειμμα ειναι πολυ-πολυ ζορικο!

xipolitakos
    Συμμετέχων

Σήμερα σύνολο 14χλμ.

Από αυτά 9χλμ. περίπου Hill sprints.

Τα χιλιόμετρα του δεύτερου Lap (από το 1,63 χλμ. μέχρι το 9,23 – 38:53 λεπτά) έγιναν παρέα με τον @stratus.

Τα παραθέτω για σύγκριση. 🙂

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Είπα σήμερα χωρις λόγο να βγω για ενα 10αράκι και είπα να το πάω στο πανηπειρωτικό και οχι στην αγαπημένη διαδρομή στη λίμνη. Πρώτη φορά στην δρομική μου ζωή παράτησα προπόνηση και γιατί; Ζαλίστηκα από τις σβούρες. Είχα να πάω πολύ καιρο σε στάδιο και τι το θελά;; Είχα ξχάσει πόσο κουραστικό είναι το γύρω γυρω ειδικά σε αργούς ρυθμούς. Το οτι ζαλίστηκα δεν ειναι υπερβολή, πραγματικά μου ήρθε αναγούλα!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Μετά από δυο μέρες ξεκούραση βγήκα απόψε αν και δεν είχα όρεξη καθώς αργά το απόγευμα με πήρε και λίγο ο ύπνος μετά τη δουλειά. Τελικά έκανα ένα χαλαρό 12αρι στο στάδιο σε 1 ώρα και 6 λεπτά. Ιδανικές συνθήκες για τέτοιο μήνα, αεράκι και δροσιά. Είχε και κάτι κουνούπια βέβαια αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας.

panos66
    Συμμετέχων

20′ ζέσταμα και ανοίγματα, 6 Χ 500 στο 4′.20″/χιλ και 5′ αποθεραπεία.Ο καιρός πολύ καλός – δροσιά.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι διαλειμματικη προπονηση στο γηπεδο Χαλανδριου: 3 χλμ ζεσταμα, στη συνεχεια 6Χ1000μ. σε ρυθμο < 4:05 με 2’διαλειμμα αργου τρεξιματος ενδιαμεσα και τελος 3 χλμ αποθεραπεια … συνολικα 13,88 χλμ σε 1:09:40!Ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αφου τα κομματια βγηκαν μεταξυ 3:55 και 4:03!!!

Καλημερα σας!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 661 έως 675 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.