Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 631 έως 645 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    xipolitakos
    Συμμετέχων

@spyrkotz, Σπύρο μόνο καλούτσικη λες την πρόοδό σου στο τρέξιμο;
    Ειδικά τους τελευταίους μήνες! 😉

mashine
    Συμμετέχων

Σε ρυθμούς maf 13k @ 136bbm(μέση τιμή) +5k ζέσταμα-αποθεραπεία.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

12Χ400 στο 1:35 σήμερα.
    Εντάξει, αργά τα πήγα αλλά δεν ήθελα να πιεστώ καθόλου. Ήταν και με νταλα ήλιο. Το μόνο καλό είναι ότι βγήκαν πολύ άνετα.
    Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα επανέλθουμε…

mashine
    Συμμετέχων

@Echetlos Τι πάθατε όλοι με τα 400αρια;Εϊναι η αγαπημένη μου προπόνηση!Σε 2-3 βδομάδες σε βλέπω στο 1:25-27!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Απλά βρήκα έναν φίλο που είχε την συγκεκριμένη προπόνηση κι ακολούθησα. Δεν είχα καν σκοπό να κάνω κομμάτια, δεν ήμουν σε mood να πιεστώ. Αλλά ευτυχώς βγήκαν σαμ τεμπάκι.

xipolitakos
    Συμμετέχων

15.5 χλμ σήμερα παρέα με @sigi στον παράδρομο της αττικής οδού. Μέσος ρυθμός 5:27.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Πετάχτηκα για πρωϊνό ξεμούδιασμα 4 χιλιόμετρα στη Γκράβα πριν τον αυριανό Επαμεινώνδα. Ντάλα. Τηγανιτός θα γίνω αύριο.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα, κατα τις 10 το πρωι, 10 χλμ ανυποδητο χαλαρο τρεξιμο σε 49’39”!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Φίλοι μου καλησπέρα. Αποστολή εξετελεσθει. Τέλος και αυτού του κύκλου. Ετρεξα σήμερα παρέα με τον El Cid στο 10άρι του Βίκου. Νιωθω σαν να έτρεξα και τον αγώνα στόχο!! Βγήκε σε 42 dead επίσημος χρόνος που λένε και στο χωριο μου σε ρυθμό ημί 4:13-14. Πολυ καλή η διοργάνωση αυτή την φορά. Τώρα μόνο ξεκούραση, μακαρόνια, ρύζια και θα βαρέσουμε την άλλη εβδομάδα!! Το μπλουζάκι gorun εκανε θραύση!

than
    Συμμετέχων

Ωραίος Ιερεμία, μπράβο! Το πόδι ελπίζω να μην σε ενόχλησε. Μην το σκέφτεσαι, ξέχασε το και θα σε ξεχάσει κ αυτό.
    Εγώ σημερα το πρωί έκανα μια βουτιά στη θάλασσα, ούτε 15 λεπτά δεν έκατσα μέσα, μόνο πλατσουρισμα, καθόλου απλωτές… Παρόλα αυτά, ένιωθα κομμάτια, λες κ η ζέστη κ η θάλασσα μου ρουφάνε όλη την ενέργεια… Τεσπα, βγήκα το απόγευμα για ενα χαλαρο 5αρακι ξωκουνιστο (shakeout το λέμε εμείς εδώ). Αύριο αγώνας 10 χλμ στο Σχινιά, εντελώς εκτός προγράμματος, αλλα ας πάω λέω, δεν βαριέσαι, ψιλοφλατ θα είναι, βλέποντας κ κάνοντας. Ευελπιστώ σε sub 41… Για να δούμε…

Etien
    Συμμετέχων

Σημερα ετρεξα μαζι με τον Λεων (lemonidas) και εναν ακομη φιλο χωριανο μου που προσπαθω να τον κανω να …τρεχει (!!!) , 10αρακι στον αγωνα στην Νεαπολη Αγρινιου , που διοργανωσε ο ΣΔΥ Αγρινιου . Ενας αγωνας με ανηφοροκατηφορες …Η εκκινηση ηταν 7 το απογευμα …Συνηθως , οταν ξεκινω εναν αγωνα , τρεχω εξ αρχης δυνατα κ σιγα σιγα πεφτω…αυτη την φορα , πηγαμε μαζι με τον Λεων και ειχαμε πει να το παμε στο 4,30/χιλ. Το κρατησαμε τελικα , αν κ στην διαδρομη ειχαμε ανεβοκατεβασματα και τερματισαμε χερι-χερι, με χρονο 44,54 ! Ο φιλος μου Χρηστος , τερματισε σε χρονο 52 λεπτα . Συμμετειχαν καπου 160 δρομεις.Με τον Λεων καταλαβαμε την 13η θεση , ο Χρηστος την 71η !!

Και του χρονου !!Συγχαρητηρια σε ολους !!

Ευχαριστω .

panos66
    Συμμετέχων

Στην Πανεπιστημιούπολη σήμερα 10άρι στο 6’/χιλ. Επιτέλους μετά την περασμένη Κυριακή στο τρέξιμο – και συνεχίζουμε…

tzatzikis90
    Συμμετέχων

έχω να γράψω από την Κυριακή λόγω…φόρτου αλλά σας παρακολουθώ ανελλιπώς μην ανησυχείτε!

δύο easy 8ρια Τρίτη και Πέμπτη με φιλαράκι στο 5:51 και 5:44 αντίστοιχα. προσπαθώ να τον φτάσω σε σημείο να αντέχει έστω το ρυθμό των easy μου (5:20-5:30) ώστε να έχω παρέα τις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού..σε καλό δρόμο βρισκόμαστε!

βάρεσα και το 8λεπτο των κοιλιακών 2 φορές σε μια μέρα και…πιάστηκε ο λαιμός μου χαχα! σήμερα συνήλθα επιτέλους!

σήμερα το πρωί δουλειά, με τη μία για μπάνιο μέσα στη ντάλα, μετά ιδιαίτερο και στο καπάκι 5ρι “να δω που βρίσκομαι” τεστ, επειδή έτσι μου κάπνισε! WU 1.5K, 5Κ “όλα μέσα” σε 21:45(4:21 μέσο) και 1.5Κ CD. ίσως χωρίς τα συνεχόμενα πιτ στοπ και τις μανούβρες λόγω κόσμου να τα πήγαινα καλύτερα..όμως δεν με χάλασε καθόλου. ξεμπούκωσα λίγο! σύνολο 8Κ σε 38:12. αύριο σκέφτομαι για ένα 10+ στο βουνό αν κάτσει..οψόμεθα!

αποφάσισα τέλος να είμαι και φέτος στο Ζαγόρι, για τα 20Κ και καλά…αθλοτουρισμό καθαρά το ονομάζω βέβαια εγώ! τέλεια θα περάσουμε!

αυτά από εμένα αλάνια, καλή σας νύχτα!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Δρόμος Επαμεινώνδα 2016 σε 1:46:45 με μέσο όρο 5:01. Δε πιάσαμε το στόχο του 1:45 αλλά σε τέτοια διαδρομή και μες τη ντάλα δεν ήταν και άσχημα. Άντε μια Αντίπαρος έμεινε και μετά αποχή για 1 μήνα.

https://www.strava.com/activities/598997446

tazi
    Συντονιστής

Σημερα το πρωι στην αγαπημενη τεσσαρα 18 χλμ, 12 στο πεντε περιπου και μετα ενω ειχα τελειωσει κολλησα με το Ζωρζο και τη Βλαχακη και καναμε αμαζι αλλα 6
    Συνολικα η εβδομαδα εκλεισε με καμια 80αρια

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 631 έως 645 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.