Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 691 έως 705 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Στην Nike..;

mashine
    Συμμετέχων

@Echetlos Οχι στην Nike δεν θα σε παρασύρω στην ακολασία 😛

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Α, νόμιζα ότι έλεγες για παπούτσια… 😛
    Τι να με παρασύρεις, παρασύρομαι και μόνος μου!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

έχω δώσει βάση στις ενδυναμώσεις τελευταία και βαράω αβέρτα σχεδόν κάθε μέρα. κοιλιακούς-ραχιαίους, χέρια, πόδια. παράλληλα και μια συντήρηση ακολουθώντας το πρόγραμμα της asics μέχρι τα τέλη Ιουλίου που θα ξεκινήσω για Αθήνα. έτσι λοιπόν είχαμε..

Τρίτη 5ρι με ένα φιλαράκι, μέσο 5:54 και
    χτες Πέμπτη μόνος 3x3K επιταχυνόμενα με 4:47-4:36-4:25 μέσο αντίστοιχα. WU και CD και δρομικές και ανοίγματα στο τέλος.

από τότε που διάβασα το άρθρο για τις διατάσεις, τις έκοψα τελείως.. τι θέλω και σας διαβάζω απορώ!

αυτά από εμένα, καληνύχτα σας!

stratus
    Συμμετέχων

maf test σημερα. 2χλμ προθερμανση και υστερα 7χλμ με 4.30 ρυθμο στους 131 παλμους.Την αποθεραπεια την εφαγε η μαρμαγκα μιας χρειαζομουν τουαλλετα επειγοντως -:)

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. 12 χιλιόμετρα στο απολαυστικά άδειο Εθνικό Στάδιο Θήβας το πρωί, σε μια ώρα και πέντε λεπτά ακριβώς.

tazi
    Συντονιστής

Η σημερινη μου προπονηση

Ξεκινησα πολυ πιασμενος, ας οψεται ο ατιμος ο @mashine που με ξεκανε τη πεμπτη, ευτυχως βρηκα παρεα στην αρχη και χαλαρωσα μετα το ογδοο. κατα το 20 ενιωθα πολυ κουρασμενος και ηθελα να σταματησω. το πρωτο 25αρι εδω και παρα πολυ καιρο, αυριο με το δεκαρι στο day run θα ολοκληρωσω την βδομαδα με 90 χλμ. Η επομενη θα ειναι χαλαρη, γυρω στα 60 δηλαδη.

mashine
    Συμμετέχων

@tazi Τα 573μ υψομετρικής ευθύνονται μην τα ρίχνεις σε μένα…Αντίθετα εγώ θα σε χρέωσω για την μη εμφάνιση μου εχθές στo Fuego που με περίμεναν και latin χορεύτριες…Επρεπε να πάρω τηλ τον @Echetlos να με τραβήξει…

tazi
    Συντονιστής

@mashine Εσυ φταις για ολα, χαχαχαχαχ Οσο για το fuego νομιζω οτι ο @echetlos ειναι πιο ενδεδειγμενος….
    Φιλε αν θες πιστεψε το αλλα ειμαι ακομα πιασμενος!
    Καλο ΣΚ!!!!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine, @tazi Και τι είμαι εγώ, ο Ricky Martin..;

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Καλησπέρα! Από που να αρχίσω! Θα αρχίσω από το οτί και τα καλά και τα κακά θα τα μοιράζομαι μαζί σας καθώς με νιωθετε! Λοιπόν πάμε στο ζουμί.
    Εγραφα και εγραφα οτι πάω να χτυπήσω το σαμπ 1:30 και ακόμη και τώρα νομίζω οτι το έχω. Πραγματικά. Οχι σήμερα όμως και όχι σε αυτή την περίοδο. Ειμαι πιεσμένος μέχρι αηδίας, νομίζω οχι τόσο προπονητικά αλλα από τα υπόλοιπα. Εδω και δύο βδομάδες εχω σφυγμούς στο θεό και εγω σφυρίζω αδιαφορα, οχι ο ηλιος, οχι η βροχή οχι ο αναδρομος. Αγόρι μου εισαι πτώμα και δεν το βλέπεις! Τεσπα. Ξεκίνησα στο 4:13 μέχρι το 8 με σφυγμούς 183(απιθανο πράγμα για τα δικά μου δεδομένα) και σχεδόν σκασμένος, προσπαθησα να το κρατήσω αλλά διαρκώς ανέβαινε και στο 14 αφου ειχα φτάσει στο 4:45 είπα πως δεν υπάρχει λόγος για ενα χρόνο μακρία απο το στόχο και επειδή την ακουγαν σε κάθε βήμα ισχία γαμπες και τα λοιπα σαν να χτυπάν καμπανάκια είπα πως δεν υπάρχει λόγος να ζορίσω τον εαυτό μου και το DNF ήρθε.
    Ξαναλέω οτι ακόμα και μετά απο αυτή την απογοητευτική στιγμή νομίζω πως έπραξα σωστά και προφύλαξα το σώμα μου και το σαμπ 1:30 το έχω, απλά όπως προείπα όχι σήμερα και όχι σε 1 βδομάδα. Θέλω ξεκούραση από τις εντάσεις που από τον Γενάρη δεν τις έχω σταματήσει με αποτέλεσμα να είναι όλα σε τεντωμένο σκοινί και συν την υπερκουραση λογω δουλειάς έγινα αυτά τα ωράια.
    Πάρτε να δείτε τι δεν θέλετε να σας συμβεί σε έναν αγώνα.

dimitrissss
    Συμμετέχων

@chousidisieremias Καλά έκανες και σταμάτησες εφόσον δεν αισθανόσουν καλά. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι. Εμείς εδώ την προηγούμενη Κυριακή είχαμε δυσάρεστα γεγονότα στον αγώνα.

Στα δικά μας τώρα. Πήγα για ένα χαλαρό 12αρι έως 15αρι στο γήπεδο και τελικά έκανα 18 σε MP. Έχει καύσιμο το ρεζερβουάρ ακόμα οπότε θα μας βγάλει μέχρι το επόμενο Σάββατο στην Αντίπαρο. Μετά θα ακολουθήσει άδειασμα του ρεζερβουάρ και εξαέρωση για κάνα μήνα.

xipolitakos
    Συμμετέχων

20 χλμ. σε 1:38:27. Βγήκα στις 11:47 και είχε αρκετή ζέστη. Νερό δεν ήπια καθόλου. Ευτυχώς πήγα παραλιακά και είχα τουλάχιστον θέα…. 🙂

stratus
    Συμμετέχων

@xipolitakos
    Για διευκρινησε το θεμα της θεας σε παρακαλω
    Ωραια θεα ειναι η θαλασσα,οπως επισης ωραια θεα ειναι αιθεριες υπαρξεις με μαγιο που λιαζονται στον ηλιο (καμια σχεση με τους προσφυγες που και αυτοι λιαζονται)

tazi
    Συντονιστής

@xipolitakos Για διευκρινησε ρε Χρηστο, ο @stratus εθεσε ωραια το θεμα, για να μην ηπιες και νερο κατι περιεργο θα παιχτηκε…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 691 έως 705 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.