Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 766 έως 780 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

@chousidisieremias Δε νομιζω Ιερεμια, εξαρταυαι παντα βεβαια απο το επιπεδο αλλα σε γενικες γραμμες οταν οι συνθηκες ειναι κακες δε πρεπει να ζοριζεσαι πολυ

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

@tazi Οκ! Ευχαριστώ!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι, πριν καν ξημερωσει … σε μια απαιτητικη διαδρομη στην ομορφη Σκυρο … 30 χλμ σε 2:42:37!Καλημερα σας … και καλο Σαββατοκυριακο!

tazi
    Συντονιστής

20 χλμ σημερα στην αγαπημενη τεσσαρα, τα περισοτερα με παρεα τον @xipolitako και τον @franklin. Ξεκινησα να τρεχω στις 715, και οταν εφτασε υπηρχε ηδη πολυς κοσμος,η ζεστη ανεκτη, ο ρυθμος κοντα στο 450, τα ποδια κουτσουρο, οι ανναπνοες μια χαρα. Γενικα το τελευταιο διαστημα υστερω πολυ μυικα παρολα που εχω δυναμωσει αρκετα.

xipolitakos
    Συμμετέχων

Με τον @tazi τρέξαμε τα 13χλμ μαζί. Οι παλμοί ανέβηκαν αρκετά και στο τέλος είχα σουβλιές (stitches) στα πλευρά. Οπότε τον άφησα και χαλάρωσα 🙂 . Συνολικά βγήκαν 23χλμ. Τα 16 στο 4:53.
    Ήπια 500ml μόνο και ακόμα πίνω…

Etien
    Συμμετέχων

Ωρα 04:30 ειχα εγερτηριο!!! 04:45 ανεβαινα με γοργο βηματισμο το βουνο με 12% κλιση….μετα απο 11,5 χιλ εφτασα κορυφη σε 90 λεπτα…..και τακατεβηκα τρεχοντας σε 45 λςπτα !! Ωρα 08:00 ετρωγα το πρωινο μου…..η μερα περασε χαλαρα, με κηπουρικη στην σκια[;)]….

Ευχαριστω .

Puni Van Webergman
    Συμμετέχων

Δεν προσπαθησα καν με τετοια ζεστη…. Γιατι δεν την παλευω καθολου? Νομιζω οτι κατι γινεται με μενα κ την θερμοκρασια γενικοτερα, δλδ βλεπω ατομα να πηγαινουν νορμαλ ενω εγω εξαντλουμαι (κ δεν μιλαω για την υπερβολικη ζεστη που κανει αυτες τις ημερες). Παιζει να καιω πολυ παραπανω απο τον μεσο ορο? Η λεω βλακιες? Επισης πχ οταν εχω προγραμμα η στους αγωνες, παντα λεω θα ξεκινησω με μπλουζα, κ παντα αρπαζω κ τα πεταω απο πανω μου!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα από Αντιπαρο! Χθες Δρόμος Υγειας Αντιπαρου σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Εκκίνηση 6 το απόγευμα ή διαδρομή πολύ απαιτητική, αυτό βέβαια το ήξερα από τις προηγούμενες φορές. Χρόνος 2:11 και μετά μπίρα και κατευθείαν στη θάλασσα! Υπόσχομαι να μην τρεξω για τις επόμενες 30 ημέρες!
    Check out my 24,1 km Run on Strava: https://www.strava.com/activities/613289635

tazi
    Συντονιστής

Χαρα στο κουραγιο σας πάλικαρια, οποια η οποιος βγει σημερα ειναι ηρωας!

stratus
    Συμμετέχων

Βγηκαμε νωρις νωρις κυριε συντονιστη,αλλιως δεν παλευεται

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

@tazi @stratus Μόνο νωρις σημερα!!
    13άρι από μενα, 12,86 σε ρυθμό 5:02 τα υπόλοιπα ήταν περπάτημα!

stratus
    Συμμετέχων

Εσεις στα Γιαννενα ,εχετε δροσια.Στο Μαρουσι 7 το πρωι ειχε 28 βαθμους και μεχρι να τελειωσω πηγε 32.

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

@stratus χαρά στο κουράγιο σας λοιπόν! Απορώ πως την παλευούν στο πανελλήνιο στην Πάτρα!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

καλά, δεν παίζει να υπάρχει πιο καθυστερημένος από εμένα όσον αφορά το τρέξιμο! εξηγούμαι..

Παρασκευή έκανα μόνο ενδυνάμωση πόδια τελικά για να μην…κουραστώ ενόψει του σημερινού αγώνα (χωρίς να είμαι σίγουρος αν θα τρέξω!)..

χτες ρεπό και χωρίς την παραμικρή προετοιμασία για αγώνα βουνού και ελάχιστη υδατανθράκωση της τελευταίας στιγμής το βράδυ, πήρα την πολύ ώριμη απόφαση να τρέξω τελικά στο water trail run παρά τις προβλέψεις για 30ρια. ο αγώνας ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση (αντί για 9 το πρωί) στην ήδη οριακή (όσον αφορά τη θερμοκρασία) ώρα εκκίνησης. ζέσταμα εννοείται δεν έκανα λεπτό αφού προβλεπόταν κυριολεκτικά κάψιμο στη συνέχεια. κάτι ενεργητικές διατάσεις μόνο. ο αγώνας ξεκινάει σε δρόμο με μικρή ευθεία και ακολουθεί ζόρικη ανηφόρα οπότε οι παλμοί έφτασαν στο θεό. στη συνέχεια ήπια ανηφορίτσα και μπαίνουμε σε βουνό με κλασικές ανηφοροκατηφόρες με τερματισμό στα 19 χιλιόμετρα.

μη σας τα πολυλογώ, τα είδα όλα κωλυόμενα από τη ζέστη, σιχτίρισα πολλές φορές που αποφάσισα να πάω τελικά και τερμάτισα σε 2:19κάτι εντελώς αφυδατωμένος.. 1 gel και 1 salt, πολύυυυυυυυ νερό από το παγούρι μου, κάτι πηγές και τους σταθμούς (κι άλλο τόσο έριξα πάνω μου), 1 ισοτονικό και λίγο παγωμένο τσαγάκι από ένα φίλο που βρήκα στο δρόμο! που να μην έπινα κι αυτά! gelάκι δεύτερο είχα όμως δεν είχα θέμα ενεργειακά απ ότι κατάλαβα. είχα και 2 salt που μάλλον μλκία που τ άφησα, αλλά θεώρησα πως με το ισοτονικό δε θα χρειαστούν. είχε βαρύνει και το στομάχι..

αυτά τα ωραία από σήμερα. επόμενος αγώνας-τελείως χαβαλέ το 20ρι στο Ζαγόρι, ως τότε ενδυνάμωση, μπάνια, beach volley και χαλαρά τρεξίματα το βραδάκι, όσο το σηκώνει ο καιρός μόνο.

prof
    Συμμετέχων

Πολυ beach volley στη καβαλα!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 766 έως 780 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.