- Αυτό το θέμα έχει 1,200 απαντήσεις, 59 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη
xipolitakos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
15 Απριλίου 2016 στις 21:42 #5334
taziΣυντονιστήςΠρωτη προπονηση σημερα στην μπολονια, ετρεξα σε ενα παρκο το απογευμα οπου γινοτανε ο χαμος, παιδακια καροτσακια γιαγιαδες ζευγαρακια περιπατητες μορφονιοι σκυλια γατια φρισμπυ πατινια και οτι μπορειτε να φανταστειτε. Εκανα 14 στο 428, ευτυχως χωρις πονο στο πελμα αν και τωρα που κρυωσα εχει ε
Αρχισει να ψιλοενοχλει, Με πιασανε οι γαμπες μου απο την ανηφοροκατηφορα και το μικτο τερεν, χωμα, ασφαλτος γρασιδι. Αν ο πονος σρ
Το ποδι δε ξαναγυρισει θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Η πολη ειναι ενα ονειρο!16 Απριλίου 2016 στις 01:19 #5345
tzatzikis90ΣυμμετέχωνΚυριάκο να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα για το ρολόι.. αλλά θα χάνει μέτρα χαχα!
Nίκο έχασα επεισόδια?? διακοπές στη Μπολόνια ή πήγες για κανένα άπιαστο ρεκόρ πάλι!?
Ιερεμία άσε τις εξυπνάδες μη μείνω σπίτι την Κυριακή και ψάχνεις άτομο να δώσεις τη σκυτάλη! ακούς εκεί, ξεψάρωσε κι ο μικρός!
όσο για μένα.. η δυνατή προπόνηση που σας έλεγα για σήμερα.. ε την πιστόλιασα! ξύπνησα το πρωί φουλ πιασμένος σε μέση και πλάτη και σε συνδυασμό με κάτι φουσκάλες και εξογκώματα που απέκτησα από τη μπάλα χτες(μικρό παπούτσι είχα πάρει και για εκεί!!), είπα να μείνω σπίτι να ξεκουραστώ. αντ αυτού πήγα τουλάχιστον για μασάζ μπας και στρώσει η πλάτη.. αύριο παίζω και τον πρώτο μου αγώνα ως Β βοηθός(διαιτητής στο ποδόσφαιρο ντε!!) και πρέπει να είμαι σε καθώς πρέπει κατάσταση!
αυτά για σήμερα..καληνύχτα σας!
16 Απριλίου 2016 στις 05:48 #5349
thanΣυμμετέχωνΚαταρχήν, καλώς σας βρήκα!
Στο θέμα μας, η εβδομάδα κύλησε ξενέρωτα με μικρά κ χαλαρά τρεξιματακια, φορτίζοντας μπαταρίες για το 5αρι της Καλλιθέας.
Νεότερα, την Κυριακή!16 Απριλίου 2016 στις 05:52 #5350
thanΣυμμετέχωνΠλέον, όπου και να πάω στο εξωτερικό, ψάχνω μέρος να τρέξω. Πρώτον, για να μη μείνω πίσω, δεύτερον γιατί είναι μέρος της καθημερινότητας μου, και τρίτον και σπουδαιότερο, γιατί στο εξωτερικό πραγματικά το χαίρεσαι! Μέχρι στιγμής, έχω τρέξει μόνο σε φλωρεντία και Γκέτεμποργκ και πραγματικά ήταν ΟΝΕΙΡΟ!
Καλή συνέχεια Νίκο!16 Απριλίου 2016 στις 06:50 #5351
el CidΣυμμετέχων…συνεχίζοντας τα αργά μαφετονιακά τρεξίματα και περιμένοντας να ξαναγεμίσουν οι αποθήκες σιδήρου…
16 Απριλίου 2016 στις 17:56 #5377
DejanΣυμμετέχωνΠροσπαθώ να επανέλθω στα κυβικά μου μετά από περίπου 3 χρόνια αποχής και +20 κιλά (από 62(αγωνιστικά)-68 σε 84). Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μέσα σε 3εις περίπου εβδομάδες με 30λεπτα – 40λεπτα τρεξίματα 3-5 φορές την εβδομάδα τα πρώτα 4 κιλά έφυγαν. Το μέλλον θα δείξει ^_^ .
16 Απριλίου 2016 στις 17:59 #5378
Nikos PilikasΣυντονιστήςΕντάξει, είσαι και πιτσιρικάς ακόμη Γιάννη.
Λίγη προσοχή, θα μπουστάρεις και τον μεταβολισμό σου με τα τρεξίματα, δεν θα πάρει πολύ χρόνο…16 Απριλίου 2016 στις 18:05 #5379
DejanΣυμμετέχωνΚι εγώ σε αυτό ελπίζω …
16 Απριλίου 2016 στις 18:06 #5380
Nikos PilikasΣυντονιστήςΠάντως στον ΣΔΥΑ που είχαμε βρεθεί, δεν μου φάνηκες για τόσα πολλά…
16 Απριλίου 2016 στις 18:13 #538116 Απριλίου 2016 στις 18:15 #5382
DejanΣυμμετέχωνΉταν ένα στιγμιαίο λάθος Status ^_^ . Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό για το site, είδα το στήσιμο και εννοείται με το που είδα τους συμμετέχοντες… έκανα εγγραφή.
Τότε Νίκο ήμουν 77-78 εάν λες το 10 του ΣΔΥΑ. Το Μάρτη του 2015 δυστυχώς έγραψα 84…
16 Απριλίου 2016 στις 18:31 #5383
marmiteΣυμμετέχωνΘέε μου τι χοντρός…
16 Απριλίου 2016 στις 18:40 #5384
DejanΣυμμετέχωνΕ δεν είμαι και πρώτο μπόι -_-
16 Απριλίου 2016 στις 19:16 #5386
marmiteΣυμμετέχωνα και κοντός και χοντρός…
πίκρα!16 Απριλίου 2016 στις 19:42 #5387
taziΣυντονιστήςManarola-Riomaggiore vertical! Ελλειψει χρονου για τη σημερινη προπονηση αφου τεσσερις μηχανικοι καταφεραν να χασουν το δρομο απο τη bologna για τη spechia και τα χωριουδακια cinque terre, αποφασισα στην επιστροφη απο τη manarola αντι να παρω το τρενο να κανω τη διαδρομη προς τα πισω τρεχοντας. Δυστυχως το garmin με αφησε στο τοπο λογω μπαταριας αλλιως πιστευω οτι θα συμφωωνουσατε πως και οι ελιτ θα περπατουσαν! Πολυ κακο και αποτομο μονοπατι που ενωνει τα δυο χωρια. Η περιοχη ομορφη, περισοτερο για καρτ ποσταλ παρα στη πραγματικοτητα. Πολυ τουριστικη, με ομορφη φυση αλλα χωρις την αισθηση της ανακαλυψης για τον επισκεπτη. Στο μεταξυ περιμενω τη παρεα μου στο σιδηροδρομικο σταθμο, κριμα που δεν εβαλα το στοιχημα που συζηταγαμε! Οχι παιζουμε…..
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.