Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stratus
    Συμμετέχων

@xipolitakos
    Ξερεις τι λενε;Ο γερος απο πεσιμο ή απο χ..μο θα παει -:)

xipolitakos
    Συμμετέχων

@stratus
    Να τα αποφεύγω δηλαδή 🙂

mashine
    Συμμετέχων

Αλλο ένα τρεξιματάκι 7Κ με 122 παλμούς μ.ο. Ανεβάζουμε σιγά σιγά…

Etien
    Συμμετέχων

14 χιλ το απογευμα …στο χαλαρο 5’/χιλ …..Ολα καλα!

Ευχαριστω .

krevith
    Συμμετέχων

Κλασσικά….. Απογευματινό 10ακι @ 524…
    Λόγω ανεβασμένων κιλών [+6 από μ.ο.] Συνεχίζει να είναι γολγοθάς / μαρτύριο….

Kalogeridis
    Συμμετέχων

9 άνετα χλμ. Στο 5’30” και στους 143 μο μιας και έπιασα την κουβεντούλα στο διάδρομο. Η ζυγαριά έδειξε 76 κιλά και επιτέλους ξεκολλησα από τα 77. Ελπίζω στον Μαραθώνα να είμαι 73 χωρίς ακρωτηριασμους… Αν γίνει κάτι τέτοιο πάμε για ωραία πράγματα.!
    Διανυω τη 2η βδομάδα αποκαταστασης με χαμηλές απαιτήσεις που όμως λόγω κοπωσης, οι παλμοι φεύγουν λιγάκι. Δε με αγχώνουν όμως αφού έχω σούπερ διάθεση και το πάω safe mode!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@Kalogeridis Οι παλμοί ούτως ή άλλως θα αρχίσουν να ξεφεύγουν λόγω ζέστης. Καλοκαίριασε, πάει…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Έχει κλιματισμό η αίθουσα και ο διάδρομος έχει έξοδο για αέρα. Για αυτό το αναφέρω… Θα λιώσω τους ιμάντες και σε αυτή την προετοιμασία, με βλέπω…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Α για διάδρομο συζητάμε κυρία μου..;

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Είχαμε πάλι σκόνη σήμερα. Και την Κυριακή πάλι τα ίδια εκτός αν αλλάξει ο καιρός.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

απορώ που ασχολείστε ακόμα με τον Καλογερίδη! το παλικάρι με την παραμικρή αφορμή τρέχει στο διάδρομο της γειτονιάς και μια φορά το μήνα(και πολύ λέω!) βγαίνει έξω για ξεκάρφωμα να το παίξει δρομέας! βγες έξω μωρή…Λουκία και άσε τους διαδρόμους για τους σφίχτες που θέλουν να χάσουν λίπος! βέβαια αυτή την εβδομάδα απ ότι βλέπω έχω λιγότερες προπονήσεις ακόμα και από το καραφλό βέλος και αρχίζω να ανησυχώ με την περίπτωσή μου. πόσο χαμηλά θα πέσω πια!?

άντε και τίποτα προπονητικό.. ενδυνάμωση χέρια μόνο χτες και ποδόσφαιρο 5×5 μόνο σήμερα! έριξα αρκετό τρέξιμο πάνω-κάτω πάντως, κρίμα που δεν έχω τρόπο να βρω την ακριβή απόσταση που διένυσα. θα το ονομάσω…χαλαρό τρέξιμο και περιμένω με ανυπομονησία το αυριανό! έχω στο μυαλό μου δυνατή προπόνηση, ελπίζω να βγει όπως θέλω. περισσότερα αύριο.

καληνύχτα σας!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Το λουκια έπεσε βαρύ για να τσαλακωσει την αυτοπεποίθηση μου αλλά θα φανώ παλικάρι!… λοιπόν το γυμναστήριο είναι 15 χλμ από το σπίτι ενώ το στάδιο 300 μέτρα…

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Παναγιώτη μη δίνεις σημασία σε κανένα!! Ειδικά στην μουχρίτσα που τυχαίνει να έχουμε ίδιο τόπο καταγωγής!!

krevith
    Συμμετέχων

10αρακι και σήμερα @ 521
    Τάσο, να φοράς το garmin, όταν παίζεις μπαλίτσα, και να το ανεβάσεις να το δούμε….χαχαχα!!
    Και άμα βάλεις κανα γκολ, πάτα το lap…

Etien
    Συμμετέχων

14 ακομη χιλιομετρα σημερα…στο 4,55 αυτη την φορα….Ανταμωσα εναν αγροτη με το σακι λιπασμα στον ωμο….βλεποντας με μου φωναζει …αφου εχεις τοσες αντοχες κ τρεχεις καθε μερα , δεν ερχεσαι να μου κουβαλησεις τα λιπασματα απο το αμαξι στο χωραφι;;; και του απαντω….”σου πληρωνω οσο οσο το τρακτερ που θα οργωσει το χωραφι , αν δεν ριξεις καθολου λιπασμα και καλλιεργησεις ετσι χωρις”….εμεινε κοκαλο !!!

Ευχαριστω

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.