Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,096 έως 1,110 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

@aokara09
    Εισαι-δύναμη!
    Συγνωμη-για-αυτα-που-βλέπετε-αλλά-έχω-θέμα-με-το-πληκτρολόγιο.Εδώ-και-2βδομάδες-ξεκινησα-δύνατα-με-ενδυναμώσειςκαι-μπάινω-στα-κομμάτια-σιγά-σιγα.Ποστάρω-ενδεικτικά-τις-πιο-δυνατές.Η-σημερίνη-με-2X(7X400m@1:29-32/100μjog-την-κυριάκτικη-με-17Κ(3k@5:21/5K@4:23/2K@5:23/5K@4:19/2K@5:33)-και-την-χθεσινή-με-10Xμικρεςκερκιδες-12Χμεγαλεσκερκιδες-15Χ100μ@3:20-25λεπ/χμ/100μ jog.Συνολο-προηγούμενης:62Κ-και-αυτή-θα-ναι-λίγο-πιο-πάνω.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Εχθες 12χλμ απο τα οποια 2ζεσταμα 8χλμ σε ρυθμο 4.45”/χλμ και 2 αποθεραπεια.
    Σημερα ρεπο..

xipolitakos
    Συμμετέχων

Σήμερα προθέρμανση, κυρίως, αποθεραπεία σύνολο 16+ ξυπόλητα χλμ @5:16

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πλάκα πλάκα, οι δύο τελευταίες εβδομάδες βγήκαν με 71 και 67 χλμ αντίστοιχα.
    Λες να ετοιμάζομαι για κλασική και να μην το ξέρω…

xipolitakos
    Συμμετέχων

@echetlos, Νίκο θα χαρώ να σε δω πάλι σε μαραθώνιο. 😉

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@xipolitakos Χρήστο, θα χαρώ να σε δω οπουδήποτε αλλού! 😛

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. 8 χιλιόμετρα σε 46 λεπτά έτσι για να μη χαθεί η προπόνηση. Κανονικά έπρεπε να κάτσω στα αβγά μου γιατί χτύπησα εντελώς ηλιθιωδώς το πόδι στη δουλειά στο πάνω μέρος της πατούσας και τώρα χειροτέρεψε.

xipolitakos
    Συμμετέχων

@dimitrissss στο κουντουπιέ εννοείς;

xipolitakos
    Συμμετέχων

@echetlos double road race; Κάτι γίνεται; 🙂
    Αν και δεν ξέρω αν θα πάω φέτος.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δε νομίζω να γίνει φέτος, έχει πάει Θεσσαλονίκη.

mashine
    Συμμετέχων

@Echetlos Νομίζω πρέπει να κάνουμε μια προπονησούλα μαζί έχεις ανέβει!

Μάλλον τα peg32 κάτι έκαναν εχθές αφού σήμερα τα πόδια κάπως ήταν υπάκουα!
    4Χ3K /3′ διάλειμμα με το τελευταίο να με κουράζει και μετά άρχισε το πάρτυ!
    10Χ200+1500 για τελείωμα για να στρώσω τα adios boost2 που έχουν εντελώς άλλο πάτημα από την πρώτη boost έκδοση!
    Τα πόδια μου γύριζαν πιο γρήγορα!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Άσε μας ρε Πάνο…
    Εγώ έκανα σήμερα 3Κ + 2Κ tempo κι εσύ τα 4πλάσια.
    Τι προπόνηση να κάνουμε μαζί, να σου δίνω το νερό on the fly..;

Πολύ ανώτερο το Adios Boost 2 από το 1.
    Θέμα εφαρμογής, βασικά.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

@echetlos δούλεψέ με τώρα που μπορείς!

@dimitrissss
    φίλε μου λαμβάνοντας υπόψη την κατάστασή μου τους τελευταίους μήνες(και όχι την τωρινή αφού ακόμα συνέρχομαι..), θα μπορούσα ενδεχομένως να κυνηγήσω κάτι καλύτερο από 3:40-3:45. ωστόσο όπως έχω ξαναπεί, θα είναι η πρώτη μου Κλασική και σκοπεύω να το ευχαριστηθώ όσο μπορώ. αυτό στο μυαλό μου σημαίνει να το πάω “βόλτα” δηλαδή κάτι σε 3:50-3:59. η προετοιμασία μου ωστόσο θα γίνει με βάση την κατάστασἠ μου και όχι το χρόνο-στόχο μου στον αγώνα. ελπίζω να σε κάλυψα!

@mashine
    όλο θέλω να του τηλεφωνήσω να δω που χάθηκε και να μάθω νέα του κι όλο κάτι τυχαίνει και το αναβάλλω! θα γίνει άμεσα κι αυτό και θα μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι!

στα προπονητικά τώρα.. back to back προπόνηση σήμερα (μετά τη χτεσινή διαλειμματική), καπάκι μετά από θάλασσα και μαρτύρησα.

1K easy στο 5:52, 12Κ LT στο 5:08 και 2Κ easy στο 5:46. νηστικός, με 500ml νερό μόνο, αφού βγήκε πάλι καλά να λέω!

αυτά για σήμερα.. καλή συνέχεια!

dimitrissss
    Συμμετέχων

@xipolitakos Ναι εκεί, για φαντάσου είχα ξεχάσει τη λέξη! Είχα φούρια να ελέγξω το μεσημέρι μια παραλαβή και πήρα σβάρνα το πιρούνι του κλαρκ που ήταν παρκαρισμένο δίπλα. Όσο φορούσα παπούτσια δεν είχα πολύ πόνο. Μετά γύρισα σπίτι και μόλις έβγαλα το παπούτσι πονούσα. Φόρεσα παπούτσι ξεκίνησα προπόνηση με μικρο-ενοχλήσεις που χειροτέρεψαν στα τελευταία 2 χιλιόμετρα και τώρα έχει πρηστεί και κουτσαίνω.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Περαστικά, φίλε!
    Πρόσεξέ το, η περιοχή εκεί κάτω είναι ύπουλη.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,096 έως 1,110 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.