Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,111 έως 1,125 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dimitrissss
    Συμμετέχων

Ωχ, δηλαδή;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Καλά, όχι ότι έχεις κάτι απαραίτητα, απλά τα κόκαλα σε ταρσό και μετατάρσια είναι σχετικά πιο ευπαθή κι οι σύνδεσμοι πιο ευαίσθητοι στις φορτίσεις.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

περαστικά σου παλικάρι μου..!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Merci παίδες! Αν όντος έχω πρόβλημα θα ανοίξω θέμα με τίτλο “Υπερηλίθιοι τραυματισμοί” μη πω Darwin awards καλύτερα!

spy
    Συμμετέχων

@dimitrissss: …Δημητρη …για ταχεια αποκατασταση … παιρνεις λεκανη πλυσιματος,κι αφου τη γεμισεις με παγακια … βαζεις εν συνεχεια νερο … και μετα το ποδι!Αυτο τρεις φορες την ημερα, πρωι, μεσημερι, βραδυ απο 5′ μεχρι 10′!Πολλα περαστικα!Πιστευω οτι δεν θα ειναι κατι σοβαρο … απλα προσεξε το λιγο στην αρχη … μηπως επιδεινωθει η κατασταση του!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι στους ερημους δρομους της Κηφισιας … 15 χλμ ελευθερο τρεξιμο σε 1:11:21!

Καλημερα σας!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ Σπύρο. Σήμερα μόλις ξύπνησα είναι καλύτερα. Τώρα έχω βάλει παγοκύστη πριν φύγω για δουλειά, τελευταία μέρα σήμερα. Το επόμενο διήμερο θα το ξεκουράσω μήπως “βγω” Κυριακή πρωί.

prof
    Συμμετέχων

Περαστικα. Ολα θα πανε καλα

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Περαστικα σου Δημητρη!
    Σημερα το πρωι στο γηπεδο της Πευκης 10αρακι χαλαρο σε 53′ + 4 ανοιγματα των 100μ..

εβδομαδα προσαρμογης μετα απο 15 ημερες πληρης ακινησιας!

ale
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους.
    Μέτα απο 1 εβδομάδα διακοπών μπήκαμε δυνατά με στόχο την κλασική.
    Προχθές έκανα την πιο δύσκολη προπόνηση που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό,
    5×1000 σε ανηφόρα με 165 bpm.
    Σήμερα τα πόδια μου είναι λες και έχω κάνει βάρη 2 ώρες μόνο πόδια!!!!

xipolitakos
    Συμμετέχων

@dimitrissss, Δημήτρη περαστικά σύντομα!

xipolitakos
    Συμμετέχων

Ζέστη πολύ σήμερα. Η άσφαλτος είχε αρχίσει να θερμαίνεται αισθητά.
    Ένοιωθα σαν να βρισκόμουν σε νιρβάνα!
    Εμ… τέτοια ώρα που βγήκα. Δεν ήθελα όμως να χάσω τη σημερινή “πρωινή” χαλαρή ξυπόλητη προπόνηση.

billant
    Συμμετέχων

Χθές το βραδύ 11k με μ.ο. 5.19 στον Αγιο Δημήτριο χωρίς προθερμανση + 600 μετρα γρήγορο περπάτημα μετά.

Δυστυχώς φαίνεται να είμαι (απ’ οσον μπορώ να καταλάβω από τις περιγραφές συντρεχτών + ιντερνετ) στην αρχή πελματιαίας απονευρωσίτιδας με πρωινό πονο…Η αλήθεια είναι ότι δεν ξερω αν πρέπει να κανω την πάπια και να μην το βλέπω για να μην χάσω τον πρώτο μου ΑΜΑ ή αν πρεπει να μην κάνω τπτ για κανενα 20ημερο για να μην κινδυνεύσω να χασω τον πρώτο μου ΑΜΑ…..είδομεν

mashine
    Συμμετέχων

@xipolitakos εμ κάποιος τα έχει πει ότι είσαι “αναστενάρης” και δεν το ξέρεις…
    check
    http://www.pearlizumi.com/US/en/Shop/Run/Men’s/Footwear/Running%20Shoes/MEN%E2%80%99S%20ROAD%20N%C3%98%20v2/p/161160015BN

sotos-marathon
    Συμμετέχων

11χλμ με μ.ο. ρυθμο 4.48”/χλμ απο τα οποια τα 2 τελευταια σε mini fartlek 100μ ανοιγμα 100μ ρυθμο.

xipolitako ποτε επιστρεφεις Αθηνα ? θυμαμαι καλα οτι μου ειχε ειπες για σημερα ή κανω λαθος?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,111 έως 1,125 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.