Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Τα cumulus είναι ένα επίπεδο κάτω ως προς τις τεχνολογίες που φέρει. Όμως αν δεν έχεις θέμα με το βάρος, ίσως να είναι υπερβολή το nimbus. Μη κοιτάς στο δρόμο και στις καφετέριες της Κρήτης. Κρινε τι είναι καλό στο πόδι σου. Δοκίμασε το. Σε επίπεδο φόρμας παπουτσιού θα κουμπώσει όπως το nimbus. Ο αδερφός φοράει τα nimbus χωρις να τα τρέχει ιδιαίτερα,, απόνήθεια. Εγώ στα ίδια κιλά (1,78 , 73κιλα) είμαι για τα cumulus. Πλέον μετά από συμβουλές του γκουρού μιας και έχω περίεργο κουτεπιε , μετά από ένα πέρασμα στα glide της adidas, τρέχω με τα pegasus 35. Είναι εξαιρετικά, ελαφρύτερα της κατηγορίας και με ψάξιμο μπορεί να τα πετύχεις σε πολύ καλή τιμή.
    Καλή συνέχεια στην προετοιμασία σου.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

@Kalogeridis Να σαι καλα! Σε ευχαριστω για τις πληροφορίες! καλη συνέχεια και σε σένα!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

10:45 μου ήρθε sms από το nike.com ότι κυκλοφόρησαν τα VF2. 10:50 μπαίνω και δεν υπάρχει τίποτα πάνω 42 νούμερο.

Thanos
    Συμμετέχων

Καλημέρα,υπάρχουν στο http://www.sportsshoes.com και μάλιστα με 10% έκπτωση. Υπάρχουν ακόμα νούμερα αλλά μάλλον όχι για πολύ ακόμα. Έρχονται από Ευρώπη.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής
    aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@echetlos Και εμένα μου ήρθε SMS Νίκο. Ξαναμπείτε όσοι πήγατε γιατί ανανεώνουν συνέχεια τα νούμερα. Έρχονται λίγα λίγα…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Νέο DNA!

20181003_132527

Fanis
    Συμμετέχων

Αντε το επομενο να ειναι Skechers GOrun Razor 3 Hyper

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@fanis Ενημερωμένο σε βρίσκω, Φάνη… 😉

Vicky
    Συμμετέχων

Νίκο τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουν ότι δεν μας έχεις παρουσιάσει τα Pure Flow…είχα πάρει τα δύο από τα οποία έμεινα ευχαριστημένη…
    Όταν είδα το Brooks, είπα λες;;
    Όμως όχι….ίσως καλύτερα…

Fanis
    Συμμετέχων

Ειχα καλο δασκαλο Νικολα…τον Echetlo,μπορει να τον ξερεις.χαχαχα
    Αλλωστε δεν ξεχνω οτι αμεσως καταλαβες τι ακριβως χρειαζομαι και μου προτεινες το καταλληλο παπουτσι.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@vicky Τα Pure Cadence 1 και Pure Flow 1 (ιδίως το πρώτο) είναι από τα αγαπημένα μου trainers ever. Έχουμε κάνει πολλαααα χλμ παρέα.
    Οι δύο επόμενες εκδόσεις δεν μου άρεσαν, οπότε οι δρόμοι μας χώρισαν με την σειρά Pure.
    Τι να πρωτοδοκιμάσεις άλλωστε…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μέχρι την Κυριακή, το site της Reebok έχει τα Run Fast και Run Fast Pro μισή τιμή.

karakatsanisg
    Συμμετέχων

Κάνουν για μαραθωνιο αυτα ;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@karakatsanisg7 Για τα Reebok λες;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.